KULINARSKO ĆOŠE

• Začetnik teme Začetnik teme smeh
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Slobodan vikend? To u mom rečniku ne postoji.Precrtano davnih dana.I kad liči da će biti slobodan, odmah se potrude više sile da ne bude slobodan.
Da i ja sam već odlučila gde ću za Novu Godinu-DEŽURNA SAM!!!!!! za 5 godina sam imala samo jednu slobodnu Novu Godinu.
Odoh da spremam pečurke i pohovane šniclice za mm, a za decu piletina i pekarski krompir.Kod mene ti je demokratija.Ko šta voli...

Dobar dan. Pre par dana me je jedna zena ovde sa foruma pitala da uzme neke moje slike za svoj album. Nisam joj dala saglasnost. Sada vidim da na profilu na fb Sandra Torte Kisiljevo ima moje slike. Posto preko fb nismo prijatelji, a i nemam nameru da budemo ovde cu ti reci da moje slike ne diras. Ono sto si uzela brisi. Ja razumem da je svaki pocetak tezak, narocito ako neko ima troje male dece. I ja sam jos uvek na pocetku, a ako sam i ja pored troje male dece od toga imam blizance mogla sama da pravim i stvaram mogu i drugi. Pa sada da se ne bismo prepucavali i ovde i tamo molim izbrisi slike, a druge ne diraj. Izvinjavam se ostalim clanovima ovde, ali se nadam da cete me razumeti. Hvala.

Vlado, ne znam da li je ta žena sa foruma, ni jedna od njenih torti mi nije poznata. Tj. nije postavljana ovde. A tvoja je tako prepoznatljiva, u odnosu na njene, koje su zaista početničke. Čak je i neka njena poznanica pitala ispod slike na kojoj je tvoj torta da li je zaista ona pravila. Nemoj da se sekiraš, neće ona profitirati preko te jedne tvoje slike.

I po stoti put moram da kažem: moramo da budemo svesne rizika koje nosi postavljanje fotografija na internet. Jer dalje sa njima može da radi ko šta hoće.

Obrisala, obrisala. Da nije sa foruma ne bi tako brzo reagovala, jer sam joj se samo ovde obratila. Ma nemam ja nista protiv da neko profitira, bilo bi mi drago, ali ne tako sto uzme tudju sliku pa je stavi kao svoju. I drugi su uzimali ideje, da se razumemo svi smo mi nekada nesto videli, svidelo nam se pa smo nesto modifikovali, ili sve prekopirali ako nemamo maste, ali bas sliku...

Dobro vece zenice,mi gledamo prvi glas Srbije,ovi ubijaju kako pevaju....:)
Sto se tice slika,mene je takodje kontaktirala zenica sa foruma i pitala da li moze da uzme moje neke slike,ja joj najnormalnije i najkulturnije objasnim....ni ne znam kako joj glasi profil na fb pa ni ne znam da li je mozda stavila....
A inace ima neki profil na fb ukrasi za torte N,na profilu drzi sliku moje torte,kontaktirala sam je preko drugarice,jer ja jos uvek nemam profil i nije sklonila....strasno

Tenesa evo ja sam sada na fb pogledala taj profil...Stoji slika tvoje torte na kojoj pise Teodora a ta osoba je kao rodni grad navela Novi Sad. Na zidu pise da ce uskoro biti jos novih slika.
Moje pitanje : kako mozemo zastititi slike ?

Dobro vece zenice,mi gledamo prvi glas Srbije,ovi ubijaju kako pevaju....:)
Sto se tice slika,mene je takodje kontaktirala zenica sa foruma i pitala da li moze da uzme moje neke slike,ja joj najnormalnije i najkulturnije objasnim....ni ne znam kako joj glasi profil na fb pa ni ne znam da li je mozda stavila....
A inace ima neki profil na fb ukrasi za torte N,na profilu drzi sliku moje torte,kontaktirala sam je preko drugarice,jer ja jos uvek nemam profil i nije sklonila....strasno
au,što mi prkosiš s Prvim glasom,ne što pjevaju ,nego što im je jedan član žirija naj,naj muzičar,a ja nemam Prvu...........nego da se nadovežem na temu,mene zanima kako radite tu zaštitu na fotkama?

Back