KULINARSKO ĆOŠE

• Začetnik teme Začetnik teme smeh
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Cao svima :bye:

Princezo čestitam ti i na petici i na otresitom detetu. Ljubi ih majka. Današnja deca su ugčavnop sva lepa i pametna ali nisu sva otresita, a to je vrlo važno. Uživaj u njima što duže, tako brzo odrastu i kad shvatiš da su veliki oni odu od kuće (mislim udaju se i ožene)

Cao svima :bye:

Princezo čestitam ti i na petici i na otresitom detetu. Ljubi ih majka. Današnja deca su ugčavnop sva lepa i pametna ali nisu sva otresita, a to je vrlo važno. Uživaj u njima što duže, tako brzo odrastu i kad shvatiš da su veliki oni odu od kuće (mislim udaju se i ožene)

Hvala ti draga puno :). baš brzo odrastu...Kad pre i Andrej u 1. razred, a on je još maltene moja beba.

Društvance dobar dan! Malo me muči net ovih dana kod kuće, ali zato je bilo vremena za neke druge lepe stvari.Uživanje sa ona dva zvrka...Juče smo pajali po beogradskim parkićima, roleri, trotinet, bangminton, a u nedelju smo bili u Zvezdarskoj šumi, sve dok se klinci nisu posmrzavali.
Inače danas smo imali testiranje za I razred.Andrej je fenomenalno prošao.Pedagog se oduševila kako je dobar i kako svašta zna. Andjela ga je spremala, od naziva prstiju, do toga ko šta radi, koliko ima sekundi u minuti i satu.Znači pravi mali terorista.I kad sam ja ušla u kancelariju, ona ushićeno priča-kako Vam je pametno dete i tralala...a Andrej kaže, ma nisam ja Vama sve rekao šta je mene moja seka sve naučila. I onda joj se predstavi na engleskom. Kaže kako se zove, gde živi, koliko ima godina...
A gospodjica je završila IV razred sa 5,00 i pohvalama iz svih predmeta.

Ljubi i gospodjicu i godpodicica...:heart:

Stigla sa posla i idem da setam...pa da se prijavim samo:D:cmok2::bye:

Samo da vas pozdravim:bye:Pa moram malo i ja da se pohvalim sinu ostalo jos malo sa ispitima pa ce kuci , ali zato Ivani ostalo samo da se upisu dve ocene i dala godinu , sada se nadam da ce preci na budzet, ipak dva studenta na samo finansiranje je mnogo ali neka su oni meni zivi i zdravi , Ima jos nesto ispratila sam folklorce naravni i moja cera otisla sa njima u FRANCUSKU , zasluzila je .....pozdravljam vas i odo da pravim cvetice :bye::bye::zag:

Dobro veče i laku noć i od mene.
Princezi i Zorici čestitam na pametnoj i lepoj deci i maloj i velikoj.
I moj sinator polako završava ispite a ćera je primljena na medicinski fakultet u Pragu. Auuuuuu, teško nama sa dva studenta u Pragu.Ali, ako, nek su samo živi i zdravi i nek uče, a za pare smo tu mi roditelji.

e pa i ja spavalica da vam se javim,ja sam jedna vrlo vredna mladja zena,ali ako cu da biram izmedju rada i spavanja uvek cu pre da odkunjam i to lepe partije,kao veceras,a sta cu posle da radim bog sveti zna...
natasha samo nek oni studiraju,jeste prag skup za zivot ali nigde vise nije bas bajno za prosecne porodice
i ja cu moje mladje zlato da pakujem sledeci vikend,odlazi na pripreme sa reprezentacijom,stariji se okitio bronzom ove sezone i jako su potonuli jer su prozle godine bili zlatni,blesava deca i uz put je zaradio naprsnuce koscice na nozi,ali to sve u sklopu sluzbe

Dobro jutro prijatelji. Ja prezivela jucerasnji dan. Odradila naruceni ketering od 10kg plus 70 mini mafina. Sve je bilo ekspresno tako da proslu noc nisam ni spavala, ali mi je srce bilo puno kada mi je cera javila da je sve planulo pre nego sam se sa Dedinja vratila kuci i da su svi bili puni reci hvale. Jedino mi je zao sto u brzini nista nisam stigla da slikam:(
Cestitam vam na uspesnoj i vrednoj decici. Kako i nebi bila tako pametna i uspesna pored tako vrednih,pozrtvovanih i punih ljubavi mama. Ja sam uvek govorila da koliko ulozis u decu toliko i dobijes.
Sada zurim u skolu imam jos brrrdooo poslova, pa ko prezivi.:cmok2:

Dobro jutro! kad smo kod ocena i ispita,moja Sara zavrsila prvi,oni jos nemaju ocene,ali mm je upisao visu ovde u Zr pre 3 god. i evo zavrsava sad diplomski , sve u roku :) ,nije privatna skola :)...moram malo da ga hvalim :)
lep dan svima zelim

Dobro jutro prijatelji. Ja prezivela jucerasnji dan. Odradila naruceni ketering od 10kg plus 70 mini mafina. Sve je bilo ekspresno tako da proslu noc nisam ni spavala, ali mi je srce bilo puno kada mi je cera javila da je sve planulo pre nego sam se sa Dedinja vratila kuci i da su svi bili puni reci hvale. Jedino mi je zao sto u brzini nista nisam stigla da slikam:(
Cestitam vam na uspesnoj i vrednoj decici. Kako i nebi bila tako pametna i uspesna pored tako vrednih,pozrtvovanih i punih ljubavi mama. Ja sam uvek govorila da koliko ulozis u decu toliko i dobijes.
Sada zurim u skolu imam jos brrrdooo poslova, pa ko prezivi.:cmok2:

Teta Iro svaka cast!!!!!Svaki trud se isplati...eto vi ste dokaz!

Dobro jutro, dobar dan!
Lalarija-1.jpg

Jao smeh ne radi mi to................................vid slicice.......uuuuuuuuhhhhhhhhhhhhhhhh a ovde kisa pada i trava raste vec nedelju dana ....i to ona sitna dosadna sto ubija u pojama i dusu.....deprimirajuce vreme a ja umesto da pajkim moram na rad a pre toga da dovedem starije dete iz skole i odem u metro......................uhhhhhhhhhhhhh kad ce kraj avgusta da se druzimo malo ......................ljubac zenskici dragi

Back