KULINARSKO ĆOŠE

• Začetnik teme Začetnik teme smeh
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Dobar dančić i od mene, mada ne znam gde ste sve nestale. Nešto slabo ovde u zadnje vreme. I ja se malo javljam, ali dok imam posla, slabo sam ovde. Preko zime ću biti redovnija.
Svim školarcima i njihovim roditeljima želim sretan polazak u školu.
Onima koji odmaraju lep odmor i još lepše vreme.
Ostalima: ajmo na posao. Sutra je novi radni dan nove nedelje.
Još samo da iskoristimo malo ovih letnjih vrućina, pre nego nam stigne jesen.

Cao zene :) Kristi, meni ne smeta sto je vrelo, bas mi prija :D
Jooooj Natasha, koliko vidim po vremenskoj prognozi, jos samo sutra...i leto ce nam izgleda reci cao ove godine! :(
A bas je proletelo, i bilo nikakvo... eto opet kise, i ruznog vremena! Bas je ne volim!!!

Poslednja izmena:
Ja se vratila sa vožnje biciklom sa mm, napravili smo jedan krug od oko 10 km. Sunce sija, greje, taman za mršavljenje tura. Samo da je svaki dan toliko vožnje, ali može kad može i kad je lepo vreme.
Iskoristimo još par dana leta. Onda da čekamo miholjsko leto još krajem meseca.

evo i mene.Sve su torte završene i isporučene, čak i jedna koja je sinoć neplanirano uletela za danas u 14.Sad čekam da mašina završi sa pranjem, da raširim veš, pa ubacim moje kuhinjske krpice na pranje.I onda spavanjac...A sutra šoping, pa farbanje, feniranje, pedikir, manikir-glanc samo takav :) I onda odoh...

Cao drugari.Imam jedno pitanjce,postavicu ga ovdje zbog posjecennosti.Planiram da kupim profi pec,polovnu,pa me zanima na sta da obratim paznju,kojke karakteristike treba da ima kada je nas posao u pitanju(pecenje kora i kolaca).znam da je koka poatavljala sliku svoje peci,ali nisam sigurna da je pisala o karakteristikama,a i kasnije da li je zadovoljna..........Gledala sam novu pec,s 2 nivoa,Slovenija proizvodjac,1600 eura,haos,kad to otplatiti...........Pa vas molim,ako imate bilo kakva iskustva da napisete..........

maji gledaj da minimum ima 6 nivoa cak ona od 8 bi ti bila idealna gledaj da ventilatore mozes da iskljucis i naravno svel i garb ti ne trebaju a to samo uvecava cenu za pec na 4 nivoa ne bi trebala da platis vise od 200 eura moze da se nadje

Sta ti je to svel i garb?nemoj me zezati,po toj cijeni ih ima?Znas kako,ovdje ima ljudi koji dovoze polovne tehnicke stvari iz inostranstva,pa bih porucila pec,ali prvo moram znati sta hocu,a o ovome bas nista ne znam..prikupljam informacije,......

Mnikolic, ja donekle i moram da volim kisu jer zivim na selu bez gradske vode, sa bunarom u koji ne nadolazi voda NIKAD, pa od prikupljanja kisnice u taj isti bunar ja prezivljavam! Tezak je moj zivot, mislim da to niko ne moze da zna kako je tesko snalaziti se za vodu, jer tako su samo ziveli pecinski ljudi :D, i ni ne zelim nikome da sazna kako je!! I mislim, da se usustini u dubini duse radujem kisi vise nego bilo ko! Ali, onda se zavucem u kucu, i nemam me nigde! Ali bas mi se smucila ovog leta! Nismo imali par dana toplih, a evo vec stize jesen.... zbog toga sam mislila da je bas i ne volim, i da mi prijaju ovi lepi topli dani! Ali, evo zavrsilo se i to! Kanula je samo malo ovde kod mene, ali zato grmiiii...
A da, pa ja ne znam da je bas ove godine nesto izgorelo! :eek:
Mozda gresim, izvinite, ali kod nas sve rodilo ko cicak (hvala Bogu)

Mnikolic, ja donekle i moram da volim kisu jer zivim na selu bez gradske vode, sa bunarom u koji ne nadolazi voda NIKAD, pa od prikupljanja kisnice u taj isti bunar ja prezivljavam! Tezak je moj zivot, mislim da to niko ne moze da zna kako je tesko snalaziti se za vodu, jer tako su samo ziveli pecinski ljudi :D, i ni ne zelim nikome da sazna kako je!! I mislim, da se usustini u dubini duse radujem kisi vise nego bilo ko! Ali, onda se zavucem u kucu, i nemam me nigde! Ali bas mi se smucila ovog leta! Nismo imali par dana toplih, a evo vec stize jesen.... zbog toga sam mislila da je bas i ne volim, i da mi prijaju ovi lepi topli dani! Ali, evo zavrsilo se i to! Kanula je samo malo ovde kod mene, ali zato grmiiii...
A da, pa ja ne znam da je bas ove godine nesto izgorelo! :eek:
Mozda gresim, izvinite, ali kod nas sve rodilo ko cicak (hvala Bogu)
A ja sam na oko 100km od tebe niti je grmelo, niti je padala kiša.A padala je pre dva meseca

Pre dva meseca?!!! auuu... u ovim krajevima se bas ispadala poslednja dva meseca :) I ovde je utihnulo, ali zato u nasoj lepo vojvodini, muz mi gore u Su, kaze da je i padala, i grmelo bas bas.. Daco_Su je li je?? :D

Ћао драге моје, ја ни не стигнем овдје да вас поздравим, старије дијете ми се разболило, ма вуче то кашљање већ недељама и нос вазда пун секрета. Прије 7 дана након једног јаког дувања носа почео да плаче од бола у увету, ми код др. кад оно наравно - јака упала и антибиотици :roll:. У понедељак на контролу кад оно друга др. јер ова отишла раније иако је рекла кад тачно да дођемо да би га она као прегледала :dash: та друга каже - почетак упале плућа, па инхалације, па још јачи антибиотици, па још сирупа, УЖАС!!!
А у међувремену мени готов годишњи, на боловање немам право јер муж не ради и тако, у школу болесник није ни ишао, ма баш је све било безвезе. Данас опет крећемо у школу, таман су се остала дјеца прилагодила а он каска :confused:

У међувремену се један обичан викен са само једном тортом на спрат претворио у читав хаос, још двије ненадане и то са доста фигурица које до сад никад нисам ни радила, срећа да сам ове прве већ припремила :super:

Јесте, јесте Звончице падала је киша баш ту ноћ кад си ме питала, у Су је добро натопила земљу тако да ћемо ваљда ипак имати шта оставити за зиму :bye:

Dobro vece :(:(drage moje ima li umora kod vas.Ja za subotu imam 3 svadbene torte pa ako prezivim pricacu.Dosad mi se nije desilo da imam ovoliko posla .Uhvatila me malo panika kako cu sve da isporucim na vreme ,ali se nadam da ce sve proci u najboljem redu.Danas sam uspela da nadjem bombonski sirup u Sarajevu i bas sam srecna.Za one koje interesuje kanta od 25 kg je 26 eura.

Back