KULINARSKO ĆOŠE

• Začetnik teme Začetnik teme smeh
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Kako je to dobro. Ti iz dijaspore prodaješ robu. :D

Ja jaco mogu da ti se pridružim za čaj, lešnik neću da ljuštim. :evil: I ja sam pre pola sata popila čaj, a to u mom slučaju znači da ću skoro da umrem, jer ja čaj pijem tek kada mi se smrt približi. Mrzim čaj...

E onda mozemo pod ruku, ja sam tako za vikend!!! Da poludim, kud mi nisi blize pa da ocajavamo zajedno uz trebljenje ljesnika
Ma, jeste posto je tako skup ja ga kupujem u ljusci od jednom covjeka sa salasa i skroz je jeftin, ali posto ima raznih vrsta, neke se odlicno skidaju ljuske, a neke ne do Bog ni neprijatelju, uzas jedan, mislim sta da ti pricam kad sve znas
Dobro vece :D:Dhoce li koja od vas sa mnom da ocajava uz jedan topao vocni caj :whistling::whistling::whistling:ja se ceo dan patim sa ovim nesretnim lesnikom trebim ga ,a kao uzinad nece da se guli... uh sto me nervira:dash::dash::dash:pobacala bi ga da nije skup

To je više bio nesporazum nego loše iskustvo. Oni su maksimalno bili fer a ja se sada kajem što nisam prećutala i zadržala to što su uradili. Tražila sam dva okrugla obruča jedan R=15 cm i drugi R=25cm. a on je uradio jedan pravugaoni 15x25 i jedan četvrtasti 15x15. Do duše, bili su maksimalno kvalitetni i urađeni od nerđajućeg materijala ali mi nisu trebali. Pozvala sam ga i odmah je prihvatio reklamaciju ali sam ja bila besna jer su mi hitno trebale veličine koje sam naručila. Vratila sam mu obruče a on je meni bez reči vratio novac čak se ponudio i poštarinu da nadoknadi e onda sam samu sebe htela da pojedem od muke što nisam ćutala i zadržala te obruče. Moga sam ih nekome pokloniti.

Una, ja bih tursku. :D

Dobro jutro. Ako ima onih koji slave Mitrovdan, neka im je srećna slava. Ja nemam baš nikog ko slavi, a mogla bih ići negde na jagnjetinu i sitne slavske kolače.
b040.gif
Ni torte ne bih zaobišla, ako su po mom ukusu.
h040.gif

Ja juče u satima dokolice, čistila orahe. I kažem mm, da je sreće pa da ovih 6kg što sam očistila potrošim za mesec dana. A ja ću imati do Uskrsa. A on kaže:"Ne mogu da verujem da te dve kese koštaju 6000 dinara!!!" Pa koštaju, takva situacija. Skupi orasi, skup šećer, sve skupo, moje torte jeftine, i opet ništa.

Ali zato idem sada nama da pravim neke kolačiće, zaslužili smo...

moze,moze kafica
meni je tata u krusevcu platio orahe 650din,nisam mogla da verujem,mislila sam ko zna kakvi su,a oni beli lepi ma prelepi
a ovde sam nasla po 850din/kg,ako bih uzela 10 kg spustila bi na 750din/kg,ako neka od vas zeli,dacu joj kontakt tel,ja ih sada imam dovoljno

E ZD sto se tice tih cena torti moram da kazem. Kod mene mnogi pitaju, ali nekima je skupo, a neki misle da je jeftino pa poruce tamo gde je 50% skuplje. Mislim, svetu se ne moze ugoditi. A MM sto se tice smeha na svoj racun, ja se stalno sebi smejem kada posaljem muza u neki hipermarket da kupi nesto da ustedimo, a on se kao po obicaju uhvati za najskuplje. Tako da on ustede nema nista.

moze domacice, slika je sto bi se reklo simbolicna...moze i turska :D
meni je svekrva isto uspela da nadje po 650 u Leskovcu nego nema nekih vecih kolicina..a oni kupili i 8kg u ljusci pa mi ocistili - zlatni su...sad dolaze na nedelju dana, bas se dugo nismo videli...ovde mi je jedan decko nudio po 700-750...svaki dan neko zove...recimo devojka je nudila za 1000 sto je naravno preskupo...sad im je malo pala cena, vidim po pijaci da su jeftiniji nego prethodnog meseca.a i na face-u sam dobila ponudu 750din/kg na vise..pa eto ako neko hoce kontakt nek vice:)

Porucila obruce sa onog sajta gde su reklamirali plehove..ljudi su iz Cacka i obruci od 15, 18, 20, 22,24, 26, 28cm precnika od belog lima placam 1840din plus troskovi PostExpresa...Stizu do petka, slikam i kacim..A sad idem da kupim kontaktni termometar i testiram temperature dok kuvam jaja sa secerom... Koga zanima pisem, a mogu i da slikam..:D

Back