KULINARSKO ĆOŠE

• Začetnik teme Začetnik teme smeh
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Cek, cek, cek. Ja sad ovo citam i u zbunu sam. Pre nekoliko meseci dok sam samo radila figure, a torte imala u planu, nasla sam ovde na Krstarici tel. zvala i pitala i covek mi rece da to za manje od 50 kutija za zene sa Krstarice vise ne vazi. Sad citam vazi. Pa jel' vazi ili ne? A onda sam pre mozda dve nedelje zvala na br. coveka koji je skoro dao br. ( da li je u pitanju ista osoba)?, i kaze dostavu ne rade, a ja zivim u dr. delu grada. A ovde procitam salju dostavljaju za N.S.

Valjda i oni u zavisnosti od potražnje usklađuju svoje kriterijume. Mada, mislim, kakva su vremena, da će svi raditi i po jednu kutiju i tacnu,samo da bi radili. Nažalost. I nikada mi to neće biti jasno zašto neko neće da radi dostavu kurirskom službom u drugi grad. Ili, ja recimo zvem Pakom i kažem hoću 5 ovakvih tacni, 5 ovakvih, 3 ovakve i toliko kutija za kolače, a žena mi kaže "To vam je malo": Pa ako ću ja da platim dostavu, šta te briga što je malo. Nego, mrzi je da se zeza sa mnom, ona čeka one što hoće 200 tacni odjednom.

Cilence hvala na odgovoru.:kiss:
Zadovoljna domacice verujem da ti ta zena iz Pakoma to kaze posto sam je upoznala licno.Prvi put je bila jako drska ali sledeci put je isao moj tata samnom posto se ispostavilo da su njen muz i moj otac prijatelji i da su radili zajedno u Viskozi ( ja sam inace rodom iz jednog sela kod Loznice) e tada se skroz okrenula i postala ljubazna i rekla da ako mi zatreba moze za Nemacku da mi posalje :eek::hahaha: . Meni trebaju malo manje pravougaone a oni to nemaju. Koliko ti kod njh placas ?

Dobro jutro i od mene.
Svidja mi se diskusija oko podmetača i kutija za torte. Izgleda su su dobre i povoljne. Vama trebe verovati. A zašto neka od vas koja je dobila podmetači i kutije na stavi neku sličicu? :heart: Ja bih rado uzela ali meni ne treba puno..malo po malo...od svega...pa kad zatreba da je tu.

Znam da n ije tema ali nas ovde uvek ima ...jel mogu praline u kalupice za led da se naprave....
attachment.php

Ja kupila ove,ali danisu plitki i ostalo.....

Dobro jutro i od mene.
Svidja mi se diskusija oko podmetača i kutija za torte. Izgleda su su dobre i povoljne. Vama trebe verovati. A zašto neka od vas koja je dobila podmetači i kutije na stavi neku sličicu? :heart: Ja bih rado uzela ali meni ne treba puno..malo po malo...od svega...pa kad zatreba da je tu.

msneki
, ja svaku svoju tortu uglavnom stavljam na njihove podmetace, pa mozes pogledati u mojim albumima, ponekad presvucem stiropor papirom u nijansi torte, ili obicnim bijelim. Jedini problem su mi kutije jer su moje torte visocije zbog tih dodataka na zicama ili stapicima pa onda muku mucim sa tim, pitala sam Dejana na pp da li imaju u ponudi za to nesto mozda novo, pa vidjecemo. Vise ne smijem da ga zovem na mobilni, prije mjesec ipo dana je sa mnom pricao dok je vozio, ja lijepo kazem da mi nije hitno, nazvacu kasnije, ali on zeleci da sto prije to rijesimo pricajuci udari kola ispred sebe a ja da poludim, osjecala sam se skroz na skroz krivom uh...

Znam da n ije tema ali nas ovde uvek ima ...jel mogu praline u kalupice za led da se naprave....
attachment.php

Ja kupila ove,ali danisu plitki i ostalo.....

E ja isto imam neke kalupice za led u obliku patkice, limuncica i sl. pa bih kuglice cokoladne ili nesto tog tipa da stavljam u te kalupcice, malo da probjenim, sto kuglica mora uvijek biti bas kuglica, zar ne :rotf: :rotf:
a za praline ne znam, to ce strucnjak za te stvari da ti odgovori :bye:

Hvala Rade...ja sam i mislila da dvaput premazem cokoladu,pa punjenje i cokolada...iscitala sam vase ,a i ostale postove sa teme praline jedno tridesetak puta...i sad cu se i usuditi da probam pa kako ispadne...postavicu slike i ako mi ne uspe i ako mi uspe... :)

MA kakvi propali, ja sam isto u ponedeljak kukala kako ima samo jednu tortu za vikend, u medjuvremenu bile juce dvije sa 36 mafina, pa evo za sljedeci isto mislila da cu imati jednu, pripremim dekoraciju kad uletila jos jedna pa evo zena jutros zove za isto jos jednu (sreca da sma napravila odmah 2 Vini pua , jedan treba za danas, a drugi za onda tu tortu...) pa narucila jos 4 odmah za do kraja godine... tako da samo strpljivo i zazvonice telefon. Moj mm stalno pita kad cu ja uzeti godisnji od torti, malo da se opustim, tako da ce i tvoj tako, ne brini nista

Dobar dan svima :)
Ja sam dobila kafu u krevet,beba presvucena i nahranjena :) Voooleem vikend vise no istaa :zper:
Idealno Paki da se malo odmorite i druzite :) Nekad je slobodan vikend dobrodosao
A nasi muzevi i jesu propali bez nas :mrgreen:
Pozdrav za sve !

Poslednja izmena:

Back