gsavic
Zainteresovan član
- Poruka
- 320
Molim da mi se javi neko od vas ko je iz Grocke ili tu negde okolo. naime imam svadbu pa bih narućila tortu da je ne nosim iz ove nedodjije. Odnosno to je gotovo nemoguće.
Zahvaljujem
Zahvaljujem

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

....proci ce
I mnogo mi je žao zbog toga.

Hvala dragaDobro dosla princesss....

Jesam! Baš sam se lepo odmorila, uživala, šopingovala mnogooo lepih stvarčica- ma savršen odmorAndjela dobro dosla i nadam se da si napunila baterije![]()

) i nema me do tamo one radne nedelje. 
..a jel to zato što sam ja podvikla...

mnogo je bila smesna,a ja sam samo jurila za njom po plazi......kazem vam,tek mi sada treba odmor
malo napunila baterije i idem sada da citam propusteno 

mi evo svi porodicno zakacili neki virus
...dobro dosle nazad lepo je kad ovde ima nekog 
E ja se vratila sa dugoooo ocekivanog odmora,prodje,ko da ga nije ni bilo.Sve u svemu bilo nam je lepo,mada sa malom decom to nikako nije odmor,ali dobro.....bili su zdravi,beba se kupala ko prava,dok se okrenem ona trci pravo u vodumnogo je bila smesna,a ja sam samo jurila za njom po plazi......kazem vam,tek mi sada treba odmor
malo napunila baterije i idem sada da citam propusteno
![]()
. I uživali su.Častili se po picerijama i restoranima.Mada je Andrej kad sam kretala na put onako u poverenju mi rekao, znaš baš i ti moraš da se odmoriš, onako, bez nas.I ne brini tata će nam spremati ručak i užinu za školu...a onda za tren se zamislio-eto praviće nam kokice,kokice su super

Dobro vece svimami evo svi porodicno zakacili neki virus
...dobro dosle nazad lepo je kad ovde ima nekog
![]()