sweet cake
Aktivan član
- Poruka
- 1.278
Ja ne znam kako na vas utice ovo vreme al mene toliko boli glava,doduse sinoc sam kasno legla oko 3 radila jednu tortu,a danas rano ustala,odoh da popijem kafu i brufen

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

)iako mi jedan deo pere masina,serpe,velike cinije i plehove moram rucno
uh sto to mrzim to mi je najgori posao, ali sada mi sve lepo do sutra i onda sve nanovopranje pa peglanje i nikad kraja

tu sam i ja ali imam vremena samo da vam mahnem,sad je pauza za kaficu pa nastavljam

evo ja u frci celo jutro tek sada stigla kafica na red, uh sto mrzim kada skocim iz kreveta i nestignem ni kafu da popijem, ali sada cu sa vama malo da se druzim i uzivam u njoj....

Pa zena nikad ne spava, radi dva posla, ima dvoje dece i posvecuje im punu paznju...
ma svaka joj cast, kao da nije od krvi i mesa!!!! 

), vodim sina na sisanje, idem u DISS, pa da napravim neku torticu, ZAOVI za preslavu sutra... 

Evo...nisam Daca al mozes i meni da mahnes
![]()
al' morala si malo da čekaš. 
hajde dušo ne preteruj.Spavaću ja u ponedeljakZenskici, da vas pitam nesto - je l` ova princess zena ili robot??!!Pa zena nikad ne spava, radi dva posla, ima dvoje dece i posvecuje im punu paznju...
ma svaka joj cast, kao da nije od krvi i mesa!!!!
Ja sam sva u groznicama, nikako me ne popusta![]()
Skuvala sam grasak (sto bi nasa Jaca rekla volim ga u svakom obliku, i da ga cistim, i da ga jedem, ma svakako), vodim sina na sisanje, idem u DISS, pa da napravim neku torticu, ZAOVI za preslavu sutra...
![]()

ćao društvo
Iz radne uniforme, sad ću da se skockam pa brišem na posao.Nisam ni stigla da spavam.Završavala neke torte.A danas idemo na rodjendan,kakva li ću biti?...I sutra tortice i još jedan rodjendan.Pa neka mi je Bog u pomoći.I neskafa u enormnim količinama.Idem da se nadoziram.Kuckamo se još tokom dana

Znaci svi rade osim mene! Ovo je prvi vikend posle 4 meseca da nema ama bas nista! Da li da brinem ili je zatisje pred buru?
.Jeste da će biti manje od 4 sata, ali dobro je.Pregurah i ovaj dan.Divan je zaista bio.Posao, pa rodjendan moje bratanice.Kad smo izneli torte iz kola,ona je vrištala od sreće.A najveće priznanje za svoj rad sam zapravo dobila od mog brata koji mi je prišao, uzeo za ruke i poljubi oba dlana i rekao.Zaista zlatne ruke imaš. Nikad nešto lepše mi niko u jednoj tako kratkoj rečenici nije rekao.inače to uopšte ne liči na njega.Sutra slike,sada nema šanse.

kakav sam ja baksuz 

pade moskvica..

ali, dobro, desilo se sta se desilo, ja na svu srecu napravila neku mini torticu mm