KULINARSKO ĆOŠE

• Začetnik teme Začetnik teme smeh
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ali poznavajući sebe, ja jako ličim na ovog deku, tako da sve je moguće. :D

23ur6t2.jpg

a zaboravih, kad nabavis trezor zovi na kupanjac hihihi :)

ahahha moze...al da je dovoljno veliki da se lepo izigramo/isplivamo..nemo' mi tu neke male i to, nego siroko :) a ja cu da ti ostavim jedan novcic za srecu..pa napravi biznis od toga - ko Baja Patak :D :D :D jaooo sto sam ja volela taj "Mikijev zabavnik".ma sta volela - i sad ga volim:rumenko:...i hoce muz mene pre koji mesec da iznenadi... krenuo na posao i video "mikijev zabavnik" i da mi kupi da ja imam da citam..i dolazi sav vazan:"eeee vidiiii sta sam ti kupiooo"...a ono mi kupio u stvari one "mikijeve zagonetke" :zcepanje::zcepanje::zcepanje:
za resavanje...e pa kad nisam pala sa stolice:zcepanje::zcepanje: bar su Iva i Zona profitirale :D

Ja sam jutors bila malo do buvljaka, procunjala i videla da ima mnogo interresantnih silikonskih kalupa raznih oblika.

A danas smo imali i goste na rucku, bila mije tetka sa porodicom. Nesto sam ja spremala nesto moj brat i njegova devojka. Moji su sada uCrnopj GOri, pa nas tetka malo, malo pa zove na rucak, resili smo sada da mi malo njih pozovemo :)

E pa laku noć Vam želim.Koferi spakovani,dečica spavaju,a ja umesto da idem u krevet, češljam po netu. A sutra valja voziti...No važno je da sam ja na GODIŠNJEM i da planiram da se baš, baš lepo odmorim.Za sve sam od 20.07. dostupna, a do tada samo za ove moje piliće.Dobro i za mm.:)

Jutric.Princess srecan put i prijatan odmor.kako je samo lijep osjecaj kad si klincima dostupan od 0-24,ali evo mi se vratili u surovu stvarnost,nisam ih cestito ni vudjela od cetvrtka.A tek nocas sto su me kolaci namucili,zavrsavam pakovanje u 1,fali 1.5 kg,ludim,odem da legnem,jutros peri brdo tepsija,pravi sto je zafalilo.kuca je od njih u haosu,a tek ves,7 masina opranih ceka na peglanje,danas treba raditi dekoraciju za vikend,da bi se osusila.Pa bih da se nadovezem na Unin post,zavidim ti na toj odluci kad i koliko raditi.Stvarno ovo covjeka zna da slomi.E.sad kod mene ti jesareno,sad ima posla ne mogu da stizem,a u septembru ce da bude totalno mrtvilo,takva su jos 3 mjeseca u god.,sta da radis ,hvataj kad ima...........Prijatan dan vam zelim.........

Da se i ja nadovežem na raspravu:)
Mislim da je Una željela naglasiti da kada se čovjek orjentira samo na torte(i naravno i radi kvalitetno kao ona)
dođete do faze da se prebukirate tortama,prihvačete i više nego vam organizam dozvoljava i doslovno se ubijate.
Pogotovo je to nezdravo ako su vam torte sekundaran posao i iduće jutro morate na posao.

Meni se strašno sviđa filozofija od Smeh,što je napisala na temi Naš mali/veliki posao,
citirat ću:Ja ne radim mnogo, ne bih ni stigla čak i da hoću. Ali ono što radim stvarno pristojno naplatim jer moja noć nespavanja toliko košta, pa ko voli - nek' izvoli.
Apsolutno potpisujem!!!

I još nešto,ne znam kako vi razmišljate ali mene strašno nervira kada vidim neprofesionalnost kod ljudi!
Neki dan sam naletila web stranicu od jedne slastičarne u Zagrebu koja ima brdo tuđih fotografija pod svojim slikama tj u ponudi torti koje oni rade.
Ima desetke torti od Koke a sami ne mogu odraditi niti 1/3 dekoracije koje ona radi.
Zastrašujuća je ta neprofesionalnost tj prodavati tuđi rad pod svoj a biti svjestan da to ne možeš odraditi i naplatiti kao da možeš...

Back