Ivanin svet slatkiša
Primećen član
- Poruka
- 705
Ja sam gledala Ivana. I samo u keca.Ako nisi ti, onda sam u nekog drugog gledala sve vreme.
Ta sam.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam gledala Ivana. I samo u keca.Ako nisi ti, onda sam u nekog drugog gledala sve vreme.

svaka cast 
mera je bash oko kg, toliko mi je trebalo.Cula sam se sa tenesom i kaze da tresnje uzima u jablanici, medjutim ja sam zvala jablanicu a oni tvrde da ne drze tresnje sa peteljkom....e svasta.....pukli ljudi nacisto, citala sam na netu i za foru da kupuju te bez peteljke a da cuvaju peteljke od svezih tresnji i visnji pa onda amo bocnu u tresnjicu kad dekorisu......posto je meni torta za pocetak maja nadam se da ce biti petelji na mojoj visnji u dvoristu......
a videcu da mi tetka uzme tresnje u nemackoj, tamo imaju pakovanja od desetak komada bez peteljke u malim kesecama, po dva tri evra......jer ovo mi mnooogo dati dve hiljade.....doduse nemam pojma ni koliko komada bude u tom pakovanju, verovatno dosta.....?
Taj sistem je koristila unchi. Ove kod Cece iz Šapca ti sa dostavom izađu 1100 dinara, ako se dobro sećam, i pakovanje je 900g. Možeš ukrasiti 10 torti.
reci mi , a kad otvorim tu teglu, da li se brzo pokvari ili moze stajati? i ko je Ceca iz Sapca, ima li je na fb?
)?
hahhaha....bice valjda do maja peteljkireci mi , a kad otvorim tu teglu, da li se brzo pokvari ili moze stajati? i ko je Ceca iz Sapca, ima li je na fb?
Mozes visnje iz kompota, lepo ih ocedis a nisu toliko kisele kao sveze. Ja sam uzimala u DIS-u, tegla Gurman kompota od visanja je 199 din
P.S. Ja samo njih koristim za Moskvu

Hvala, drugarice, jutros nadjoh to sto mi treba na Bajlonijevoj pijaci, kud se ne setoh ranije da potrazim tamo![]()

suve visnje ili...? jel ima maraskino sa peteljkama![]()
. Uvek ih je bilo u "Rodi" i "Metrou". Ove godine ih još nisam našla ni na jednom ni na drugom mestu.
.