bela rada
Ističe se
- Poruka
- 2.277
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa verovatno je bace, ako uspeju da je oduzmu od kuceta
![]()
,evo zurkica prosla pa sad opustanje...lepu noc svima zelim 
meni je zao kad bude tako malu decu..ne znaju mukice ni gde se nalaze...ali sta da se radi kad se mora! Moj cupko nema potrebe za vticem po ceo dan sam sa nim, i ne ide... Ali zelela sam da ga upisem, da se malo druzi sa decom, i da stekne radne navike ali nemamo vrtic
najblizi mi je 12km od kuce... Ko bi izdrzao da ga ujutru vodimo i popdne idemo po njega?!?!
Sve neposećenije postaje ovo naše ćoše.

. Kako sam spavala predhodne noći samo 1,5 sat, ove sam razvukla čak 3,5 sata. Ali ne smem da kukam, umesto sinoć da legnem bar pre ponoći, ja se kuckam sa drugaricama na netu do pola jedan.I sad pssst...nema da se žalim, nego nesić, pa da se pregura dan

Dobor jutro. Ja sam popila kaficu, ne nes, to ne volim, i sada smišljam šta da kuvam.![]()
Princezo, kako ti funkcionišeš sa tako malo sna? Mm baš malo spava, i ima neki svoj ritam, ali ti ga baš pretera.
. Ma zabavno je .Samo da ne budem ko cigin konjić, tamak kad ga je navikao da ne ručka, on riknuo.
evo ova decija nedelja pa smo isli na vasar u skolu e ova moja deca uvek vise potrose nego sto zarade
....u petak imamo maskenbal ima li neko ideju?
ja evo cackam po netu sta da napravim,ali nemam poima