Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
![]()
Šta dva dana?? A nije u decembru??![]()
Dobro jutro!
ko je za nes?
Što volim kad se probudim a ovako sucano....ono kad je tmurno ...hladno moj drug bi rekao ne znas da li da se umijes ili da se ubijes![]()
Meni kofein direktno u venu sipajte nikako da se razbudim ne znam sta mi jeeeeeeeeeeeeee
dobro jutro! zbog zabave na racun moje neobavestenosti o sajmu molim jednu kaficu...., nadam se da cu uspeti da vas obidjem iako nije decembar, sanja d obzirom da smo iz kraja ako ne vodis muza i nemas prevoz cimni me da u drustvu obidjemo nase majstorice a ti princes nemoj puno alata da nosis da mi ne uzmes sve pare
, ljub, ljub
A kod mene je ludnica.Javila mi se sada žena koja sutra slavi sinu rodjendan da joj napravim tortui, jer ona koju je ona naručila su joj otkazali.Danas su joj javili da zbog povećanog broja narudžbina, ne mogu da joj izadju u susret-SMS-om su je obavestili.Da li ste to nekad uradili svojim mušterijama?Ja nikad!!!Niti ću ikad!!! Jedino ako sam u Urgentnom na aparatima za reanimaciju.A i tada bih već nekog pozvala da me zameni
Drage moje, vidim ja da cu sutra samo ja biti na forumu, dok se vi druzite i uzivateja cu ovdje da cuvam strazu
![]()
A kako bih voljela da mogu doci da se malo oraspolozim![]()
Ne brini, ja ću biti tu da ti pravim društvo i da čuvam forum sa tobom.