KULINARSKO ĆOŠE

• Začetnik teme Začetnik teme smeh
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Dobro jutro! Aaaa koja kiša.Sinoć po pljusku odoh kući, sad na posao...opet kišaaa! Kad bolje razmislim,što li sam išla kući za ovoliko malo. Uglavnom brzinsko spavanje, posao,posao,posao...Bože kad je ono bio odmor??? :)
Ma važno je da nije monotono
Pozdravljam Vas, ako vas još ima na ovom forumu

Dobro jutro i od mene na brzinu. Samo da Vam se javim, da sam ovde.
Zadovoljna domaćice, da li će biti slatkih i velikih lubenica i za nedelju dana? Stižem kući a htela bi još malo da ih se najedem. Nila sam kući kad su počinjale, najela sam se dosta, ali ja bi još. Takve lubenice nema nigde, na celome svetu.

Dobro jutro i od mene na brzinu. Samo da Vam se javim, da sam ovde.
Zadovoljna domaćice, da li će biti slatkih i velikih lubenica i za nedelju dana? Stižem kući a htela bi još malo da ih se najedem. Nila sam kući kad su počinjale, najela sam se dosta, ali ja bi još. Takve lubenice nema nigde, na celome svetu.

Kod mene verovatno neće. :( Mi se nadamo da u ponedeljak, utorak završavamo sa lubenicama za ovu godinu. Sa dinjama smo već završili. Pa onda od one nedelje, biće valjda i neki odmor. :D

Kod mene verovatno neće. :( Mi se nadamo da u ponedeljak, utorak završavamo sa lubenicama za ovu godinu. Sa dinjama smo već završili. Pa onda od one nedelje, biće valjda i neki odmor. :D

Već mi je žao, ali šta da se radi. Lepo se odmorite, nadam se da ste ove godine dosta zaradili na lubenicama. Leto je bilo toplo i sunčano, ne kao ovde kod nas. Danas je malo toplije, ali ja sam usput dva puta tako pokisla, da sam mislila da se nebo otvorilo da prospe svu vodu.

Dobro jutro :D evo napokon ogrejalo sunce ,posto je celu noc padala kisa .Nisam bila na cosetu par dana ,a bas ste mi nedostajali :( Od mame sam dobila lepog alata za fondan ..bas sam se obradovala .

...da vidim, da vidim, hajde kad imas vremena "uslikaj" nam da vidimo:cmok2:
Da vas pozdravim, stigla sa posla malo da sednem da predahnem, odneli neke torte, a posle nastavljam za sutra...:)

Dobro jutro :D evo napokon ogrejalo sunce ,posto je celu noc padala kisa .Nisam bila na cosetu par dana ,a bas ste mi nedostajali :( Od mame sam dobila lepog alata za fondan ..bas sam se obradovala .

Ahahamm, a da ga pokazes?!! O`ma!!!! :zcepanje:
I mene nije bilo.. ali ispatilo se :rumenko: radila sam i pale prve parice :per::D:D jooj miline, dace Bog, pa ce ih biti jos..i sutra ce se prodati jedan Petar Pan, pa cemo za dalje videti!! I zadovoljna sam..bice bolje kad stigne pegla, nemam cime da glacam onaj fondan grrr!!!!

Dobar dan sve lepe vesti vidim.Zvoncice cestitam prve parice i da ih bude jos mnogo...evo pogleda sa mog prozora trenutno :)
attachment.php

Dobar dan sve lepe vesti vidim.Zvoncice cestitam prve parice i da ih bude jos mnogo...evo pogleda sa mog prozora trenutno :)
attachment.php
Gledam u koje vreme je postavljena fotografija i smeškam se...
Ja imam auto na raspolaganju ovih dana, pa sam po povratku sa posla nameravala da vodim klince na Carsku Baru. Međutim, dok smo se mi organizovali (bili su svojski isprljani pa sam ih odvela kući na presvlačenje, pa dok smo krenuli...) smračilo se, pa počela kiša... da ih "utešim" povedem ih u kupovinu. I pošto se u "Univeru" uvek zadržimo (bez obzira na to koliko malo imamo da pazarimo), kad smo izašli - sasvim se razvedrilo, kiša još pada po malo, ali sunce sija. I kažem im: "Gledajte... negde se pojavila duga, sigurno" (i sledi objašnjenje kako, zašto i kako to već ide).
To je bio, otprilike u vreme tvoje fotografije...
A mi odmah krenuli na predviđeni izlet, zanemarujući činjenicu da je - blato. Naravno, poveli i Donu.
Pogodite ko je bio najblatnjaviji! :zcepanje:

Joooj Smeh, vama se bas ne da ovih dana :( ali evo, jos koji dan..mislim da rekose od srede toplije..daj Boze vise.. nista od ovog `sranog leta..ocaj.. UUUhhh ja tek sad lezem... Petar Pan gotov.....!!!! A kuhinja me ceka kad ustanem, i sudovi, i mrve, i djubre...nista nema noge da pobegne.. a i da imaju, ne bih se zalila, samo bi mi olaksali kad bi sami izasli iz moje kuce:rotf::rotf::rotf: Hvala Visnja... :kiss:

Gledam u koje vreme je postavljena fotografija i smeškam se...
Ja imam auto na raspolaganju ovih dana, pa sam po povratku sa posla nameravala da vodim klince na Carsku Baru. Međutim, dok smo se mi organizovali (bili su svojski isprljani pa sam ih odvela kući na presvlačenje, pa dok smo krenuli...) smračilo se, pa počela kiša... da ih "utešim" povedem ih u kupovinu. I pošto se u "Univeru" uvek zadržimo (bez obzira na to koliko malo imamo da pazarimo), kad smo izašli - sasvim se razvedrilo, kiša još pada po malo, ali sunce sija. I kažem im: "Gledajte... negde se pojavila duga, sigurno" (i sledi objašnjenje kako, zašto i kako to već ide).
To je bio, otprilike u vreme tvoje fotografije...
A mi odmah krenuli na predviđeni izlet, zanemarujući činjenicu da je - blato. Naravno, poveli i Donu.
Pogodite ko je bio najblatnjaviji! :zcepanje:

Da to je bas posle te kise :)

Back