zvoncica_vila
Primećen član
- Poruka
- 601
Ima i onih koji od uzbudjenja ne mogu da zaspe 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

ponesite i postavite ODMAH da ja to sve ispregledam, recepti ima da prste samo tako nakon vasih susreta i majstorija

ali dobro ako si nasla resenje super....

Ja baš sada razmišljam da nije moguće da su se sve zadržale tako dugo. Uvek neko ranije ode kući, neko pre stigne, a one se ni jedna ne javljaju. Gde li su?

pa cete slicice cekati od drugih, nisam sacekala ni objavu nagrada pa osim sto sam se lepo provela nemogu vam dati neke druge vazne informacije
i ja stigla bilo je super Stefaneli je osvojila prvo mesto za deciju tortu,Natasa-Tiruriru drugo mesto isto decija torta i Stefi i Natasa trece mesto za zajednicku svecanu- dekoracija i bile su ekstra svaka im cast,Jaca je napravila najbolji slavski kolac i ona je osvojila pehar i sta reci sve zenice su super i bas nam je bilo lepo.....

Devojke drage, bilo je i vise nego odlicno...odusevljena sam jednom recju! Da se slegnu utisci i da se odmorim, pa cavrljamo o svemu. Uglavnom, ono najvaznije vam je rekla Gogaz, stim das kazem da je u vezi slavskog kolaca u pitanju Jaca67,, to je jedina nagradica u Tim-u snova! Ali, dobro...bitno je da smo se mi sve lepo upoznale i druzile i da je nas stand-jedini stand na kome se jelo i pilo a nije se naplacivalo!! Znaci prelepo iskustvo... I ja naravno, slike nemam ali dobicete ih uskoro garant jer je bilo 300 aparata 

odoh sad mrtva sam umorna