sweet cake
Aktivan član
- Poruka
- 1.278
Ja ne znam kako na vas utice ovo vreme al mene toliko boli glava,doduse sinoc sam kasno legla oko 3 radila jednu tortu,a danas rano ustala,odoh da popijem kafu i brufen

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
tu sam i ja ali imam vremena samo da vam mahnem,sad je pauza za kaficu pa nastavljam
Evo...nisam Daca al mozes i meni da mahnes
![]()
hajde dušo ne preteruj.Spavaću ja u ponedeljakZenskici, da vas pitam nesto - je l` ova princess zena ili robot??!!Pa zena nikad ne spava, radi dva posla, ima dvoje dece i posvecuje im punu paznju...
ma svaka joj cast, kao da nije od krvi i mesa!!!!
Ja sam sva u groznicama, nikako me ne popusta![]()
Skuvala sam grasak (sto bi nasa Jaca rekla volim ga u svakom obliku, i da ga cistim, i da ga jedem, ma svakako), vodim sina na sisanje, idem u DISS, pa da napravim neku torticu, ZAOVI za preslavu sutra...
![]()
ćao društvo
Iz radne uniforme, sad ću da se skockam pa brišem na posao.Nisam ni stigla da spavam.Završavala neke torte.A danas idemo na rodjendan,kakva li ću biti?...I sutra tortice i još jedan rodjendan.Pa neka mi je Bog u pomoći.I neskafa u enormnim količinama.Idem da se nadoziram.Kuckamo se još tokom dana
Znaci svi rade osim mene! Ovo je prvi vikend posle 4 meseca da nema ama bas nista! Da li da brinem ili je zatisje pred buru?