KULINARSKO ĆOŠE

• Začetnik teme Začetnik teme smeh
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Dobar dancic ili dobro vece.
Ode sin negde pa da vam se javnem samo.
I kod nas hladno.Kad samo pomislim kako je pre par dana u banji bilo pravo leto, prosto ne mogu da verujem da je ovako odjednom hladno.
Ono i vreme da bude hladnjikavo, ali ovakvi skokovi tj padovi temperature su nenormalni, pocrkacemo kao zecevi.
Zelim vam prijatno vece, ususkajte se kod svojih najdrazih i uzivajte.

Dobar dan, drage moje!
Ja se smrzla u dolasku - grejanje na biciklu mi nešto slabo funkcioniše, a napolju je brrrrrr... :zima:. Ovo zubato sunce kao i da nije tu.
U kancelariji i nije tako hladno, ali mi se prsti smrzavaju.
Nešto razmišljam kako bih mogla i među medvede: lepo prespavam zimu, a leti ne moram ni da spavam!
Ili da se preselim u neke toplije krajeve?
Juče sam sa tugom sklonila letnju garderobu i izvukla zimsku. :(

Dobar dan, drage moje!
Ja se smrzla u dolasku - grejanje na biciklu mi nešto slabo funkcioniše, a napolju je brrrrrr... :zima:. Ovo zubato sunce kao i da nije tu.
U kancelariji i nije tako hladno, ali mi se prsti smrzavaju.
Nešto razmišljam kako bih mogla i među medvede: lepo prespavam zimu, a leti ne moram ni da spavam!
Ili da se preselim u neke toplije krajeve?
Juče sam sa tugom sklonila letnju garderobu i izvukla zimsku. :(

Ja sam razmišljala da mi ona temperatura od 23 do 25 stepeni najviše odgovara-za jesen,zimu i proleće.Leti može da bude i mnogo toplije :). Sa žaljem sam shvatila, da zimsku garderobu valja obnoviti,odmah i sad

Hvala svima koji su mi čestitali godišnjicu braka, a i onima koji nisu...

U to ime, popijmo kaficu. :D

35d718n.jpg

Dobar dan devojke. I ja pijem kafu, ne volim je, ali da Vam pravim drustvo. Poslala sam muza da mi kupi Partizanov grb. Dugo sam cekala da mi neko poruci tu tortu, a sada kada se i to desilo toliko sam umorna da nikako nisam uspela iz prve da ga uradim, pa sam odlucila da ga kupim. Eto ja koja sam ovo pocela ovo da radim iz zaljubljenosti prema pravljenju figurica sada cu kupovni da stavim na tortu. Da mi je neko rekao ne bih mu verovala. Ja da stavim kupljenu figuru, plocicu, na tortu...

Da znaš da sam sinoć o tome razmišljala. Ili je trebalo da sačekamo da počne grejna sezona, pa da grejanje u zatvorenim prostorima bar radi. Ovako smo ni tamo, ni ovamo. Isto je bilo i na medenom mesecu. Samo što nam tada nije smetalo što nije počela grejna sezona, jer smo se, jel'te snalazili kako da se ugrejemo;) A da je u sobi bilo hladno, bilo je. :D

Poslednja izmena:

Back