KULINARSKO ĆOŠE

• Začetnik teme Začetnik teme smeh
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Dobro jutro. Visnja mozes je obuci u sarenu odecu i nasminkati da bude kao ciganka, to je najjednostavnije. Ili joj iscrtati oci i brkove, zakaciti repit da bude kao macka. Ako imas jos jedno dete sasijes crvenu kabanicu sa kapuljacom, nadjes neku pletenu korpicu i eto crvenkapice. Eto tako sam ja maskirala moju, relativno jednostavno, a efektno.

Visnja imam ja jednu ideju za tebe mozes je napraviti da bude grozdje okitis je sa malim balonima ili zute ili ljubicaste boje a na glavu joj stavis neku tkaninu da imitira lisce vinove loze mislim da je to originalno a lako sprovodivo u delo moja tea je jednom prilikom bila belo grozdje ako hoces mogu slikicu da ti posaljem da vidis kako to izgleda

tragoviupesku.jpg

Stope su moje :)

Visnja imam ja jednu ideju za tebe mozes je napraviti da bude grozdje okitis je sa malim balonima ili zute ili ljubicaste boje a na glavu joj stavis neku tkaninu da imitira lisce vinove loze mislim da je to originalno a lako sprovodivo u delo moja tea je jednom prilikom bila belo grozdje ako hoces mogu slikicu da ti posaljem da vidis kako to izgleda

Jaooo Cile odlicna ideja,moze slika :)

Drage moje, nije me bilo par dana, i jedva iščitah sve, i pogledah sve divne tortice.
Ova sličica me je podsetila na mog sina, koji je kao 2-godišnji došao sa dvorišta u kuhinju sa koricim hleba u ustima i punim rukama. Pitala sam ga odakle, misleći da mu je dala baka. Pošto je jako slabo pričao, išla sam da proverim kod bake, kad ono, on je uzeo iz šerpe njegovog kuce, i sladi li se a kuca samo tužno gleda, gde mu ode doručak. Meni pao mrak na oči, nije hteo da vrati hleb ni slučajno, navodno, mnogo dobar hleb. Danas ima 21 god, izrastao je u 1,9 m i 90 kg, i ništa mu ne fali. Seoska deca sa tim rastu, imaju neki čudan imunitiet.

Eto, mom odusevljenju tvojim fotkama nikad kraja, taman super da odmorim i dusu i oci ovdje na poslu, malo svratim na cose kad se ukaze prilika da se sa vama odrazgovaram!!!

A meni je danas 10godisnjica braka, a ne znam kud cu prije od dekoracija, figurica i ostalih zezancija... Evo prije pola sata zvala zena za nedelju tortica za krstenje, sreca da je djecak pa vec imam neke cipelice, a medu cu napraviti zacas. Ma, najveci mi je izazov tortica za subotu, zena hoce muzica da iznenadi i narucila kinder u obliku srca sa figuricama njih troje, znaci mama, tata i kcerkica, cak i rekla da na fb pogledam njihove slike pa da napravim sto vise mogu da figurice lice na njih :dash: :dash: tijela sam zavrsila za vikend, sinoc pravila glave, danas popodne kad su se dobro osusile onda kosu, kod mene to sve ide jako sporo, nema druge nego da kupim onaj silikonski kalup za lice i tijelo, ovako po sto puta pravim lice i opet nikako da sam skroz na skroz zadovoljna :besna:
Joj, kako da stignem i nama da napravim torticu, mislila sam cheescake, ali kad da stignem uh, bas je to bezveze, za ukucane nikad vremena

Hej...ja dosla...:mrgreen:
Sta da vam kazem, odmorila se svaka celija u meni.
Bilo mi je prelepo.Vreme predivno.
Trenutno sam sela da malo odmorim, pa ja se sada brzo umaram:mrgreen:
Moram malo da se aklimatizujem na posao:lol:
U ponedeljak idem u firmu, a dotle cu da uzivam kod kuce sa svojima.
I jos nesto...:heart:
Sin mi je dobio posao na brodu:D:D:D
BIo je u Veneciji na razgovor.Prosao je.:D
Bio je odlican sa znanjem, intervjuista je bio vrlo zadovoljan sa njegovim znanjem engleskog jezika, poznavanjem aparata i fotografije i sa samom njegovom pojavom, jer su morali biti u odelima, ljubi ga majka:mrgreen:k`o covek:lol:
Jao srce mi je veliko kao kuca i isto toliko tuzno jer znam da ce uskoro otici, ali...videla sam gde ide, jer su bili na samom brodu na razgovor, ono je grad i raj na vodi, ja u zivotu necu nesto tako videti ni doziveti, pa sta da vam kazem, neka ide, kako kazu... BOLJE DA GA ZELIM NEGO DA GA ZALIM.
Ljubim vas sve i pisemo se kad se dograbim kompjutera, jer kako stoje stvari skoro necu imati svoj...:cmok2:

Jaco, zasužiše mi oči, rastužih se a u isto vrijeem sam srećna, zbog njega i zbog tebe, neka djete samo napreduje i ide svojim putem, nema druge, a ono u vezi žaljenja i željenja, stvarno je dobro i 100% tačno rečeno! Moj ima 8 godina i sva se naježim kako mu obezbjediti budućnost a ne ispratiti ga daleko od kuće!!1
Odmarajh i nauživaj se sa svojima, napuni baterije...
Samo da kažem da mi jke drago što si opet tu među nama!!!

Daca_Su:
cak i rekla da na fb pogledam njihove slike pa da napravim sto vise mogu da figurice lice na njih

Mislim, da li je ova žena ikada pokušla da napravi nešto slično svojim rukama? :eek: Lepo je ona to zamislila, tvoje je samo da sprovedeš u delo.

Jacika, sve sam ti već rekla. Neka je njemu srećan put, ja znam jednog koji je već treći put otišao na kruzer na 4 meseca. Prođe sve to časkom.

Dobrodosla Jaco ponovo medju nama, odmorna i vesela. Sinu čestitam i želim puno sreće. Neka, mlad je on neka ide. I mi smo se odselili 500 km od kuće a sin ode na studije još 500 km dalje a ćerka samo 200 km. Oboje su u inostranstvu još daljem nego mi. Ali, moramo im pružiti šansu na bolji život.

Dobro jutro, ja sinoc zatvorila ovu temu, a jutros je otvaram. Ova decija nedelja me izludi naskroz, jutros moja dete ustalo u sest sati da opere kosu da je mama isfenira, danas menjaju uloge sa nastavnicima i osobljem skole, a ona ce imati ulogu sekretarice, a sa tim mora i frizura da ide joj sto je shvatila ozbiljno tu ulogu..... i eto feniranje zavrseno, kaficu popila, a sada na polazak na posao, sreca pa je petak. Sve vas puno pozdravljam i zelim vam lep i prijatan dan.....

Back