KULINARSKO ĆOŠE

• Začetnik teme Začetnik teme smeh
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Dobro veče i od mene, zamalo da bude dobro jutro. :hahaha:
Htela bih da vam kažem da Hanijev fondan ima da se kupi i u Beogradu u tržnom centru na Slaviji. Za sada imaju saamo pakovanje od 1kga cena mu je 580 rsd. Verovatno je malo viša nego kod Hanija ali kad zatreba na brzinu nije loše da se zna gde može da se nabavi.

Kad smo kod hani fondana....juce sam dekorisala spratnu tortu sa njim, e sad je problem sto se on meni nikako nije hteo stegnuti u frizideru, dekorisana torta je citavu noc bila u frizideru, i jutos da je slikam i pipnem a fondan jos uvek mekan....:eek: domaci bude bas tvrd, i to mi se dopada, ovaj mekani nikako.....jel on takav ili je meni dopao neki s greskom?
Ali raditi sa njim je extra....

Opet ćemo se vratiti na priču o frižiderima, pa će se razbežati i ovo malo žena što je ostalo. :sad2:

Ako ti je frižider samootapajući, onda je to sasvim normalno. Ako je no frost, onda je nešto drugo u pitanju.

Inače, hani fondan je mekši, i meni se nikada nije skamenio kao domaći, ali moje torte stoje u samootapajućem frižideru. Tek pre neki dan sam čula da je sasvim drugačije kod no frost frižidera, tj. da se u njima i taj hani skameni.

Daca_Su ima neki problem, iz nekog razloga ne može da piše na Krstarici, inače bi ti ona to lepo pojasnila. Jer ima iskustvo sa oba frižidera.

Uuuu da zaboravih, pre neki dan sam bila u SU po sestru i sestrica, svratila do pijace da vidim sta ima tamo, nadjem nekog koji prodaje limove tj kalupe za sam rolne 450 din 10 kom!!!!!!!!! strasno!!! juce sam pitala ortaka koji je kovac-limar da li moze da mi napravi te kalupice, rekao je da mu donesem samo uzorak i rekla sam da mora da mi napravi plehove :D ako je neko jos zainteresovan za kalupe za sam rolne ili nesto slicno mogu da ga pitam koja bi cena bila...

A ja ti kažem da Daca ne može ovde da piše, nešto joj nije u redu sa Krstaricom, ali mi je ona rekla da se u njenom no frost frižideru skameni, a u samootapajućem ostane mekan. Isti fondan Hani Polen Gida. Pa ti na osnovu toga kažem da ona kaže da je do frižidera.

Nema veze sa frižiderima, moj je samootapajući i fondan se baš lepo stegne. Ovu poslednju tortu koju sam radila, sav fondan na torti se lepo stegao samo su lisići baš mekani. A iz te kantice nisam koristila fondan, sad sam je otvorila. Tako da je ipak najverovatnije do fondana.

Ja malopre sve zavrsila, mrzim porudzbine u sred nedelje,mrzim kad mi torte ukradu nedelju.....al takav je ovaj na posao, sama sam ga birala.....jos sam i bolesna, a sto je najgore i deca, pa ne znm kud bi pre, o sebi ne smem ni da rtazmislja, a najradije bi u krevet i da se ne budim tri dana....pucam po svi savovima....aaaaaaaaaaaaa :besna:

Back