KULINARSKO ĆOŠE

• Začetnik teme Začetnik teme smeh
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
lepo spavajte..ja uzela da ispecem kore za zoju, celo vece skitali..prvo uspesno odneli tortu sa mehanickim zivotinjama, sve stoje na stapicima za raznjice, pa jedan crveni je viiiisok...ali kako smo stavili u gepek tako je i stigla nije se mrdnula..iako je BGD cuven sa svim uzbrdicama i nizbrdicama :) i love this car :D
onda se najavila mami na rucak a ona taman spremila punjene paprike (ja htela kus-kus sa povrcem da spremam, ali kako smo odmah isli na isporuku, nije bilo svrhe sutra cu :) ), onda malo do Merkatora, pa do moje sestre na kafu - na njenoj divnoj velikoj terasi koja gleda na Av. toranj...milina :D e sad malo da radim, pa u krpe..za ovaj vikend sam sve odbila bukvalno, posl. tortu sutra....jer ce sledeci biti pakleni, a mi hteli malo u Leskovac, da se provozamo..pa jos nismo sigurni da li bi ili ne..mozda da ipak ostanemo kuci, malo idemo na voznju bajsa, uzivamo....videcemo....:)
:bye:

shefice, zla sudba :roll: ja i ne volim preterano zivot u prevelikom gradu...N.S. mi je onako po meri to sam vise puta rekla..ali....za sad je ovako, a jednog dana, ko zna :D
Sve ima svoje prednosti... i nedostatke.
Suština je u onome gde smo mi sami... a ne u kojem mestu, kojem gradu živimo.
Bilo je vreme kada je meni nedostajao mnogo veći grad, kada mi se ovde činilo "tesno".

lakunoc-1-1-1.gif

Evo i mene :bye:
nemam bas puno vremena, malo sam radila malo lutala :lol:
Posle vam ubacujem slikice, naravno, da vidite moje prve zanimacije sa cveticima :mrgreen::mrgreen:
A danas smo vodili dete na bazen... kasno smo otisli.. ali bilo je lepo svakakoLep bazen, topla voda (u malom bazenu :D ) Prosle godine smo isli na more,, Strahinja mi je imao godinu ipo, i mm ludak mi drugi dan potopi dete skroz :evil::evil::poludeo:(kao dobro je da se procisti) i on se zaplasi vode, i sad vristi i dok ga kupam u kadi, a kamo li kad vidi vecu povsinu, dete se trese od straha!! Medjutim, izjavio je da zeli da vidi bazen, a ne more! Od juce kuka da ga vodimo! Mi se lepo spakujemo poslepodne i odvedemo ga! Iako ja ne mogu da se kupam :pms::mrgreen: aj` zbog njega malo kad je vec navalio, muz ima slobodan dan, a najavljuju i kise pa ne znam kad cemo posle opet moci itd! Odemo na Ub..ali dete pocne da place kako smo stigli..i samo smo uspeli nogice da mu pokvasimo..nzm kako cu ga osloboditi! :evil::(

Evo i mene :bye:
nemam bas puno vremena, malo sam radila malo lutala :lol:
Posle vam ubacujem slikice, naravno, da vidite moje prve zanimacije sa cveticima :mrgreen::mrgreen:
A danas smo vodili dete na bazen... kasno smo otisli.. ali bilo je lepo svakakoLep bazen, topla voda (u malom bazenu :D ) Prosle godine smo isli na more,, Strahinja mi je imao godinu ipo, i mm ludak mi drugi dan potopi dete skroz :evil::evil::poludeo:(kao dobro je da se procisti) i on se zaplasi vode, i sad vristi i dok ga kupam u kadi, a kamo li kad vidi vecu povsinu, dete se trese od straha!! Medjutim, izjavio je da zeli da vidi bazen, a ne more! Od juce kuka da ga vodimo! Mi se lepo spakujemo poslepodne i odvedemo ga! Iako ja ne mogu da se kupam :pms::mrgreen: aj` zbog njega malo kad je vec navalio, muz ima slobodan dan, a najavljuju i kise pa ne znam kad cemo posle opet moci itd! Odemo na Ub..ali dete pocne da place kako smo stigli..i samo smo uspeli nogice da mu pokvasimo..nzm kako cu ga osloboditi! :evil::(
Muž ti je napravio stvarno veliku grešku i istraumirao dete bez ikakve potrebe.
pošto to ne možeš da vratiš... jedini način da ga oslobodiš vode je da ne insistirate bilo gde da se nalazite. Znači bazen, more, reka, jezero... pustite ga da se igra oko vode i ulazi onoliko koliko sam poželi. Potrajaće, ali to je jedini način, budi sigurna. Svako insistiranje, ubeđivanje, navaljivanje... je samo kontra produktivno.

to se i nama desilo ali moje starije dete se malo samo davilo poletelo u vodu,uradili smo upravo ovo sto je smehic napisala odlazili na bazene pre mora i apsolutno nista nismo pokusavali,sam je usao u vodu posle treceg odlaska i jako voli vodu,odlican plivac je i ne pamti svoju traumu sto je najbolje

Uh zenice moje.. :( nisam puno zimus i razmisljala o tome, ali evo, sad, kad je stiglo leto jako sam razocarana i tuzna... sva deca se brckaju, i mladja od njega, a on samo vice: "hocu kuci, hocu kuci!!" :( :( nisam ga terala danas da udje, ali ne mogu ni da odustanem sasvim jer on nece vise cak ni da ide na bazen!!..pitam ga pre nego sto je zaspao idemo li i sutra, a on mi kaze ne mogu sutra, drugi put moram da hranim zeke sutra..tako mali, a takve izgovore ima da je to strasno, misli da ga ja ne provalim kao isao bi on ali ne moze od obaveza! :) :( dusa moja malena.. Ja i nisam neki plivac, mm pliva perfektno trenirao je plivanje godinama.. i eto, on misli sad da Strahi bude na njega! Mislim, ja bih to najvise volela, da bude dobar plivac..ali mozda detetu to jednostavno ne lezi..mozda nece voleti leto, more..iovako vrucinu od bebice ne podnosi!!.. sneg obozava, tu je druga prica.. valjanje, grudvanje..sam se spusta sa kliskom niz oooogrmno brdo... ***..polako, leto je tek pocelo pa sta bude!

Dobro jutro drage moje!
Podsetila si me na naš dogadjaj od pre 2 godine.Bili mi u Sunny hill u Vrnjačkoj Banji.:heart:Brčkam se u bazenu sa klincima.U neko doba izadjemo Andrej i ja iz bazena, a Andjela me zamoli da ostane još malo. I taman ja obujem nanule, Andrej se okrene i skoči nazad u bazen bez šlaufa-Sekoooo !ja onako sa jednom nanulom na nozi i ja skočim, u sekundi se Andjela i ja nadjosmo kod njega, izvučemo ga, a on kaže u *** umalo se nisam udavio. A kapljice mu se slivaju niz trepavice. srećom nije se uplašio, ali je meni skratio par godinica. A naučio je da pliva prošle godine u Egiptu i to 3 dana pred polazak kući. Sada i on i seka idu na na bazen, a danas moraju i sami jer im trening počinje u 11, a mama je naravno na poslu.
Zvončice, pusti mališana da se igra pored vode, možda da nabaviš i jedan manji bazen za kuću.staviš mu omiljene igračkice, pa ih polako privlačiš ka vodi. Trebaće ti puno strpljenja, ali navijam za tebe :)

Dobro jutro. Samo da vam mahnem prepolaska u skolu. Juce sam crkla od umora. Bila na prijemnom. Koja je to glupost i ko li je to izmislio. Samo zaludjuju narod. Posle vozila drugaricu na aerodrom. Kuci putovala 2,5h. Uzas kao da sam isla ko zna gde. Na autoputu nezamisliva guzva. Vozila mile. Mislila sam da cu da presvisnem a ova noga me je bolela do ludila. Dok sam stigla kuci bila je skoro nduplo deblja od druge. Jedva cekam odmor ali cu pre toga da se jos naradim.
Uzivajte kad god mozete i nije vazno gde. Bitno je da ste sa svojim najdrazim.:cmok2:
Nadam se da ce Masa uskoro biti zdrava kao dren i uzivati u letnjim radostima.

Dobro jutro...
E zvoncice nalupaj muza kad god dete zaplace zbog vode...muskarci, junacine...:evil:
Teta Iro bogami smanji ti tempo, nesi vise u 20-tim:rtfm:
Bila vec u kupovinu i na pijace...uh kakva vrucina vec ujutru, a pirka neki svez vetric...valjda nas malo zapljucne talas hladnog vazduha...:roll:
Odoh da radim u kuhinju, a posle na posao...ali... SUTRA ESKURZIJA:brus::brus::brus:

Back