KULINARSKO ĆOŠE

• Začetnik teme Začetnik teme smeh
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Dobro vece! Isporucena torta sa grbom Zvezde, ali ja verujte nisam imala takvu musteriju nikada ne kazem da cura nije u pravu za svoj novac trazi i da to bude odradjeno kako treba, ali brate gledala je svaku liniju i bojama na kuglicama je nasla zamerku i na kraju kao preko volje je prihvatila a izasla sam joj u susret i to da ona napravi tortu a ja uradim samo dekoraciju pa doslo mi da joj tortu fino ....Eto nasla sam vama da se izjadam ali verujte hocu da puknem od muke

Pa dobro, desava se...ima nas svakakvih!! A sta je zamerka?? Mislim, jedino sto bih ja zamerila je plava boja na grbu, jer ja kao majka fanaticnog DELIJE odavno znam da ta boja vise nije na grbu! To sam morala da naucim! :roll:

Tu sam i ja sela da popijem kaficu dok se kore peku za narednu torticu! A sto se tice prethodne Toni zamerka joj je sto je boja kuglica rozikasta a ja koristila red red Wiltonovu boju i stavila je podosta, a i linije na grbu su detaljno pregledane da kojoj slucajno ne fali nesto, kazem ti jos nisam videla da je neko toliko zagledao u detalje bukvalno joj prisla na 40cm, ma danas kad jasnije pogledam mi je smesno sve to, idem dalje a takvih ce biti verovatno i u buduce samo je to meni prvi put, pa me je malo dotaklo. Ljubim ja vas i prijatna kafica!

Pa znas kako se kaze: MUSTERIJA JE UVEK U PRAVU!! Eto i ja sam za danas odradila jednu CVETNU tortu, po strogim zahtevima musterije...ona prezadovoljna, a meni se uopste ne dopada, jedva sam je zavrsila, onako preko volje!! Ali eto, ko mene pita, ona placa, ona zahteva! Bitno je da je zadovoljna i...idemo dalje!! A sto se tice crvene boje, gde god treba ta konkretno crvena, ja razmutim malo boje u prahu sa alkoholom i prefarbam, da izbegnem te rasprave oko nijanse...i do sada nisam imala problema!

Ma ok je to sto ti kazes, ali ona uopste znaci prethodno nije imala nikakve posebne zahteve, videla je moju zvezdinu tortu koju sam radila pre ove i dopala joj se i hoce grb preko cele torte, trakice samo da se spustaju na dole, i crveno bele kuglice i ja mislim da sam ispostovala sve kako je trazila a boje su isto radjene kao i ranije tako da mi nije jasno bas al dobro,sta da se radi sta je tu je.

Ok hvala ti pronasla sam, mada bolje je ponuditi i jednu i drugu opciju da se ne pogresi

Pa jeste, ali ako vatrenom navijacu Zvezde ponudis staru verziju grba on odmah plane: NEEEE....TO JE STARI GRB!!!! Imala sam tu situaciju! Ovaj nas razgovor je zivi dokaz da onaj ko pravi torte mora imati siroko obrazovanje i mora stalno biti u toku!:zcepanje: To ti je isto kada bi na decijoj torti pomesala oruzja NINDZA KORNJACAMA! Dete bi se rasplakalo!!! Njima je to jako bitno!

:zcepanje: u pravu si Toni mada za sada nisam imala problema sto se tice grba, videla sam ja i taj, ali ja nemam u kuci vatrene navijace tako da je stari grb meni poznat a za novitete nisam znala. Kao sto ti kazes mora se stalno biti u toku desavanja. :roll:

sad me nasmejaste sa ovim nindzama sam ja imala krstenje,doduse na torti za svoje dete,cak sam i ono slovo koje stoji na pojasu pobrkala,vise se i ne secam kome sam sta zamenila,ali mi je sin jako zamerio...sto je najtragicnije cim je pogledao u tortu odmah je zapazio greske:)...jos par puta su nesto iskomentarisali i vise im ne dam ni da zucnu...

Pa to ti kazem...deca su najstroziji kriticari! Koliko god posla da imam, ako radim neku deciju tematsku tortu a musterija nije dala sliku, ja se dobro INFORMISEM pa onda pravim!!:D A sto je najgore, moj sin je daaaavno prerastao crtace, ja uopste nisam u toku koji su aktuelni...pa kad kazu kog junaka iz crtaca hoce ja zapisem, pa brzo na internet ili zovem decu iz okruzenja da pitam...Humor zivi!!:zcepanje:

Meni se čini da on tu glumata neku strogoću, više no što je strog. Uopšte, glupo je koncipirano, kako je mogao da proba 20 poslastica i da o svakoj da sud? Posle četvrte se pogubio sigurno, i sve naredne su mu bile iste. I ortodoksna glupost da se u sve napravljeno dodaju jagode. :( Mene su bukvalno svi koji me poznaju nagovarali da se prijavim, a ja sam sada tako srećna što nisam pristala. :D Uopšte nisam neko kome mozak radi 200 na sat, a nisam ni neko ko ume da ćuti, tako da bi me odmah nogirali i samo bih se izblamirala. :)

Više od mentorovih komentara na živce mi je išlo ono njegovo rovarenje po tanjirima. Ja kao neko ko mnogo voli da jede, mrzim takav odnos prema hrani, ma koliko mi neprivlačna bila.

Ja sam nesto malo gledala i uzasnuta sam,ono je strasno sem dvoje troje ljudi svi su tamo zalutali

I ja sam odmah to pomislila...Vrh mi je ona gospodja sa leptirom...nemam nameru nikog da vredjam ali bih ja posle onog kolaca sama vratila kecelju...
Domacice imas potpuno pravo za ono rovarenje po tanjiru...grozan je mentor...narocito sto ne postuje ni svog kolegu...bas mislim da je neuspeo pokusaj citavog koncepta te emisije..

Back