mamaKristina
Primećen član
- Poruka
- 831
Dobro jutroooo i od mene..pocela skola pa ustaj u pekarsko vreme!!!!Danas stizu sekaci za slovaaaa...juuuuhhuuuuu....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dobro jutroooo i od mene..pocela skola pa ustaj u pekarsko vreme!!!!Danas stizu sekaci za slovaaaa...juuuuhhuuuuu....

Sneki pa gde si bree nedostajes samo da znas

naravno i ostaloj decici 

Teta Ira:Prosli petak sam provela nezaboravno u drustvu sa nasom dragom Vesnom Koricom koja je pored svih svojih obaveza odvojila ceo dan za mene.

Nigde nikoga. Više ni prozivke ne važe. Ako radite oprošteno, ali ako zabušavate .......
Ja sam radila neke figurice i usput se pakovala...Mi sutra konačno putujemo na more 

, ali još malo. U ponedeljak uveče putujem.Nisam ništa kupila od planiranog, nemam pojma šta ću da nosim...Ali baš me briga, odoh 5 dana sama u Grčku, poneću neku knjigu i uživaću! I nesić, da ako me mrzi prvu jutarnju ne čekam kafić da se otvori. A možda ću se i naspavati, jer ovih dana spavam toliko malo, da mi se čini da nego više odmori i odremucka poslepodne, ono posle ručka, nego ja za celu noć.A ti si zaboravila da sam ja na samo sat vremena vožnje od Bg, i da ste me mogle iznenaditi, i navratiti na kaficu.![]()
cak smo cvrsto skovale plan da dogodine zajedno dodjemo na lubenice i dinje i u ludi provod
evo i ja cekam da se jedna tortica stegne pa da je ukrasim
samo da je krenulo pa neka i po malo 

. Ja jedva stojim na ovim mojim oteklim nogama. Mnogo obaveza, posao i ovaj sa torticama i još ponešto.Što je dosta,dosta! Sutra kad se izvalim da spavam, neću se buditi 24 sata
Trebaće mi vremena da pregledam šta se ovde dešavalo. Veliki pozdrav svima!I tebi veliki pozdravDobro jutro i od mene! Vratili smo se sa mora u ponedeljak - baš sam se odmorila i prikupila energiju za "nove radne pobjede"Trebaće mi vremena da pregledam šta se ovde dešavalo. Veliki pozdrav svima!

pa smo malko popricale zurila je steta .....