daca_011
Iskusan
- Poruka
 - 5.225

Una kao zoka mnogo radi,a principijelnija je od mene ne drzi lap za trepezarijskim stolom pa da malo malo sedne i zabusava

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Zdravo drugari!
Nema me bas najredovnije ovih dana ali sa razlogom! U ponedeljak smo uzeli kljuceve od NASEG stana posle 10 godina podstanarskog zivota!
Ahhhh kako nam je samo lep stan, ma divan i okacicu slike gde zelim i obojicu zidove kako zelim, ma sve ..![]()

Zdravo drugari!
Nema me bas najredovnije ovih dana ali sa razlogom! U ponedeljak smo uzeli kljuceve od NASEG stana posle 10 godina podstanarskog zivota!
Ahhhh kako nam je samo lep stan, ma divan i okacicu slike gde zelim i obojicu zidove kako zelim, ma sve ..![]()
Zdravo drugari!
Ahhhh kako nam je samo lep stan, ma divan i okacicu slike gde zelim i obojicu zidove kako zelim, ma sve ..[/QU.
Minice tacno znam kako se osecas ogromna je sreca kad iz podstanarskog stana odes u SVOJ stan nema niceg lepseg.samo sto se ja jos mucim sa majstorima da sve moje zelje ispostuju kao sto su obecali ali izguracu ja i to zelim ti lep zivot u novom stancicu![]()

Minice, cestitam od
Neka je srecno useljenje u stan
Uzivajte
Ko je za nesic ? Hajde neka mi se pridruzi![]()

Mariska moze i za mene jedan