KULINARSKO ĆOŠE

• Začetnik teme Začetnik teme smeh
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Zdravo društvo, nešto Vas slabo ima ovde. Kod nas je vreme samo za spavanje. Juče se pokazalo malo sunca a danas opet po starom, tmurno i kišovito. Ne znam uopšte dokle će tako biti.
Spremamo se kući na par dana, gde će i mm proslavljati rodjendan. Htela bih neku super ukusnu tortu da mu napravim. Već sam mu pravila Moskvu i bila je super svima.
Hvala na pomoći.

Evo i mene.Ponedeljak, a meni slobodan dan.Ali kao i da nije od brda obaveza koje smo imali danas. Medjuti, mm ulepšao dan.Juče počne da me zeza moj mikser, radi ali mu jedna metlica počela da se izvlači iz rupice.I mene to tako nervira jer malo više trese nego do sad.I sedimo tako, pijemo neskafu i ja nešto tužim kako ću sa hromim Dabom da počenem da pravim tortu, a moj muž kaže, hajde oblači se idemo.I kupi mi mikser.:heart::heart::heart:. Sad sam presrećna.:D Odoh da ga isprobam

Dobro vece...ja stigla sa posla...
Vidim radilo se, pile se kafice, uzivalo se...
Zelim vam lep ostatak dana...
ptice-lepe-misli.jpg

Ako ti je za utehu i ja sam nervozna celi dan.....iz raznoraznih razloga,kad ne ide,ne ide
jos moram i pasose za decu da vadim,putujemo krajem meseca,mislila sam da se bar nesto promenilo po pitanju guzvi i cekanja za broj ispred supa u 4-5 ujutru,ali nije,g-din u supu mi kaze dodjite u 5,necete otici zavrsena posla :(
jos pitam imaju li deca prednost,kazu ne cekaju deca,cekate vi za njih :( oni dodju na zakazan termin

Poslednja izmena:
pridruzujem se klubu tenesa,radila sam ceo dan,baterija od telefona pukla rano na poslu,dodjem kuci pravo na torte a tako mi se ne daaaa,muzic jos na putu stici ce oko ponoci...morali smo da pomerimo dostavu tehnike u stan i nikako da se sastavimo...i to me bas nervira

Back