KULINARSKO ĆOŠE

• Začetnik teme Začetnik teme smeh
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Dobro vece drage moje, a nekima i laku noc... Ja se nauzivala ove nedelje bila mi mama celu nedelju, uh kako je to lepo dodjes sa posla ves opran, opeglan, rucak gotov... pa malo u setnju pa kafica kakva divota,ali evo danas otisla i bas nam neobicnoooo...

Laku noć.Opet kratko spavanje. E baš me zanima kako li je spavati do 10-11 sati? I kad ne vampirišem u 4 ili 5 ujutro, u 6.30 već sam budna.Tada komšinica vodi malenu u vrtić, a ona u vrisku, da se sve ori.Kuka, zapomaže...užas kako ne voli vrtić

Jadna malecka, :( meni je zao kad bude tako malu decu..ne znaju mukice ni gde se nalaze...ali sta da se radi kad se mora! Moj cupko nema potrebe za vticem po ceo dan sam sa nim, i ne ide... Ali zelela sam da ga upisem, da se malo druzi sa decom, i da stekne radne navike ali nemamo vrtic :( najblizi mi je 12km od kuce... Ko bi izdrzao da ga ujutru vodimo i popdne idemo po njega?!?!

Dobro jutro! Ko je za nesić? Ja sam obrnula već drugu turu :). Kako sam spavala predhodne noći samo 1,5 sat, ove sam razvukla čak 3,5 sata. Ali ne smem da kukam, umesto sinoć da legnem bar pre ponoći, ja se kuckam sa drugaricama na netu do pola jedan.I sad pssst...nema da se žalim, nego nesić, pa da se pregura dan
A Vi kako ste?
Šta se radi?

Dobro jutro i od mene. I ja pijuckam kafu, i razmisljam, razmisljam kako cu sve da stignem. Prihvatila sam neke porudzbine i sad se plasim kako cu zavrsiti. To za neke od Vas i nije mnogo, ali za mene... E sad necu da se zalim sama sam htela. O spavanju necu ni da pricam, hodam kao zombi po kuci. Nego odoh da radim treba sve stici. Poz.

Dobor jutro. Ja sam popila kaficu, ne nes, to ne volim, i sada smišljam šta da kuvam. :think:

Princezo, kako ti funkcionišeš sa tako malo sna? Mm baš malo spava, i ima neki svoj ritam, ali ti ga baš pretera.

pa funkcionišem, nekako. Juče sam posle posla legla i odremala 1 sat,jer više nisam mogla.
A pre neku noć sam stala,naslonila se i ne znam šta treba dalje da radim.Niti znam gde sam pošla i gde sam došla. :). Ma zabavno je .Samo da ne budem ko cigin konjić, tamak kad ga je navikao da ne ručka, on riknuo.

Back