KULINARSKO ĆOŠE

• Začetnik teme Začetnik teme smeh
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Dobro vece .Sto je to nocas mirno i tiho na cosetu kao da niko neradi trecu smenu .Nije me bilo nekoliko dana pa sam u zaostatku sa informacijama .Vidim ima lepih autica kupilo se ako.. neka ti je sa srecom Una i da mnogo tortica razvozis u njemu .Ja malo odmaram ako je to moguce od ove uzasne sparine.Torte isporucila pa sam slobodna :cmok2::cmok2::cmok2::cmok2:

ih Daco da smo znali...sto ble ne saljes sms na mob ...dok ja ovde privirim..mi danas doruckovali i tu je bio kraj toj vrsti aktivnosti..a sad samo da se istusiram pa krevet da vidim..sutra rano ustajemo....
haha slogi kad pomenu palacinke..ja kad sam naucila da ih pravim - a da ispadnu dobro :D prokomentarisala sam - e sad mogu da postanem mama hahahah!zasto mama ne znam..ali meni je u glavi da svaka mama mora da zna da pravi palacinke hihih :) pozdravljam vas devojke..sa zeljom da se ova atmosfera na cosetu malo makar duze zadrzi..laku noc :D
i hvala jos jednom SVIMA na cestitkama :D

ih Daco da smo znali...sto ble ne saljes sms na mob ...dok ja ovde privirim..mi danas doruckovali i tu je bio kraj toj vrsti aktivnosti..a sad samo da se istusiram pa krevet da vidim..sutra rano ustajemo....
haha slogi kad pomenu palacinke..ja kad sam naucila da ih pravim - a da ispadnu dobro :D prokomentarisala sam - e sad mogu da postanem mama hahahah!zasto mama ne znam..ali meni je u glavi da svaka mama mora da zna da pravi palacinke hihih :) pozdravljam vas devojke..sa zeljom da se ova atmosfera na cosetu malo makar duze zadrzi..laku noc :D
i hvala jos jednom SVIMA na cestitkama :D

a ja sam bila totalni duduk za palacinke,ranije,posle sam naucila....ali kad sam bila trudna jednom ,pokusala da ih napravim a ono uzas,pa sam plakala-Moja deca ce imati najgoru mamu na svetu,kakva je to mama koja ne zna da pece palacinke :) :) -Tako da skroz razumem sta mislis
:)

Dobar dančić i od mene. Nadam se da niste zaboravile na mene, mada se čini da ja jesam zaboravila na Vas, ali to Vam se samo čini. Mislim ja na Vas, al´ne stižem da zirnem ovamo.
Una, čestitam na divnim kolima i želim puno srećnih kilometara i puno tortica razvezenih po zadovoljnim mušterijama.
Malo sam pročitala šta je bilo novo ovih dana, i vidim da se spremaju neki sastanci. Javljam se u ja, da bih rado došla. Najsigurnije mi je javiti na privatni e-mail, jer taj zbog posla moram uvek da prekontrolišem. Ovde uvek čitam sve i svašta pa ode sat - dva. Onda se čudim, da ništa ne stižem. Preko zime imam više vremena za ovakvo čavrljanje.
Idem da se spremam za sutrašnji teren da napakujem moju LADJU, što reče PrincessAndjela.
Puno Vas sve pozdravljam i želim prijatno nedeljno popodne.
Idem još malo da zirnem na divne tortice.

brat i ja smo ovih dana sami, moji svi pobegli u Crnu Goru. I posto su "jadna maladeca" sama u kuci tetka se sazalilapa smo danas bili kod nje na rucku a ona napravila em divan rucak em savrsene sampite mmmmmm :)
A i ja sma imala mali doprinos, stavicu posle slike a pravila sma kekse spekulas po Inkinom receptu.
Ne znam da li sam vam se hvlalila da sam za rodjendan dobila lepe poklone - modlu kao smajli sa istikivacem (ili kako se vec zove), modle za praline (srce) i korpice za mafine one male. Sada moram sve da isprobam, stvarnoce mi teskopasti :)

brat i ja smo ovih dana sami, moji svi pobegli u Crnu Goru. I posto su "jadna maladeca" sama u kuci tetka se sazalilapa smo danas bili kod nje na rucku a ona napravila em divan rucak em savrsene sampite mmmmmm :)
A i ja sma imala mali doprinos, stavicu posle slike a pravila sma kekse spekulas po Inkinom receptu.
Ne znam da li sam vam se hvlalila da sam za rodjendan dobila lepe poklone - modlu kao smajli sa istikivacem (ili kako se vec zove), modle za praline (srce) i korpice za mafine one male. Sada moram sve da isprobam, stvarnoce mi teskopasti :)

Lepo lepo slikaj poklone da vidimo :bye:

hocu, hocu, kada stignem stavicu na temu alatke. A pokloni su mi stigli iz svajcarske :) Jedna moja drugaricva poslovno cestoide tamo pa me se setila a posto mi je kupovala poklon zajedno sa jonjih 5-6 nije to takostrasno ispalo :)

Back