Zadovoljna domacica
Buduća legenda
- Poruka
- 25.695
Hvala princezo, baš su povoljni. Sada mi žao što sam kupila tacne da budem mirna do proleće, ovo bi bila baš značajna ušteda.
Ali već sam kupila pre nego što su se oni oglasili ovde.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dobro jutro i od mene.
Svidja mi se diskusija oko podmetača i kutija za torte. Izgleda su su dobre i povoljne. Vama trebe verovati. A zašto neka od vas koja je dobila podmetači i kutije na stavi neku sličicu?Ja bih rado uzela ali meni ne treba puno..malo po malo...od svega...pa kad zatreba da je tu.
Znam da n ije tema ali nas ovde uvek ima ...jel mogu praline u kalupice za led da se naprave....
![]()
Ja kupila ove,ali danisu plitki i ostalo.....
Moze, ali iz dvaput da ih radis a probaj i neki drugi sistem.Znam da n ije tema ali nas ovde uvek ima ...jel mogu praline u kalupice za led da se naprave....
![]()
Ja kupila ove,ali danisu plitki i ostalo.....
Vodi tacuna da se flasa pod pritiskom ne otvori ili sto je jos gore ne pukne
Dobro jutro i od mene.
Svidja mi se diskusija oko podmetača i kutija za torte. Izgleda su su dobre i povoljne. Vama trebe verovati. A zašto neka od vas koja je dobila podmetači i kutije na stavi neku sličicu?Ja bih rado uzela ali meni ne treba puno..malo po malo...od svega...pa kad zatreba da je tu.