KULINARSKO ĆOŠE

• Začetnik teme Začetnik teme smeh
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Hmm...
Ima lepih mesta... mnogo bliže. I niko ne može da te pronađe :)
6770306764c105c42b9eb2656588593_orig.jpg

Tu ćemo sledeće godine.
:zper:ocem tamo...znaci sledece godine:think:pa dobro, bolje ikad nego nikad:lol:
Strpljivo sam ja celjade.:cool:
Dobro vece i od mene.....vodite i mene tamo da se opustim...sad sam poludela...danas u Veru na Vozdovcu(gde i zivim)odem da kupim za torticu sta mi treba(slavimo drugi rodjendan u subotu),izmedju ostalog i jaja...i rekoh ajd da kuvam krem pa ujutru da spojim sa korama,kad cvrc...sva jaja pokvarena :rida::rida::rida:zumanac se odmah razlije ,cak ne mogu ni da ga odvojim od belanca...i sutra ujutru idem da im vratim sve....mozda nema vajde,al bar da znaju da nismo majmuni....:besna::besna::besna::besna::besna::besna:
...vrci im nazad sve, bas sve...kazi da si mogla i u inspekciju da odes...:evil:
E da...dobro jutro...ustala sam malo ranije, ali sad cekam da se nesto stegne, msm masa za figure, pa sela da vas "vidim":cmok2:

Jutro drugari .Evo mi sinoc stigli,pa cak i na koncertVG.Ustala kao vjestica,znajuci kakve obaveze slijede danas.Ali dobro.baterije pune,izdrzace se.Da trcim ,ne mogu da stignem sve ppregledati i iscitati,ali neka,radi se........Uh,kolaci ovih dana,ne volim ih,ali mora se..Hvala svima na pohvalama...pisem kad stignem.

Hej cao svima!
Ne znam kako je vama ali ja se vec kuvam...sto ne volim letoooo grrrrrrrrr....
Isporuka torte pa sa Reljom kod logopeda da vise ne bude "Velja" kako on kaze nego brate kako treba.. :) Koliko se samo nervira kad ga ne razumeju :zcepanje:
Dusha..

Dobar dan svima:)
Opake vrućine su napale Zagreb:),za vikend oko 36 C.
Što se tiče torti nastalo je zatišje,valjda je svima vruće,ali i moram priznati da nisu niti uvjeti za rad....

Pozdrav svima...

Dobro jutro i od mene.....ja kupih ljudski kod komsije jaja i ne boli me glava....Skuivala filove i sad se spremam za korice polako...pa cu sutra zorom da poranim sa je ukrasim....Kad su mi sve figurice gotove onda ni je ostalo lako.....Jaco ti si genije.....Danas cu popodne kad mi se covek vrati s posla da odem ne mogu po ovoj vrucini da se vucem s dvoje dece......Ne verujem da ce mi vratiti novac sto bi mi najvise odgovaralo,ali kako god bude!!!!!

Em toplo, em nekako sparno.
Posla (kuc, kuc, kuc) preko glave a mi do 11h nismo imali struje :dash:! Da se ubiješ!
Sad sam se malo "odgušila" pa da mahnem!
Mislila sam na kupanje posle posla... al' neće da može :(

evo i mene..da napravim pauzu i bacim pogled na jednu epizodu gossip girl...videla da je pocela kod nas da se prikazuje, ok je, simpaticna za leto:)...pa skinula prvu sezonu sa neta za sad:mrgreen:...i ovde za vikend najavljuju 37 stepeni..ja volim leto - al ne u gradu bas toliko :D vise na nekom moru...ili bilo gde sa strane...na svu srecu uspela sam da izdejstvujem da sve torte nosimo ujutru tako da ce mi nedelja biti free..a onda do 18.7. pravim pauzu...ne mogu - em je toliko toplo, em mi se ne da vise - prezasicena sam tortama...neka mi musterije orposte:mrgreen:
kiss :D

"Cao drugari!!!!" tako nas uvak pozdravlja jedan "komsija" na pijaci,simpaticno mi je pa i ja vas pozdravljam.....Bila u Veru,vratili novac ja njima jaja i eto....sad da pecem korice za zoju i da spojim pa ujutru cu da je dekorisem...

Evo i ja malo da vam mahnem:bye:,idem sad da pravim neke figurice,inace vrucina je ogromna a klimu jos nismo uzeli,uvek nesto prece ima ,a kad dodju ove vrucine zapitam se sta li mi je bilo prece od ovog kuvanja sad,od muke moram da se:zcepanje:

Poslednja izmena:
I kod mene je jako vruce.Do malopre uzivala na terasi i malo preprocitavala Miku Antica i uzivala jer sam pronasla sve moje Vojvodjanke sa Foruma.

Vojvodina
Volim je od štala do neba, od blata do pšenice,
toplu od ciganskih gudala i blagdanskih očenaša,
vršidbenu i zadušničku, smeđu kao devojačke pletenice,
tu zemlju čardaša, čaša i bezemljaša,
......................
i Vojvodinu vašarsku i hramonikašku, čas raspusnu, čas pitomu,
i birtijašku, što osvanjiva štucajući pod stolovima,
.......................
volim je koliko je zla i dobra. Volim je podjednako.
.......................
nazdravlje, diži čaše, razbij astale šakom,
zapevaj preko njiva, neka zabride kosti,
volim te što si prosta, sirova, divlja tako,
.....................
pevaj pijano racki, mađarski, totski, vlaški,
makedonski i lički, preko dalekih njiva,
.....................
Razdrlji prsluk i gutaj! Ja ovu zdravicu plaćam!

Veliki pozdrav za sve moje drage Vojvodjanke.Uvek sam bila fascinirana ravnicom, zato vas i volim toliko, na dugacko i nasiroko!:cao:

Evo i ja da vam :bye: posle duze vremena... nikako nestizem da sedem ko covek za komp, po ceo dan u nekoj guzvi, jedva cekam godisnji odmor:D, dosta mi je vec i ustajanja i guzve na poslu i kucnih obaveza ma svega, decu sam ispratila kod mojih i planirala malo da uzivam, a ono nista od toga...:mrgreen:

Kako kome odmor, ja i danas radila, msm kao i obicno, a od ponedeljka od 11-19h...mene zapada tek one tamo nedelje, bem ti pos`o, al` dobor je dok ga ima i dok se radi.
Znaci, skomolala, umrla do kuce, evo me razgacena, sama sam kod kuce, da se malo ohladim pa pod tus...
`el ste se skuvale?:mrgreen:

Back