KULINARSKO ĆOŠE

• Začetnik teme Začetnik teme smeh
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Verovali ili ne - i ja bih :zcepanje:
Kako sam bukvalno sa posla otišla na more i doslovce sa puta počela da radim - kao da nikad nisam ni bila.
Sreća u fotke :zcepanje:
A pazite kako je to izgledalo pri dolasku:
magla-1.jpg

Obećavajuće, zar ne? :zcepanje:

poljubac.gif

Evo vam jedan poljubac za ceo dan...
Obavila kupovinu jutros rano, odradila jednu tortu, evo nesto da im zbuckam za ruckic i odoh na tusiranje i na posao.
Zelim vam lep dan, topao naravno:mrgreen:
PS
Zamocite noge u ovo more malkice, ako bude bas vruce...:zplez:

ja da vam mahnem. Smeh ove tvoje sličiceeee..uh,uh,uh...Hoću na moreee, ali od svega najverovatnije ću videti samo Adu i Slane sobe, pa u toj kombinaciji je kao more...ali za malo.
nema godišnjeg odmora u julu i do polovine avgusta.Naredjenje!!!

...ja stigla...mokra...svugde:mrgreen:
Bem ti vreme blesavo...ovo nije normalno, gola voda sam od posla do kuce...
Ko izmisli klimu neka pozivi kao kornjaca sa Galapagosa:mrgreen:
Da vam mahnem pa odoh kod svekra na rodjendan...e i njega Bog da pozivi kao
kornjacu sa Galapagosa...:):):)

I ja sam bila skroz mokra, al' od kupanja. Pravog. Nije Lalarija, al' je bilo lepo ;).
Došla sa posla "već" malo posle 18h, brzinski se spremila i odjurila na Peskaru (lokalno kupalište koje mi nije baš blizu). Tamo me iznanadio moj Aleksa (ljubi ga tetka) - došlo dete s treninga kod mene i pojurilo da me potraži :heart:.
Pitam: "pa kako te baka pustila biciklom čak ovamo?" on se šeretski osmehne i kaže: "pa nije me pustila!" :zcepanje:
Pubertetlija!
Inače, Jaco, ja ne volim klimu i uopšte mi ne nedostaje. ;)

Zovem ja danas Erikson treba mi crvena i crna gum pasta,kad oni ne salju aksom nista!A sledeca stvar dobijem Barvalo i oni salju, ok narucim i setim se tacni za torte kad vec placam postarinu kad oni tacne ne salju! Zasto?Domacice samo mi kazi da su tebi iz eriksona slali i ubicu se!

Dobar dančić i od mene. Eto, stigla sa mog terena malopre, pa da zirnem šta ima u pošti i usput ovde. Kod nas juče i danas sparina, najavljuju po ceo dan pljuskove i osveženje, ali za sada ništa od toga. Neka ga, sutra poslepodne će kiša, kada bude kod nas u gradu karneval za početak lenje turističke sezone na jezerima. Ja sutra kobajagi odmaram, tj. ne idem na teren, ali imam posla preko glave: papiri, inventarizacija mojih cvetića, poludeću od kutijica, vrsti, boja, nijansi. Ali, i to mora ponekad da se radi.

paki2001:
Domacice samo mi kazi da su tebi iz eriksona slali i ubicu se!

Nisu mi slali, oni ništa ne šalju brzom poštom. Ali mi je Jelena ljubazno omogućila da svoju porudžbinu preuzmem na sremskoj strani, da ne prelazim Gazelu.

I da. Dobro veče drugari. Komp tek danas otišao na popravku, još se švercujem kod mojih roditelja. Nadam se od nedelje drugačijoj situaciji. :) Vrućina je, da ću izludeti. Najavljuju za sutra osveženje. Samo da ne bude grada, sve drugo prihvatam. :D

Smeh, jel ovo na prvoj slicici Skopelos?:heart:

Ja ne stizem nista, Masa mi je od rodjendana bolesna, evo vec punih 17 dana, sve u krug: nos, t, laringitis, inhalacije, sad uvo i antibiotik. Dusa me boli kad je cujem kako tuzno place:(
Smanjio se obim posla, slobodno mogu da kazem srecom, jer da nije uopste ne znam sta bih sa njom ovakvom.

Maši želim da što pre ozdravi, pa i ovako kad je zatišje da malo uživaš sa njom, a ne da se sekiraš.I kod mene trenutno zatišje i baš mi malo prija.Uživam sa klincima, a na poslu mi je ludnica.Stvarno ću nekoga da petardiram.Da li je moguće da toliko ima glupih ljudi? Ali jedna lepa stvar me drži iznad nivoa, od 09.07. sam na godišnjem :D....jeeeee...prošvercovala sam se za nekoliko dana

Maši želim da što pre ozdravi, pa i ovako kad je zatišje da malo uživaš sa njom, a ne da se sekiraš.I kod mene trenutno zatišje i baš mi malo prija.Uživam sa klincima, a na poslu mi je ludnica.Stvarno ću nekoga da petardiram.Da li je moguće da toliko ima glupih ljudi? Ali jedna lepa stvar me drži iznad nivoa, od 09.07. sam na godišnjem :D....jeeeee...prošvercovala sam se za nekoliko dana

Super bas ti zelim da se odmoris i budes sa klincima :)

Smeh, jel ovo na prvoj slicici Skopelos?:heart:

Ja ne stizem nista, Masa mi je od rodjendana bolesna, evo vec punih 17 dana, sve u krug: nos, t, laringitis, inhalacije, sad uvo i antibiotik. Dusa me boli kad je cujem kako tuzno place:(
Smanjio se obim posla, slobodno mogu da kazem srecom, jer da nije uopste ne znam sta bih sa njom ovakvom.

...neka ozdravi srce malo:heart:
Ja bila u setnji...qq, qq...da ne promolis nos napolje...
Sreca u klimu:worth:
Ajd...odoh da radim jos malo, pa na lalanje i sutra je dan...`el tako?
Tako je:mrgreen::bye:

Back