KULINARSKO ĆOŠE

• Začetnik teme Začetnik teme smeh
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
dobar dancic, ja ne pijem vise kafu, smeta mi jako miris al kad ste spomenule meni se odma pije :) ja jutros malo poranila,bila da vadim krv pa bila na kontroli, videla sam moju malecku bebanu i pustila mi doktorica otkucaje srca da cujem...najlepsa muzika...dobila tablete posto me stalno bolucka stomak, al to sam i ocekivala pa se ne sekiram uopste posto sam i citavu prvu trudnocu bila na odrzavanju...baka izvela dete u setnju ( zivele bake :) ) a ja pristavila rucak i sad odmaram malo i citam forum

Dobro veče drage moje, nekako je prazno ovde na ćošetu. Ja bila sa mm na otvaranju jedne super poslastičarnice. Divota, kako može lepo da se uradi ovako nešto a tek kolača što je bilo.....a bili su i jako ukusni. Imam lep doživljaj za danas. Sad malo odmora pa sutra dalje na posao.

E da, Princes nista ne javljas utiske za kompresor, jel stigao, valja li ?
Tek sam ga danas podigla. Jadan ovaj iz kurisrske službe.Kaže on danas, gospodjo ima li Vas doma bar na 15 minuta.Čim kažete ja dolazim.
Presladak je mali, taman mi stane na jedan pokretan stočić. Pištolj sam sastavljala rastavljala, a deca su umirala od smeha.Kažu mama dobila igračku.
Samo će mama sutra da pregleda po internetu kako se radi

Poslednja izmena:
Princeska, daj tamo na temi alatke iz kuhinje slicicu te tvoje igracke! Parica koliko je i tako te detalje, gdje ste kupili, ja se sve nadam da cu i ja doci na taj nivo jednog dana pa cisto da se informisem na vrijeme :rotf:

Dobar dan, evo i mene malo. Sinoć sam samo zirnula ovamo i kad sam videla da se spominju kokice, ka isključila komp, spomenula mm, i on odma pita da li ću ja da kokam ili on. Super je iskokao u 22,30. A dijeta i linija? Drugi put, kad se ovde ne budu spominjale kokice.
Ovog vikenda nema nikakvog pečenja, baš mi je tužno i žao, ali, šta da radim.

Dobar dan, evo i mene malo. Sinoć sam samo zirnula ovamo i kad sam videla da se spominju kokice, ka isključila komp, spomenula mm, i on odma pita da li ću ja da kokam ili on. Super je iskokao u 22,30. A dijeta i linija? Drugi put, kad se ovde ne budu spominjale kokice.
Ovog vikenda nema nikakvog pečenja, baš mi je tužno i žao, ali, šta da radim.

Sad ispadoh ja kriva to za kokice, kilograme i sl....:zper: A ja NE VOLIM kokice.....sin ih je pravio, kuca mirise, a ja glaaaaadnaaaaa....trpela sam do jutra i sanjala....salatu od plodova mora!Mmmmmmmmm.....:roll:

Back