askica
Primećen član
- Poruka
- 845
ajte na bruskete,moj muzic isprobava recepte koje ce primenjivati u novoj kuhinji
Moze moze

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ajte na bruskete,moj muzic isprobava recepte koje ce primenjivati u novoj kuhinji
Evo, sad ću ja.ajte na bruskete,moj muzic isprobava recepte koje ce primenjivati u novoj kuhinji
ih Daco da smo znali...sto ble ne saljes sms na mob ...dok ja ovde privirim..mi danas doruckovali i tu je bio kraj toj vrsti aktivnosti..a sad samo da se istusiram pa krevet da vidim..sutra rano ustajemo....
haha slogi kad pomenu palacinke..ja kad sam naucila da ih pravim - a da ispadnu dobroprokomentarisala sam - e sad mogu da postanem mama hahahah!zasto mama ne znam..ali meni je u glavi da svaka mama mora da zna da pravi palacinke hihih
pozdravljam vas devojke..sa zeljom da se ova atmosfera na cosetu malo makar duze zadrzi..laku noc
i hvala jos jednom SVIMA na cestitkama![]()
hahaha dobra si...ja malopre zavrsila sve..jos samo da se odnesu..."samo"spava mi se...bas
![]()
Unchi svaka tebi cast kao masina si![]()
brat i ja smo ovih dana sami, moji svi pobegli u Crnu Goru. I posto su "jadna maladeca" sama u kuci tetka se sazalilapa smo danas bili kod nje na rucku a ona napravila em divan rucak em savrsene sampite mmmmmm![]()
A i ja sma imala mali doprinos, stavicu posle slike a pravila sma kekse spekulas po Inkinom receptu.
Ne znam da li sam vam se hvlalila da sam za rodjendan dobila lepe poklone - modlu kao smajli sa istikivacem (ili kako se vec zove), modle za praline (srce) i korpice za mafine one male. Sada moram sve da isprobam, stvarnoce mi teskopasti![]()