KULINARSKO ĆOŠE

• Začetnik teme Začetnik teme smeh
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Dobro veče. Ovde je baš zavladalo mrtvilo. I ceo forum se promenio, ili sam se ja promenila, ali nije mi na Krstarici isto kao pre. :( I mnogo mi je žao zbog toga.

Znam da smo nekoliko puta prežvakali temu, i ne znam gde sada da tražim te polemike, ali dobila sam ponudu da mi naprave reklamu na lokalnom radiju. Na moju konstataciju da ja nemam registrovanu firmu, i da bi mi to moglo doneti određene neprijatnosti, rekli su mi da se ne sekiram, da tu zakon nije baš izričit, i tako to... Ima li ovde pravnika, ili imate neka iskustva sa ovim stvarima?

Uh,domacice,al* otvori zanimljivu temu.Iskustva s tim" neprijatnostima" sam imala i vrlo sam oprezna s bilo kojom vrstom reklamiranja,odnosno nista ne koristim kao reklamu,osim internet adrese na kojoj nisam ostavila niti jedan podatak,u stvari samo na kraju uvodnog teksta svoje ime,koje ,vjerujem ne dokazuje dovoljno.Ne bih ovdje puno da iznosim detalja,samo smatram da treba biti oprezan,.......ili je prosto pitanje koliko nekome ili nekima smetas.............

Dobro jutro društvo.Stigla sam :D !!! Što smo se lepoooooo proveliiii!!!Sunce, more, extra usluga, uživanjeeee.Jedino što nisam htela, iako sam internet imala u hotelu ni jednom da se ulogujem ni da zavirim ni na FB ni na Krstaricu.Kakav karakter :)

Poslednja izmena:
dobro vece drugari,za vikend bili gosti pa smo jurili 100 na sat,sutra docekujemo druge isto tako drage...
Te bonbone imas da kupis u sokostarku ili boljim zdravim hranama i ako hoces one prave nemas ih ispod 1200 po kg zavisi da li ces badem ili lesnik koju glazuru preko itd

E ja se vratila sa dugoooo ocekivanog odmora,prodje,ko da ga nije ni bilo.Sve u svemu bilo nam je lepo,mada sa malom decom to nikako nije odmor,ali dobro.....bili su zdravi,beba se kupala ko prava,dok se okrenem ona trci pravo u vodu :) mnogo je bila smesna,a ja sam samo jurila za njom po plazi......kazem vam,tek mi sada treba odmor :hahaha: malo napunila baterije i idem sada da citam propusteno :)

Eeeeeee i mi stigli danas sa mora.....ali je nama bio odmor u pravom smislu te reci....jeste da smo bili sa dvoje dece ali sada su vec vece i vise ne moramo da trcimo za njima non stop.....bas nam je bilo lepo....Sanja doborodosla nazad :)

E ja se vratila sa dugoooo ocekivanog odmora,prodje,ko da ga nije ni bilo.Sve u svemu bilo nam je lepo,mada sa malom decom to nikako nije odmor,ali dobro.....bili su zdravi,beba se kupala ko prava,dok se okrenem ona trci pravo u vodu :) mnogo je bila smesna,a ja sam samo jurila za njom po plazi......kazem vam,tek mi sada treba odmor :hahaha: malo napunila baterije i idem sada da citam propusteno :)

to ti verujem.Uhvatila sam sebe kako kad neko dete vikne mama na plaži ja se vtrgnem, dignem glavu, a onda se blaženo vratim na ležaljku...moji su bili sa tatom, kući :). I uživali su.Častili se po picerijama i restoranima.Mada je Andrej kad sam kretala na put onako u poverenju mi rekao, znaš baš i ti moraš da se odmoriš, onako, bez nas.I ne brini tata će nam spremati ručak i užinu za školu...a onda za tren se zamislio-eto praviće nam kokice,kokice su super:zcepanje:

Cao svima. Vdim da su se neke ženice 'ispovraćale' sa odmora i da se forum puni.Dobro nam došle tako odmorne i čile za posao i druženje. :heart:

Ja se još uvek nadam da ću ugledati prelep sličice Bele Rade. Da ću pročitati Jacinu prozivku. Proćitati lepe satarinske Verine recepte i diviti se aranžiranim slanišima MamaMaje. Videti njihove prelepe torte i kolače kao i Unine, Dacine, Potine, Stanine, Dragicine, Minjine, Hello Kity, Inkine.... Gde je Smeh da se ljuti što spamujemo teme...(znam trenutno na moru ali inače)? Nemoj te zameriti ako sam ispustila neke prekaljene majstorice koje su do nedavno bile ovde i davale pečat ovom forumu. Mnoge od vas mi nedostaju, nedostaju mi vaše slike, dela i komentari. :(
Ali ja verujem........

Back