wanja08
Aktivan član
- Poruka
- 1.345
minice,nek vam je sa srecom i mnogo lepih trenutaka u novom SVOM stanu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

divim se vama koje ustajete rano 
Mene sincic probudio u 7h i sad sam ko pijana 
ali dobro, svejedno moram da ga vodim kod lekara nesto se prehladio, pa cim ruckic bude gotov brisemo..

Boze, koliko neozbiljnih ljudi.. a znam je, bar da ne poznajem osobu..kaze mm zovi je da se nadjete i saspi joj tu tortu u lice 
Ahah..mozda je upravu, ali nisam ja takva, sva sreca tortica je lepa, pa dobice je neko na poklon.. inace je Zoja pa sto duze stoji to je lepsa.. 

kao de idem na giljotinu. Divim se svima vama koje ustajete rano i možete da funkcionišete. Doduše ja sam na početku svog radnog veka ustajala u 4 sata da bi stigla na posao u Pančevo. Radilo se od 6, a fabrički autobus je kretao u 5 sati sa Slavije. Sad to ne bih mogla da izvedem. S godinam se čovek olenji. 
.. Ja sam stara čekalica pa mi kad tad dodju na udar svi oni koji su me jednom prešli.. 

Evo i menedivim se vama koje ustajete rano
Mene sincic probudio u 7h i sad sam ko pijana
ali dobro, svejedno moram da ga vodim kod lekara nesto se prehladio, pa cim ruckic bude gotov brisemo..
E, sad..da vam ispricam nesto: Nisam htela da se pohvalim (da ne malerisem) ali ono ispade bas tako! Zvala me neka moja (da ne kazem drugarica) ali poznanica da, i kaze da bi htela tortu, ali najmanju mogucu!! U obliku srca, za rodj.nekom decku.. (za one koji ne znaju, ja sam samo radila na poklon tortice, i jedva cekam da mi ovaj posao "krene", jer ga volim, i zelim to da radim!) I mozete misliti moje srece, iako sam joj radila mini, mini torticu!! Narucila je 3 dana ranije (za juce)..juce je zovem da dodje po torticu, kaze sad sam na poslu.. ja je zovem podne, kaze pa znas nije to za mene, za neku drugaricu, ona se ne javlja..bla, bla..docicemo sutra po nju!! Cim je to rekla, a rodjendan bio juce znala sam da od toga nema nistaBoze, koliko neozbiljnih ljudi.. a znam je, bar da ne poznajem osobu..kaze mm zovi je da se nadjete i saspi joj tu tortu u lice
Ahah..mozda je upravu, ali nisam ja takva, sva sreca tortica je lepa, pa dobice je neko na poklon.. inace je Zoja pa sto duze stoji to je lepsa..
posle cu da okacim slikicu..
, u potpunosti se slazem sa msneki doce i tvojih 5 min.