KULINARSKO ĆOŠE

• Začetnik teme Začetnik teme smeh
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Svaka cast za peglanje,ja ga ne peglam,kad ga operem odmah vadim iz masine(na njoj ukljucim opciju pegla,tad ga ne guzva dok centrifugira),dobro protresem da se lepo ispravi i tako ga i okacim,kad se osusi nije guzvav,ako nesto bas jeste ja to opeglam i to je retko:D

ćao društvo :)
Iz radne uniforme, sad ću da se skockam pa brišem na posao.Nisam ni stigla da spavam.Završavala neke torte.A danas idemo na rodjendan,kakva li ću biti?...I sutra tortice i još jedan rodjendan.Pa neka mi je Bog u pomoći.I neskafa u enormnim količinama.Idem da se nadoziram.Kuckamo se još tokom dana

Zenskici, da vas pitam nesto - je l` ova princess zena ili robot??!! :eek::eek::zcepanje::zcepanje: Pa zena nikad ne spava, radi dva posla, ima dvoje dece i posvecuje im punu paznju...:dontunderstand: ma svaka joj cast, kao da nije od krvi i mesa!!!! :worth::worth::worth:
Ja sam sva u groznicama, nikako me ne popusta :sad2::sad2::sad2:
Skuvala sam grasak (sto bi nasa Jaca rekla volim ga u svakom obliku, i da ga cistim, i da ga jedem, ma svakako :zcepanje::zcepanje:), vodim sina na sisanje, idem u DISS, pa da napravim neku torticu, ZAOVI za preslavu sutra... :mrgreen::mrgreen:

Zenskici, da vas pitam nesto - je l` ova princess zena ili robot??!! :eek::eek::zcepanje::zcepanje: Pa zena nikad ne spava, radi dva posla, ima dvoje dece i posvecuje im punu paznju...:dontunderstand: ma svaka joj cast, kao da nije od krvi i mesa!!!! :worth::worth::worth:
Ja sam sva u groznicama, nikako me ne popusta :sad2::sad2::sad2:
Skuvala sam grasak (sto bi nasa Jaca rekla volim ga u svakom obliku, i da ga cistim, i da ga jedem, ma svakako :zcepanje::zcepanje:), vodim sina na sisanje, idem u DISS, pa da napravim neku torticu, ZAOVI za preslavu sutra... :mrgreen::mrgreen:
hajde dušo ne preteruj.Spavaću ja u ponedeljak :zcepanje::zcepanje::zcepanje:

e Zvončice izvini razočaraću te.Odoh da spavam :).Jeste da će biti manje od 4 sata, ali dobro je.Pregurah i ovaj dan.Divan je zaista bio.Posao, pa rodjendan moje bratanice.Kad smo izneli torte iz kola,ona je vrištala od sreće.A najveće priznanje za svoj rad sam zapravo dobila od mog brata koji mi je prišao, uzeo za ruke i poljubi oba dlana i rekao.Zaista zlatne ruke imaš. Nikad nešto lepše mi niko u jednoj tako kratkoj rečenici nije rekao.inače to uopšte ne liči na njega.Sutra slike,sada nema šanse.
Odoh...laku noć

dobro vece vredne zene vi ko da nikad nespavate pune radnog elana
ja imam dilemu i ako mozete da mi pomognete
koja je razlika izmedju gum texa i tragakanta?u mom receptu za gum pastu pise 1 kasicica tragakanta a u drugom 3 kasicice gum texa:dontunderstand:
posto ja nemam tragakant imam samo gum tex koliko da stavljam 1 ili 3:think:

Joooj, da vam ispricam sta mi se desilo :sad2::sad2::sad2: kakav sam ja baksuz :besna::besna::besna:
Jos nisam legla, a princess ce sigurno sad i na posao :rumenko:
Ovako..ceo dan se igram ja sa torticom..pravim zaovi Moskvu.. i nestalo uvece struje ja je ostavim, rek`o veceras cu da se igram. Igrala se do pre 15min..iiii... taman da operem sudove i da dodjem da vam se pohvalim kako sam se igrala sa slagom, a znate koliko meni znaci ta vezba tehnike itd, da vam ne pricam, vi ste me sve to i savetovale.. mnogo sam zadovoljna, pravim je treci put i mislim da je ovaj put najbolja..bas je perfektno izgledala!! da, u proslosti pisem, jer taman da je ubacim u friz. kad buc!! :poludeo::poludeo::udriglavu::udriglavu: pade moskvica..:sad2::sad2:
Ali, nije mi pala na pod..vec skliznula..komplet!! I to "prvi deo" posle sl.plavlake, izmedju nje i druge kore se odvojila torta i sletela... sva sreca tacna malo sira pa je zadrzala!! A tako je bila lepo nasarana i sva se s****** a nemam vremena za popravke, sabajle idem na preslavu..premazala sam slag sto mi je ostao, oprala sudove i sad lezem kicma me boli, ujutru cu da je isprskam kompresorom i da vidim na sta ce da lici :mrgreen::mrgreen::mrgreen:ali, dobro, desilo se sta se desilo, ja na svu srecu napravila neku mini torticu mm :heart:
Jeste da je manja, ali taman!! Zato ne brigem mnogo imam sta ujutru poneti! Uuuuu kolika kilometarska poruka :rumenko::rumenko:
Ljubim vas sve :zag::cmok2:

Poslednja izmena:
Zvončice,baš mi je krivo što si imala taj peh!
Znam kako je kad se trudiš, a ono ...baš bezveze. Da li ti je bio fil previše gust?
Lepo se ti provedi na preslavi, a za ostalo...nemoj da brineš
ja sad stigla na posao.Podočnjaci mi pali ispod brade.Imam 3 sloja korektora i raznoraznih kamuflatora.Jok...Nesić, već drugi se polako pijucka...Kuckamo se posle
:cmok:

Back