KULINARSKO ĆOŠE

• Začetnik teme Začetnik teme smeh
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Dobar dan evo i ja da se javim :bye:,a i da se pohvalim (valjda necu izbaksuzirati :confused:).posle onog roryja imala sam i porucenog traktor toma ,a sad i neke ruzice tako da i ja kao raduckam malo.Nije nesto,ali sam se bar malo pomakla :D mozda bude i neka torta u buducnosti :mrgreen:;) lep dan svima zelim :heart::bye:

A ja opet, po ko zna koji put, da izjavim da živim za dan kada ću reći da glavu ne mogu da podignem od porudžbina. Mislim da je to moja najveća želja. :D

Dobar dan. Vratila se sa parastosa, idem da završavam torte. Ali prvo da virnem ovde. To me opusti i da snage za nastavak.

Pozdrav i od mene,moji se ukucani razbezali kud koji mili moji.
Polako obavljam kucne poslove,bez zurbe neznam kakvo je vreme kod vas,u SM provala oblaka i led padao skoro ceo sat,nadam se da nije napravio neku stetu!

Pu...prva ja:mrgreen::rotf::rotf::rotf:
Ko bi rekao da sam vas pretekla u pola devet:zcepanje:
Izvinjavam se, raspolozena od jutros, ali me nemojte pitati zasto, valjda zato sto sam luckasta...sto bi mi rekao moj kolega sa posla...ludo pa zivi:mrgreen:
Zelim vam lep dancic:heart::cmok2:

Dobro jutro i od mene evo pijem kaficu pa sam planirala da pravim torte ali su mi javili da necemo imati struje i sad cekam kad ce da nestane a kao za baksuz nemamo vode strasnoooo,ko zna mozda struja nece ni nestajati ali se ne usudjujem da pocnem kore da pecem pa da mi nestane u sred posla inace je divan dan ali mene ubi alergija zao mi je sto decu vise ne izvodim napolje:sad2::sad2::sad2:

Citat Original postavio .Ljuba. Pogledaj poruku

Rodjendanska!
Nemam bone ,ali ovo je prelepo!!!
JA SE ISKRENO IZVINJAVAM STO JE DOSLO DO ZABUNE ,PA MI SALJETE REPUTACIJE KOJE NE ZASLUZUJEM OVU TORTU PRELEPU JE PRAVILA LJUBA JA SAM JE SAMO KOMENTARISALA IZGLEDA SAM NESTO ZEZNULA PA SE NE VIDI DA NIJE MOJA IZVINI LJUBO ,A I SVI OSTALI BAS MI JE ZAO (((

:sad2::sad2::sad2: JOS jednom izvinjavam se i ovde

Back