MinicaRelja
Aktivan član
- Poruka
- 1.542
Znam da ce biti super, meni je samo da vidim nju sta ce da radi kad ga vidi na bini i onu masu ispod nas! 
Stavicu slikice...

Stavicu slikice...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dobar dančić i od mene, dok iščitam sve, prodju sati. Slobodan vikend, pa se sprema, jer sledeći vikend imam svadbenu tortu od 4 kom na stalku i dve torte na rodjendan, plus malo kolača, jedno 3-4 vrste. Jako davno nisam imala toliko puno na jedan dan. Još za sredu treba da radim ogromnu dobošku za TESCO hipermarket kod nas u gradiću.
A posle vikenda se ide kući! Jupi, malo da se radi, malo da se vidi društvo i rodbina i da se odmori u seoskoj sredini na zelenom dvorištu ispod velike kruške u debeloj ladovini, pa malo roštilja, malo vina i malo više priča.
Ne treba mi ni more. Pošto ja nisam morski i vodeni tip. Isto sam imala kao 13-to godišnja neprijatno iskustvo na moru. Bračni par nastavnika iz OŠ koji su me učili da plivam, malko su se šalili i gnjurali me, potopili mi glavu u vodu, kada nisam bila udahla vazduh i bila spremna za to. Jako volim vodu, volim da gledam vodene sportove ali nemoj da me zoveš u vodu. Samo se brčkam na kraju i ni makac. Pažljivo radite sa decom, neka sama odluče, kada će ići u vodu. Samo im pokažite kako je tamo lepo, ali ih nemojte zvati Oni će sami odlučiti kada je njihov trenutak da idu u vodu.
Al´ se raspisah, a htela samo da vas pozdravim.
Odo ja da radim dalje, jer opet neću stići ništa.
Kuckamo se kasnije
blago tebi i ja bih zela da upoznam tu divnu osobu kao sto je UnaCao svima....
ja moram da kazem da sam se danas videla sa unchi i da mi je jako drago sto smo se konacno upoznale.....
Jeste da je bilo kratko ali bice jos prilika....divni su.....i ona i Pedja...![]()
Jeste divna i bas mi je draga......![]()
Evo i da vidite jednu malenicu koja me cini mnogo srecnom (Princesska vec zna, sa njom sam podelila svoju radost)
Pogledajte prilog 192195