KULINARSKO ĆOŠE

• Začetnik teme Začetnik teme smeh
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
...pravila snikers sa rozen korama, divan kolac, pa posluzite se:)
IMG_9138-1.jpg

Drugarice moje slatke,držite palčeve sutra od 15h pa nadalje,doslo opet da idemo na drzavno takmičenje u hip hopu:)
e040.gif
e045.gif

Ovog puta pojma nemam kako ce biti ,jer do zadnjeg dana nismo imali celu koreografiju,al kako bude bude ,bitno je da je dobar provod a posle ŽURKAAAA
e055.gif

Dobro jutro :D:D:D:D,danas napokon slobodan dan .Malo cu da se druzim idem na jedno krstenje i rodjendan .Naravno i tortu moram da nosim slavljeniku .Dalek je put mislim da ce izdrzati posto je vreme hladno.Vidim jutros je tiho na cosetu, bas ste mi se uspavale sve vas ljubim :bye::bye::bye::bye::bye::bye:

Jutric.Pozdrav i sve cestitke slavljenicima.Kod mene danas uglavnom odmor,a vece cu zaciniti divnim baladama Sergeja Cetkovica(gostuje u BL).Iskreno prijace mi ,kao i uvijek do sad,a ovaj put i napuniti baterije za buru koja slijedi sl. sedmice..Prijatan dan vam zelim.................

Dobro jutro, dobar dan...za dobro vece je jos rano:lol:
Ja se nalalala kao bejbica:):):)
Bila kod prijateljice na kaficu, istorokale se, uzivala sam u njenom dvoristu punom cveca i prijatnom drustvu...sad stigla kuci...:mrgreen:
Kupila sam jagode da kuvam dzem, pa cim zavrsim rucak, a bit ce brz, riba i krompir salata, kuvam dzem...
Posle cu vam ppostaviti neke tortice sto sam radila...
Ljubim vas i lep dan vam zelim...
PS
Jaoj sto mi odgovara ovo sveze vreme, nemate pojma:D

Dobar dan drage moje, mene nije bilo duze vreme a vidim svasta se tu novo izdesavalo, uglavnom lepih stvari. Nekad sam u situaciji da visim ovde na forumu i cekam Vas, a sve cesce ne stignem ni da provirim pa onda sve cujem sa zakasnjenjem. Posla hvala Bogu ima, obaveza oko ovo moje troje decice i kuce ne fali, ali ono sto me sve cesce okupira je svakako bol u kicmi! Mlada jesam ali ..... Nego recite Vi meni, mozda se ovde o tome vec i razgovaralo, da li je neko upoznat sa novim propisom da u restorane moze uci roba samo sa deklaracijom? Jasno mi je i sta je deklaracija, ali sam cula svakakva nagadjanja, te deklaracija, te je dovoljna samo potvrda o sanitetskoj ispravnosti, onda neko kaze samo poslasticarnice uz fiskalni racun.... Sta ako neko ima zanatsku radnju pa nije u obavezi da izdaje fiskalni racun? Da li mi zenice uopste mozemo da obezbedimo ulaz za nase torte ako nemamo registrovanu delatnost i kako? Ja postavih ova silna pitanja mozda i na neodgovarajuce mesto, ako je tako izvinjavam se moderatoru pa neka prebaci. Puno pozdrava od mene!

mislim da treba da uzivas i o tome ne razmisljas,bice sta ce da bude,a na to ne mozemo da uticemo,kad se desi i sta se desi razmisljacemo tad jer jedni pricaju jedno a drugi ne sto levo i ne mozes nista konkretno znati.

Evo meni bas u petak zena odnela tortu za Nis u restoran gde su joj prvo rekli da ne moze bez deklaracije i onda posle par dana moze...Verovatno se gosti pobunili, pa retki su oni koji mogu da plate torte iz poslasticarnica, posebno ovih renomiranih u Bg-u..

mislim da treba da uzivas i o tome ne razmisljas,bice sta ce da bude,a na to ne mozemo da uticemo,kad se desi i sta se desi razmisljacemo tad jer jedni pricaju jedno a drugi ne sto levo i ne mozes nista konkretno znati.

Daco moja meni se vec desava, ja sam samo ove nedelje odbila 5 torti zbog trazene deklaracije ili zbog toga sto restoran nece da primi torte ako nisu iz poslasticarnice., a trenutno jos jedna zena ceka na moj odgovor "da li moje torte imaju deklaraciju", a sa druge strane tri torte su ovog vikenda otisle u restoran na svadbu.

Evo meni bas u petak zena odnela tortu za Nis u restoran gde su joj prvo rekli da ne moze bez deklaracije i onda posle par dana moze...Verovatno se gosti pobunili, pa retki su oni koji mogu da plate torte iz poslasticarnica, posebno ovih renomiranih u Bg-u..

Minice pre dva dana me zove gospodja koja ce da bude kuma u svadbi i naravno pita da li su moje torte registrovana delatnost, ona bi da poruci za komplentnu svadbu torte jer su morali sve goste da obaveste da ne donose domace torte. A sta ja da kazem .... strahota !!!

Evo i mene, muz danas pokosio dvoriste, ja lencarila (bas cudno :rumenko::rumenko::zcepanje::zcepanje:) i tako..
Ja sam svadbu pravila pre 3 godine, i isto se tad pricalo kao i sad, cas moze, cas ne moze (na kraju je moglo) tako da Daca je upravu, to jos nije utvrdjeno, nego kako ko, kome se moze, on zajebava :confused::confused:
imam jedno pitanje, da li je neka narucivala sa engleskog sajta Desing?? Jako mi je vazno ako je neka narucivala, da mi se javi da je pitam nesto u vezi carine i postarina jer imam neku ponudu pa me zanima da li je to realna cena..

Dobar dan drage moje, mene nije bilo duze vreme a vidim svasta se tu novo izdesavalo, uglavnom lepih stvari. Nekad sam u situaciji da visim ovde na forumu i cekam Vas, a sve cesce ne stignem ni da provirim pa onda sve cujem sa zakasnjenjem. Posla hvala Bogu ima, obaveza oko ovo moje troje decice i kuce ne fali, ali ono sto me sve cesce okupira je svakako bol u kicmi! Mlada jesam ali ..... Nego recite Vi meni, mozda se ovde o tome vec i razgovaralo, da li je neko upoznat sa novim propisom da u restorane moze uci roba samo sa deklaracijom? Jasno mi je i sta je deklaracija, ali sam cula svakakva nagadjanja, te deklaracija, te je dovoljna samo potvrda o sanitetskoj ispravnosti, onda neko kaze samo poslasticarnice uz fiskalni racun.... Sta ako neko ima zanatsku radnju pa nije u obavezi da izdaje fiskalni racun? Da li mi zenice uopste mozemo da obezbedimo ulaz za nase torte ako nemamo registrovanu delatnost i kako? Ja postavih ova silna pitanja mozda i na neodgovarajuce mesto, ako je tako izvinjavam se moderatoru pa neka prebaci. Puno pozdrava od mene!

Draga moja, kod nas u Kragujevcu se to odavno primenjuje.U renomiranim restoranima nema šanse da uneseš tortu bez deklaracije.

Back