KULINARSKO ĆOŠE

• Začetnik teme Začetnik teme smeh
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Domacice hvala na lepim zeljama:)...ali ti ne znas koliko sam ja poruka primila, pitanja, komenatra, podpitanja i sl....pritom ne mislim na zvoncicu, s njom sam se lepo ispricala preko privatnih poruka jer mi je tako imalo vise smisla u datom trenutku....zato sam i napisala da nisam Merlin, samo moderator..heh a sto se zivciranja na forumu tice - jao kad bih se ja zivcirala oko svake koja me je zvala predstavljuci se kao...ma ajde da ne pricam da ne bude da imam dug jezik :Dmene zeludac nije boleo zato sto su mi ukradene slike do sad su ih ukrali iha - bar ono sto sam videla.....nego zato sto je u roku od 3h bilo toliko pitanja i svega da vise nisam znala gde sam, ko, gde, sta, kako, a pritom sam imala posla i manjak vremena :) zdravlje cuvam, hvala, uzivaj ti na odmoru.i mislim da ce nas Maja ubiti ako budemo vise raspravljali na ovu temu ....ja sam na faceu zamolila drugare ako hoce da pomognu i eventualno zamole osobu na profilu da skine moje slike i obavestila ih gde mogu da vide nase slike koje mi licno postavljamo i to je to...za mene je ova prica zavrsena...a i ubuduce kad vidite moje fotke negde nemojte mi javljati molim vas hahahah :)od danas me ne zanima, moj stav se ionako o tome zna.

eeee domacice ti ni ne znas da je Una vec obezbedila ko ce kroz sve to da joj prolazi sa decom

pa normalno, da si ti meni ziva i zdrava hahahah :D :D :D....
kao sto rekose Troicki i Tipsa...nesto Tipsi valjda nije islo na treningu ni lopticu da udari kako treba a ovaj drugi ga zagrli i kaze: ma brate, neka je nama Nole ziv i zdrav....
bez njega nista...hahahah

Poslednja izmena:
pa bas...da sprecim ne mogu..posebno ako je na faceu...mali milion ljudi pa dok proverim svakog, izgubicu musterije jer necu imati vremena za iste hahaha...ako ako valja se...idi odmaraj :)
evo sad cu zbog Novaka da se nerviram...salim se, vidim izgubio drugi set pa sam se sklonila da ne gledam :D..ja ko moj tata - gledam reprizu..ako je rezultat bio povoljan za nas hihihi

Poslednja izmena:
tri soljice kave......moze..moze... ja bih ovu srednju ...sladju....
rado.. rado ....da mi je samo znati gdi nalazis ove fotkice.....prekrasne su ...netrebaju reci ...slika sama prica...
ljubac drage moje ....a je mirno jutrosssssssssssssss.......za nepoverovati..................

Dobar dan drage moje.Evo i ja sam stigla. Odmorila se,iskupala,napunila baterije! U narednom periodu dosta obaveza i posla ali se iskreno nadam da cu stici da se javim ponekad,a citanje propustenog...cisto sumnjam.Ljubim vas!

Ko se to nama vratio! :p
Ovih dana mislim na vas i pošto veze sa datumima nemam, mislim kako je moralo već proći i to :D.
Sad će biti malo lekše raditi... nije taj godišnji odmor slučajno i džaba izmišljen ;).

unchi,kitchenaid je oooodlicna marka,moja zaova ima crni,znas kakv je.....ja u stvari znam sa slika i iz njene price,kaze da je zmaj :) inace ona zivi u Bostonu

jos htela da mi ga donese,ja se obradovala kao malo dete,ali je odustala jer je pretezak :(

carina za njega, pa adapter za nasu struju.........izaso po previse :(

Poslednja izmena:
Zdravo drugari.Kod mene uzasan dan.Naime,uradim drugarici tortu,to je onaj ribar sjedi na obali a 18 -ica se ulovila,a on kulira uz cips i kolu.Za njenog brata je torta bila ,slavi 18 rodj.Znaci radim zeni koja savrseno zna kako i sta radim,dogovarale smo telefonski,ona se dvoumila izmedju ribara i nekog auta,ja joj predlagala neku svecaniju torticu,tipa zlatno bijela varijanta,cvjeic ili masna(bar ja tako zamisljam proslavu 18 rodj,a ove tematske torte mogu za bilo koji drugi).ona kaze on je jos veliko dijete,a voli ribolov,pa moze nesto saljivije i dogovorimo se oko tog ulova 18-ice.Kad sam tortu inijela nista nije prokomentarisala ,uzela je i otisla.Od soka nista je ne stigoh ni pitati......jedva docekela jutro da se cujemo,da vidim u cemu je problem.Kaze da su totalno nezadovoljni,ali svi i da to nije torta ni za 8.rodj.,jer je skroz djetinjasta............slicnu prosle god radila za 64.rodj.,ljudi se odusevili.Razocarana sam jer je ovo jos jedna potvrda koliko je ovaj posao zahtjevan i stresan......kako uvijek procijeniti sta ce se kome dopasti i po sastavu i izgledu,a posto ne volim da se ponavljam,cesto mi musterije daju samo temu,a ja osmislim dekoraciju(ne mogu tako brzo da razmisljam da im u istom trenutku opisem kako ce tacno torta izgledati ,koliko ce figura imati i gdje ce koja stajati),na osnovu onoga sto vide u mom katalogu ,ukazu mi povjerenje i budu zadovoljni.U ovom slucaju,ona uopste nije precizirala sta tacno da uradim,a pitala sam da li je djecak preozbiljan ,pa da izbjegnemo tu saljivu varijantu.i zao mi je sto se na sve to nakiti jos sto-sta,znate keko to ide,sad im kao smeta fondan i buter krem na torti,a ja objasnim da dekoracija jeste jestiva,ali ja prva ne jedem ni slagiranu tortu(slag ostavim),pa im je skupa,a uradjena ispod cijene.Njima je to skroz djetinjasto bilo,da bar ne bi onih detalja mimo ribara,...onda ja kazem da treba da saljem papir s pricom torte da bi ljudi znali sta sam htjela reci,jer su cips i kola uradjeni kao simbol tinejdzera..........Pa sad ne znam ,jesam li ja u nekom svom svijetu dekoracije koju ljudi ne razumiju ili sta?
Sve ovo mi se desava par dana pred vrlo stresan posao,radim svadbu i nesto prije svadbe zeni koja je par puta bila na dogovoru i svaki put toliko nepovjerenje siri,da mi je vec muka od nje i posla s njom...........znaci,nemam svijetlecu reklamu da je sasvim slucajno svratila do mene,pa ne zna s kim ima posla ,savrseno zna ,jer smo mala sredina i mogla se raspitati,u stvari dosla je po zestokoj preporuci.............nego je to ona "gastarbajterska",kad dodju ovdje misla da ih svi varaju...........slanise,mafine i kolace joj aranziram,sto kuci,sto u restoran..pa je muci hoce li tu biti dogovorena kolicina,jer ne moze imati uvid u sve,ja joj predlozim da donesem u kutijama,izvazemo,prebrojimo,pa aranziram............Katastrofa!Samo da izguram ovu sedmicu,ma fizicki napor je nista,kako mogu da uniste mentalno,iako sam pomislila da sam imuna!
Predug post,znam,ali trebalo mi je.........HVALA VAM na ovom divnom forumu

da da znam za kitchenaid uopsteno da je super..nego mislim konkretno na ovaj model - nisam mu gledala karakteristike po netu i to..nego slucajno naletela kad sam trazila neku ideju za tortu pa da podelim sa vama jer je mnooogo lep :) meni barem :)

uh Maji kako mi je krivo :( znam kako se osecas - em te stize umor, em se oni jave sa takvim kmentarom...sve zajedno uzas :( a pritom se trudis da budes uvek maksimalno korektna, ljubazna ispostujes zelje zeljice i sve ostalo...:(

ja konacno par dana odmora - vec sam pocela da pucam po savovima..sta god da uradim nesto mi krene lose posebno posl. dana i sad da isporucim tortu popodne i par dana da ne mislim o njima..mozda i okrecim konacno :)

Maji baš mi je žao... Jeste ovo divan posao ali nažalost ovakve stvari ne mogu da se izbegnu... Ja sam baš htela da načnem temu o mušterijama/poznanicima - ispadoše oni najgore mušterije iako im (verujem većina) dajemo popuste, posebno se potrudimo, nekako su uvek najzahtevniji - ako može 1kg torte na 3 sprata, 20 figurica, da bude "onako kremastija" , "da ne bude suva..." dodje mi da raširim priču medju njima da ne radim više :zcepanje:

A za ovu svadbu izdrži, šta ćeš...ima raznih ljudi. Tebi je mirna savest a ona ako hoće neka dodje da meri...

Back