Dobro jutro, kod nas se vratila zima. Sneg pada gust i velike, ogromne pahulje. Hoću sunce!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E nek sam ja danas odlucila da promjenim ruho, obukla onaj tanji kaput koji oznacava pocetak proljeca, a napolju duva sjeverac proklet bio i tako mirise na snijeg
dobar dan svima, hvala svima na podrsci...imam zaista lepe vest, bili smo juce na betaniji i bebica je ok : )imali smo i mali problem jer sam pila neke lekove nakon komplikacija sa vadjenjem zuba, prvo smo isli na odeljenje planiranja porodice pa su oni racunali i preracunavali i kazu da mozemo zadrzati trudnocu jer to nije moglo uticati na bebu,posto je pre zaceca pa smo odahnuli, mada nam je doktorica privatno vec rekla da se ti lekovi smeju u trudnoci, ali znate kako to ide, mama uvek brine... a i na tom odeljenju su strucnjaci bas za to pa mi je bilo vazno i nihovo misljenje...onda smo cekali uz da vidimo ima li otkucaja srca, najduza dva sata u mom zivotu, muz i ja od muke samo smo cutali...kad je doktorica rekla da se cuju otkucaji srca plakala sam od srece kao mao dete![]()
imali smo i malu anegdotu na kraju..dala mi je slicicu sa ultrazvuka i ja je jadna drzim kao da je nesto najvrednije na svetukad eto ti sestre uzmuvala se, vice pa di je slicica, reko evo je kod mene, meni je dala doktorica...i trazi sestra da joj dam a ja stisla i ne dam
pa kaze daj samo da zakacim za izvestaj pa cu ti vratiti..aaa reko onda moze
![]()
dobar dan svima, hvala svima na podrsci...imam zaista lepe vest, bili smo juce na betaniji i bebica je ok : )imali smo i mali problem jer sam pila neke lekove nakon komplikacija sa vadjenjem zuba, prvo smo isli na odeljenje planiranja porodice pa su oni racunali i preracunavali i kazu da mozemo zadrzati trudnocu jer to nije moglo uticati na bebu,posto je pre zaceca pa smo odahnuli, mada nam je doktorica privatno vec rekla da se ti lekovi smeju u trudnoci, ali znate kako to ide, mama uvek brine... a i na tom odeljenju su strucnjaci bas za to pa mi je bilo vazno i nihovo misljenje...onda smo cekali uz da vidimo ima li otkucaja srca, najduza dva sata u mom zivotu, muz i ja od muke samo smo cutali...kad je doktorica rekla da se cuju otkucaji srca plakala sam od srece kao mao dete![]()
imali smo i malu anegdotu na kraju..dala mi je slicicu sa ultrazvuka i ja je jadna drzim kao da je nesto najvrednije na svetukad eto ti sestre uzmuvala se, vice pa di je slicica, reko evo je kod mene, meni je dala doktorica...i trazi sestra da joj dam a ja stisla i ne dam
![]()
jabadabaduuuuuuuuuuuuu!!!!!!super draga sto je sve ok...ma cuvacemo mi tu bebicu bre,nema da brines!!!!!dobar dan svima, hvala svima na podrsci...imam zaista lepe vest, bili smo juce na betaniji i bebica je ok : )imali smo i mali problem jer sam pila neke lekove nakon komplikacija sa vadjenjem zuba, prvo smo isli na odeljenje planiranja porodice pa su oni racunali i preracunavali i kazu da mozemo zadrzati trudnocu jer to nije moglo uticati na bebu,posto je pre zaceca pa smo odahnuli, mada nam je doktorica privatno vec rekla da se ti lekovi smeju u trudnoci, ali znate kako to ide, mama uvek brine... a i na tom odeljenju su strucnjaci bas za to pa mi je bilo vazno i nihovo misljenje...onda smo cekali uz da vidimo ima li otkucaja srca, najduza dva sata u mom zivotu, muz i ja od muke samo smo cutali...kad je doktorica rekla da se cuju otkucaji srca plakala sam od srece kao mao dete![]()
![]()
DIVNO!!!! MNOGO MI JE DRAGO!!!dobar dan svima, hvala svima na podrsci...imam zaista lepe vest, bili smo juce na betaniji i bebica je ok : )imali smo i mali problem jer sam pila neke lekove nakon komplikacija sa vadjenjem zuba, prvo smo isli na odeljenje planiranja porodice pa su oni racunali i preracunavali i kazu da mozemo zadrzati trudnocu jer to nije moglo uticati na bebu,posto je pre zaceca pa smo odahnuli, mada nam je doktorica privatno vec rekla da se ti lekovi smeju u trudnoci, ali znate kako to ide, mama uvek brine... a i na tom odeljenju su strucnjaci bas za to pa mi je bilo vazno i nihovo misljenje...onda smo cekali uz da vidimo ima li otkucaja srca, najduza dva sata u mom zivotu, muz i ja od muke samo smo cutali...kad je doktorica rekla da se cuju otkucaji srca plakala sam od srece kao mao dete![]()
![]()
ja cu mleko a za vas po zelji, ko sta pije
Princes Andjena blago tebi, ti ces u Italiju, mi smo hteli 2010 na medeni mesec ali sam 5 dana nakon svadbe saznali da sam trudna pa mi je bilo zabranjeno putovati zbog odrzavanja trudnoce, onda je bebana bila mala, pa sad opet trudnaali neka, rekla sam da cu otici kad tad, pa makar i za deset godina
a i za kompresor ti zavidim, blago tebi, i ovako su ti tortice prelepe, sigurna sam da ces sad cuda praviti
ZD cestitam za unapredjenje, sad imas super moci![]()
Ladyns drago mi je da je sve proslo kako je najbolje za sve vas, puno srece i bez nervoze sada![]()