I ja se polako spremam za spavkanje. Sutra se ide na put, pa moram biti odmorna. Sve je spakovano u kola, pa ujutru mogu odmah na teren.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Evo i mene...ispratih goste, pa da procaskam maalo sa vama!! Daco, ja sam ti stvarno ekspert za te narudzbine DANAS za JUCE!!Hoces tortu u obliku telefona ili figuricu??
A analizu neku da odradite...tako se vidi da li je virusno ili sta vec...da cekas 3 dana?? Boze svasta! A da ti lepo trazis jos necije misljenje?...da ne kazemPROMENI LEKARA!!E vala bas tako, smotano stvorenje, ma on misli da je to tebi svejedno, samo da je grb! Samo en znam kako je uopste to mogao zeznuti kad kod Worda nema sta da zezne, bezveze!!!
Inace, ja uradih svoju tortu mobini telefon, da sam zadovoljna bas i nisam, tako sve nesto na brzinu a bas se nisam ni vratila u bilo kakav a kamo li taj brzinski fazon. Posebno jer mi je cerkica bolesna, dodjem juce s posla vidim ja ona nesto tesko dise, zapusen i curkav nosic, okice cakle kao stklo, onako suzne... Navece pred spavanje izmjerimo 38,9C!
Danas dodjemo kod dr. ona neka mlada smotana, kaze ne moze od smole u usima da vidi uopste ima li upale. I kod sina, a i kod nje se ta smola jako brzo i u velikim kolicinama gomila, svaki cas stavljam ono parafinsko ulje, pa kasnije lagano cistim stapicima. Sad opet nista ne znamo, poslala nas je kuci da cekamo 3 dana da li je samo virusna temperatura ili je ipak upala, JOJ!
Dobro jutro, dobar dan!
A mama bez obzira na sve mora ici na posao, pa poslije tortice, nema puno ovaj vikend, nisam htjela da se opterecujem cim smo dosli, ali nekako nista mi se to ne radi kad je neko od njih bolestan, uh!!!
treba mi pomoc! Znam da sam negde na forumu videla postupak za pravljenje krive torte i sad ne mogu da nadjem!
pahujaa nemoj da se nerviras torta ti je super a ona sledeci put nek pravi sama![]()