KULINARSKO ĆOŠE

• Začetnik teme Začetnik teme smeh
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
E maji baš bezveze... :( Nadam se samo da će mladenci na kraju biti zadovoljniji od rodjake. A ubuduće - pare na sunce, pa onda torta.

Zvončice moj sin je za treći rodjendan dobio celu epizodu Nodija na torti - Mesečeva prašina, sa celom scenografijom... a za četvrti je tražio - Pepu, Džordža, mamu i tatu, baku i deku prase i sve njihove drugare i roditelje. I da odlazi noć i dolazi dan :zcepanje:
Sve je i dobio :D

E maji baš bezveze... :( Nadam se samo da će mladenci na kraju biti zadovoljniji od rodjake. A ubuduće - pare na sunce, pa onda torta.

Zvončice moj sin je za treći rodjendan dobio celu epizodu Nodija na torti - Mesečeva prašina, sa celom scenografijom... a za četvrti je tražio - Pepu, Džordža, mamu i tatu, baku i deku prase i sve njihove drugare i roditelje. I da odlazi noć i dolazi dan :zcepanje:
Sve je i dobio :D

Ja mislim da je najbolje da ti usvojiš i moju decu, a možeš i mene pride pošto tako lepo ispunjavaš želje.Usvoji meeee:zcepanje::zcepanje::zcepanje:

Dobro jutro. Neskafica popijena još u krevetu.Najviše volim dok onako ušuškana pod pokrivačem, otvorim jedno oko a ono moja tufnasta šolja sa slamčicom i penom neskafe mi se približava.I naravno moj dragi mužić koji mi to donosi.<3
Doručkić spremljen,a sad samo brzinski da operem nove prozore, pa na dužurstvo u II smenu.

Dobar dan drage moje. Sada sam sa decom gledala emisiju za decu na jednoj decijoj televiziji. Prvi put sam gledala, i koliko sam shvatila, takmice se deca koja idu u privatnu umetnicku skolu. Ali ono sto me je zbunilo, pa sam se zapitala iz kog je perioda emisija, je sto svi pevaju pesme iz '90-ih. Igraju na tu muziku, a deca koja glume ne glume delove iz predstava, kako smo mi nekada radili, nego opet neke likove iz tih god. Ko drzi tu skolu, ko predaje i KO DAJE SVOJE DETE ? U soku sam. Ispade kao da nemaju nista pametnije i lepse da ih nauce. I jos jedan sok. Pre neki dan mi je najstarija cerka pokazala novi Barbi katalog. Do pola kataloga NORMALNE lutke, a od pola bratz djavolice. Sada ih reklamiraju i na TV-u. Ostala sam bez teksta. Osecam se kao da sam s' Marsa pala jer mi nista nije jasno. Pa zar deci da kupujemo te lutke i da djuskaju uz hitove '90-ih, a dvadeset prvi je vek. Ili mozda ja sve ovo sanjam...

Dobro jutro. Neskafica popijena još u krevetu.Najviše volim dok onako ušuškana pod pokrivačem, otvorim jedno oko a ono moja tufnasta šolja sa slamčicom i penom neskafe mi se približava.I naravno moj dragi mužić koji mi to donosi.<3
Doručkić spremljen,a sad samo brzinski da operem nove prozore, pa na dužurstvo u II smenu.

Ja ovakav san jos nisam sanjala ,a kad mi muz dodje kuci traumatologija ce da deli visak ..sve cu mu koske polomiti sto mi nikad nije skuvao kafu ..jer bi se u suprotnom osecala bolesnom:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

Poslednja izmena:
Ja ovakav san jos nisam sanjala ,a kad mi muz dodje kuci traumatologija ce da deli visak ..sve cu mu koske polomiti sto mi nikad nije skuvao kafu ..jer bi se u suprotnom osecala bolesnom:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

jao Jaco, nemoj tako draga da si stroga:).

Inače dobro jutro svima. Stigoh na posao po ovoj hladnoći.:zima::zima::zima:Napolju je samo 0 stepeni Meni dok se auto zagreje ja se već parkiram ispred firme(kuća-posao oko 2km ;) )ali ni za živu glavu ne bih išla u ovo doba pešice.
Ko je za neskaficu sa penicom i slamčicom ?:kafa:

Draga moja, ja sam za kaficu, nisam izasla od petka iz stana, danas sam ostala kuci, ne odoh na posao jer imam toliko zezancija da nemam pojma kad cu sve stici. Nisam imala vremena citav vikend ni da navratim ovdje i da vas pozdravim.
Vidim, bilo je svakakvih rodjendancica i svakakvih dogadjanja...
Zato sad jedno veliko :bye: :bye: od mene, Princess pametno si ti to uradila, ko bi setao po ovoj hladnoci, ma zima tek pocinje...
Cujemo se cim stignem

Dobar dan. Ako ima onih koji slave, neka im je srećna slava.

Nego, moram nešto da vam kažem. Mnogo volim Krstaricu kao forum, jer je stvarno okrenuta korisnicima, i zaista mi je uživancija što sam ovde. Razlog ovog mog pisanja je dozvola korisnicima da izreklamiraju neki svoj mali biznis, šo je u ovim teškim vremenima zaista dragoceno. Prvo, ovde svako sme da kaže da pravi torte za pare, i možda tako pridobije neku mušteriju. Drugo, svi koji nalete na nas koji pravimo torte, a prodaju alat, plehove, ambalažu, takođe mogu ovde da postuju i da im se to ne uzme za zlo.

Na jednom drugom forumu, nikakav vid reklame onoga što radiš nije dozvoljen, sem kao mali oglas. Besplatan, ali ipak oglas. Zlatnu koku, Svetlanu 015, mene i ko zna još koliko drugih članova moderatori su prosto oduvali, jer takav vid reklamiranja nije dozvoljen. Iako realno, ostali korisnici bi mogli imati samo koristi, štete nikako. Ali tamo buduće mlade preporučuju jedna drugoj šta gde kupiti, i promovišu torte iz nerealno skupih poslastičarnica, zato što korisnicima ne daju da se reklamiraju.

Zato volim Krstaricu, jer sam zahvaljujući njoj upoznala mnogo kvalitetnih ljudi, naučila mnogo stvari, a ni dresir kesu nisam umela da držim pre dve ipo godine, i uštedela neki dinar, jer sam neke stvari mogla da kupim iz prve ruke.

Volim Krstaricu, i sve vas zajedno s njom. :heart:

moram da se nadovezem na ZD...pored toga vi ste tako divne da nemam reci...toliko volite svoj posao i nikada nisam videla tako nesebicne zene, da dele svoje recepte, pomazu jedna drugoj...a i nama koje smo na pocetku "kulinarstva"...a posebno tu neku solidarnost koju nisam primetila ni u jednom drugom poslu, stvarno ste me odusevile i drago mi je sto ovde jos uvek ima ljudi kojima se nisu poremetili osecaj ya prave vrednosti:klap:

Dobar dančić, šta se radi? Meni prošao vikend u pranju i peglanju. Kući su mi bili i sin i ćerka, studenti, došli sa velikim koferima prljavog veša, pa sam imala zabavu vikend. Mm je kuvao šta je ko smislio, ispunjavao želje a ja se bakćala sa vešom. Sad smo sami i možemo da se posvetimo poslu i jedno drugome.
ZD, potpuno se slažem sa tobom, ali bih još da dopunim, da nama, koje živimo napolju, ovo druženje još više znači. To je još jedna nit, koja nas vezuje i drži zajedno.
Hvala svima što se lepo družimo.

Back