KULINARSKO ĆOŠE

• Začetnik teme Začetnik teme smeh
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Jest, ko nam brani da zamisljamo, mada nije ne ostvarljivo...
Nego razmisljam da odem da pajkim, pa mozda i sanjam kucicu u cvecu:mrgreen::lol:
Aj onda...laku noc i lepo spavaj i ti, mozda se i sretnemo:lol::lol::lol:
Laku noc svima ostalima...vidimo se u radinoj kicici;)

Bela Rado, ti si kao čarobnjak...Prospeš pregrš sreće jednom, jedinom slikom.Ja svoj zavežljajčić već spakovala,ko Kalimero :D i spremna sam za pokret.
Devojke odoh da pajkim...Andrej ne spava još,grrrr....Spavkao posle podne i eno ga milion puta se prevrće, okreće...i cvili kako mu se ne spava. A meni danas slobodan dan, prodje brzinom svetlosti.Sutra poslepodne na posao.Dežuram...A nedelja poslepodneeeee.Hoću u šetnjuuuu,hoću na Aduuu...
Odoh u krevet,zove mm...

Evo ja sam spremila rucaku :) i sad cekam da mi mama dodje po dete, kako bih ja mogla da se izvozam sa svojim muzicem na motoru..iako me posle boli kicma, i vrat, i udari me promaja u svaku koscicu..moram!..Kao i svaki put, cele nedelje necemo biti zajedno..ide veceras na put, i tek dolazi u petak... :(

Svima zelim lep dan... pravi nedeljni prolecni, da se nauzivate sa svojim porodicama pa se pisemo veceras.. :* :*

Evo konacno i mene. Juce bila na svadbi. Izveselila se i izigrala sve do jedno 20h. Onda dosla kuci skuvala fil za jednu tortu i onda sa drugaricom koja je udavala cerku oko 23h otisla kod njenih novih prijatelja na produzetak slavlja, na veselu vojvodjansku muziku. Dosla kuci oko 2.30 otspavala do 4.30 i bacila se na posao da zavrsim jednu torticu za jutros. Poludela sam. Ljudi trazili da donesem tortu oko 10.30 jer im u 11 pocinje rodjendan. Ja stigla u igraonicu oko 10.45 i sekirala se sto kasnim ali sam jedva nasla mesto za parkiranje, jos stala nepropisno a oni dosli tek u 11.30. Pojela se ziva da mi pauk ne odnese auto. Smesna situacija, ja sedim u igraonici a prilaze mi dve gospodje i pitaju da li sam ja gost sa mamine ili tatine strane :D Eto ljudi kasne i na svoje slavlje.
Posle svratila na pijac pa zurila da skuvam ovoj drugarici rucak jer je ona vodila goste u obilazak Beograda. Pravila im sarmice od zelja i kao iznenadjenje Potine mafinse. Odlicni su. Bili su odusevljeni. Zatim spremala i mojim momcima corbicu od kopriva, pire, sos od pecuraka i dinstanu piletinu. Posle toga sam se srucila i otspavala sat vremena, pa produzila dalje.
Ja napisah citav roman.
A da se pohvalim. Juce mi je cerka na turniru Veterana u Udinama osvojila zlatnu medalju u macevanju i tako osvetlala obraz celoj ekipi.

Back