stefanelli
Aktivan član
- Poruka
- 1.531
Baviću se tobom malo kasnije...Sedeću ti na grbači dok god se ne uklone moje slike koje si uzela.
Sada imam posla...Ali pratim te
Sada imam posla...Ali pratim te
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...hahaha pa ja da ti dam svoj mail, licni, pa zar si toliko pametna....
i..ja nisam blokirana i evo vam moje lozinke da udjete da vidite ako mislite da se sta vidi..sve je zakljucano..
Dobro jutro.Ja sam se malo uspavala.Bila sam budna do 03.00, čekali smo neku pošiljku, a u medjuvremenu Noleeee.Najbolji je.Kako ispraši onog ...uh..baš sam uživala
A Vi, kako ste?
))))veselo ovde vidim,vec neki dan znam za ovo pokusala sam da udjem na taj profil ali sam naravno i ja blokirana kao unin prijatelj,sto je po meni vrlo smisljeno uradjeno...Svakom svoja sluzba na cast odavno sam rekla,elem tortice se vec peku u novoj rerni koja se dobro pokazala,mi ko mladenci,deca nisu tu...imam osecaj kao da sam otisla negde na odmor...Ovo je cisto za one koje zanima sta radim u zadnje vreme
znam taj osecaj...uzivajte i vas dvoje i vas cetvoro i neka rernica samo pece, ljubim vas sve redom

Bravo! Uživajteveselo ovde vidim,vec neki dan znam za ovo pokusala sam da udjem na taj profil ali sam naravno i ja blokirana kao unin prijatelj,sto je po meni vrlo smisljeno uradjeno...Svakom svoja sluzba na cast odavno sam rekla,elem tortice se vec peku u novoj rerni koja se dobro pokazala,mi ko mladenci,deca nisu tu...imam osecaj kao da sam otisla negde na odmor...Ovo je cisto za one koje zanima sta radim u zadnje vreme

,ali uskoro dobijam svoju radionicu pa me to drzi i radujeSada je super..jos da se snadjem i skopcam kako sve funkcionise... neverovatno kako se covek zaista ponekad oseca kao nejveci glupson!heheh nema na cemu...sorry na cekanju...znaci sada je ok![]()