KULINARSKO ĆOŠE

• Začetnik teme Začetnik teme smeh
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Dobro jutro. Hvala svima na zeljama da se Masenjka oporavi sto pre:heart: od jutro nema t, izgleda da je antibiotik poceo da deluje.

Zvoncice, ne mora da znaci da mu je od toga. Mi smo isli u septembru 2008 na Tasos, stariji je tad imao 20 meseci. Nisi ga iz vode mogao isterati. Naredne godine smo isli na Skopelos u junu, znaci 9 meseci kasnije, ma puskom ga nisi mogao naterati da udje u vodu dalje od zglobova... a nije se ni uplasio u medjuvremenu, nit bilo sta. Prosle godine sam se ja porodila pa smo preskocili a sad evo ne zaklapa kad cemo na more a mi ne mozemo :( citala sam da njima tu negde oko druge nastupi strah, ali ih uglavnom do trece godine prodje. Imamo nekoliko vrsnjaka sa kojima se druzimo i zaista, svi su bili u toj fazi.

e pa evo i mene,ja sam pre mesec dana pocečla da radim posao koji ne volim pa jos dvokratno i nemam vremena ni za sta i non stop sam neraspolozena jer moje princeze nisu sa mnom samo vikendom jer nema ko da ih cuva dok mladja ne krene u vrtic,ipak cela ta situacija oko posla je donela i nesto dobro.Moji roditelji vec danima me gledaju ovako tuznu pa je i njima dosadilo i resili su da mi pomognu da se bavim onim cime volim a to su tortice:heart:ovih dana nesto mi ceo komsiluk trazi torte pa je tata resio da mi kupi kompresor:p:p:p:p:pizvinite ako sam se previs:bye:e raspisala

Eto :heart:
Meni je to ubeljivo najdraze letovanje, isli smo prvi put nas troje zajedno. Ko zna, mozda smo i prosle jedna pored druge :), bilo je mnooogo nasih ljudi, narocito u Potosu gde smo mi bili smesteni. Mada, mi smo isli kolima i svaki dan je bila druga plaza, nas dvoje i bebac svuda po ostrvu smo sretali nase :) cak i na onoj kod Makriamosa za koju je tada malo ko znao :D

Aha, na Docinu. :)
Tog dana nas je bilo na plazi 9 ili 10, od toga su samo dvoje bili Nemci, ostalo nasi:hahaha:

ista situacija..ta plaza je vrh! meni je lepa i ona kod krivog drveta, tamo smo bili bas bas sami na jednoj od uvala...ja sam tako na krstaricu i dosla trazeci nesto o Tasosu '07 pa smo se posle svi prebacili na onaj drugi sajt..mada ja vec neko vreme nisam aktivna, od posla..samo ovde virnem :)

Dobro veče :) Društvo mirno nešto ovde večeras?
Sad sam češljala onu moju najveću ljubav.Kakvu lepu i gustu kosicu ima:heart: Srećom oboje moje dece imaju lepu, gustu i zdravu kosu na tatu.
Nadam se da će večeras biti prijatno za spavanje, nakon ove kiše.A sutra mi je slobodan vikend.Nakon 6 nedelja slobodna i subota i nedelja...jeee!!!Jednu torticu imam da uradim za ponedeljak,neke alatiće i sitnice,ali sve je to ono opušteno.
Nego da Vas pitam nešto,koji Vam je krajnji rok za primanje porudžbine.Sinoć sam iz inata odbila 2 rodjendanske torte.Jedan je džip, a jedan je kovčeg sa blagom.Ne mogu da verujem da se roditelji sete da poruče detetu tortu u četvrtak u 21h, a da im torta treba za subotu ujutro.Pa nije valjda da nisu obavešteni kad im deca slave rodjendan.:eek: Doduše, za neke mušterije sam tortu pravila u roku od 24 sata.Ali sad baš nisam htela.Neka razmišljaju malo unapred

Draga PreincessAndjela, ja porudžbine insistiram najmanje nedelju dana unapred, zbog mog posla, ali ako pozovu par dana pre proslave, možda primim, ako mi to odgovara, ali ako ne stižem, ´ladno kažem NE.
Nije mušterija ko mušterija. Nekima se i u zadnji trenutak ne može reći NE.
Kod nas je dosta prijatno vreme, malo duva vetrić, pa osvežava. I karneval je prošao bez kiše. Ceo dan su se muvali po gradu sa maskama i bez njih.

Dobro vece,evo i ja da vam se javim :bye:
mm danas imao poslednji ispit 10 :super:
e sad jos samo diplomski i gotovo....
ja sam imala porucenog traktor toma figuricu danas za sutra i bas sam bila
siznula jer nije bilo vremena da se osusi i....ali nisam u situaciji da biram
posto tek pocinjem ....i nemam inace porudzbine :roll:
Hvala vam svima na bonicama :cmok::cmok:

Ova me tema posebno zainteresovala.Imam problem s tim PORUDZBA U ZADNJI CAS,nista ne odbijam jer mi je prosto neugodno ,ili su stare musterije ili novi koji dolaze po preporuci nekih od ovih koji su vec kupovali.Jos jedan problem je sto ovdje ljudi nisu navikli na ovaj tip dekoracije(figurice,cvjetovi,masne),a znate kako susenje ide u ovom periodu.........kontaju kao,ne radis tortu 3 dana prije pa ti ne moraju ni poruciti ranije.A pogotovo kad radim vecu kol.,kao 2-3 svadbe za vikend i onda se pojave u cetvrtak-treba im dj.dekorativna tor. za subotu.......,pa tu nema spavanja,figurice se prave nocu.Tako da divim se vama koji cijenite sebe i svoj rad,to mi MM stalno govori-trebam im stqviti do znanja da ne moze tako.Ovdje je to tesko izvodivo,desila mi se situacija prosle god.,dan pred polazak na godisnji zove zena da im radim krstenje,naravno kazem da sutra odlazimo na more(sve je vec dogovoreno),prosla je god.dana nije se pojavila ni ona ni njeno okruzenje(bili su dobre musterije).Radim sama ,tako da je tesko bas sve ispostovati...........

jeste, najteze je podvuci tu crtu i granicu...nije sve crno i belo nikad pa tako ni u ovom poslu...ja uglavnom odbijam te u poslednji cas jer radim koliko mi je potrebno, ne bih ni smela da zamislim kako bi izgledalo da sve prihvatim..al sve to zavisi od slucaja do slucaja, cemu tezimo bla bla da ne davim :)...desi mi se da prihvatim ako mi je bas draga musterija ili ako mi se uklopi da vec radim slicnu i tako....inace je u proseku od 7 do 14 dana unapred, zavisi sta se radi, koliko ima posla i sl.....mi smo evo posle 2,5 god. resili da promenimo neke stvari, zbog nekih privatnih planova :) pa cemo videti kako ce se sve ukopiti..u hodu sto kazu :D

Dobro jutro devojke!Da li ste lepo spavale? Ja sam jutros imala budjenje u 06.00.Kad mi je zazvonio mobilni umalo nisam pala sa kreveta.Moj šef pobrkao raspored pa je mislio da radim.:dash::dash::dash:A ja slobodna.Posle više nisam ni spavala.A sad gledam dadilju Šljivku sa Andrejom.I naravno pijem nesić.

Back