KULINARSKO ĆOŠE

• Začetnik teme Začetnik teme smeh
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Dobar dan i od mene, ja stigla s mog posla. Danas bi bilo bolje, da sam sedela kući. Uradila preko 300 km i ništa nisam prodala. Išla sam na novi teren, to se nekad desi. Pa i mora, kako ne bi mislila da samo na mene svi čekaju. Nekad dobro dodje ovakav dan, samo se nadam, da će sutra biti bolje. Ponovo idem na novo.

Evo i mene na novom cosetu za prvi put!:super:
Svaki pocetak je tezak pa i ovo novo cose.To mu dodje kao kad opet u prolece obujes stare cipele i iako su nosene mogu da ti naprave zulj!
I ovako i onako ja vas i dalje pratim.
SITE VE SAKAM!!! VE OBOZAVAM!!!:heart::zag::heart:

Dobar dan i od mene, ja stigla s mog posla. Danas bi bilo bolje, da sam sedela kući. Uradila preko 300 km i ništa nisam prodala. Išla sam na novi teren, to se nekad desi. Pa i mora, kako ne bi mislila da samo na mene svi čekaju. Nekad dobro dodje ovakav dan, samo se nadam, da će sutra biti bolje. Ponovo idem na novo.

Nataša, šta prodaješ?

Dobro veče. Tu sam. Samo uveče. Dosta je i bilo cele zime po ceo dan. :)

Evo drage moje i ja da se prijavim na novom cosetu malopre dosli od lekara moja malecka dobila temperaturu kaslje katastrofa i sad se prepiremo da jede a ona nece da bi joj dala lekic a juce dodjem po nju u vrtic oni napolju u tankim bluzama bez jakni jeste bilo toplo ali po meni za ovo varljivo vreme deca trebaju da imaju jakne i tako sad se zivciram jer mi je u zadnje vreme vise bolesna nego zdrava eto sad sam vam se iskukala pa mi je lakse

Zadovoljna domaćice, ranije sam spominjala, ali možda ti nije zapalo za oko, živim u Slovačkoj i prodajem ovde i u Češkoj Barvallove ukrase poslastičarnicama, proizvodnjama, prodavnicama za poslastičare i sl. Zato sam svakodnevno puno u kolima pa mi ponekad nije do čavrljanja sa Vama, mada i bi, ali snage nekako pomanje ima. I sada se već polako spremam za sutra, tako da ću Vam svima uskoro poželeti lepe snove.

Evo i mene na novom cosetu.
Da odmah odgovorim na postavljeno pitanje. Ja sam koristila Gum pastu od G.Vere Petrovic i mogu reci da je odlicna a koliko sam cula Tiruriru je stalno koristi a svi znamo koliko su lepi njeni cvetovi. Bas palniram da nazovem i narucim jednu nkolicinu jer mi treba za nesto fino.
Ljubim vas i zelim vam lep provod i jos sladje torokanje na novom cosetu

Evo drage moje i ja da se prijavim na novom cosetu malopre dosli od lekara moja malecka dobila temperaturu kaslje katastrofa i sad se prepiremo da jede a ona nece da bi joj dala lekic a juce dodjem po nju u vrtic oni napolju u tankim bluzama bez jakni jeste bilo toplo ali po meni za ovo varljivo vreme deca trebaju da imaju jakne i tako sad se zivciram jer mi je u zadnje vreme vise bolesna nego zdrava eto sad sam vam se iskukala pa mi je lakse

...ovo i nije neka novina...bitno da se deca jurcaju po dvoristu...a one...ma bolje da cutim...
Nego neka to andjelce ozdravi sto pre...:heart:

Gogaz i ja želim tvojoj curici brzo ozdravljenje. Ti se sada ljutiš na vaspitačice, a kasnije ćeš kao i ja, da se ljutiš na maturantku, koja kašlje 2 nedelje, ko´bajagi se leči, a kašlje li kašlje. Doktorku imamo fantastičnu, ali šta će ona kod nje, kad samo kašlje. Grozota.
Inače, nisam se pohvalila, danas mi je ćera pisala pismeni maturski. A ja sam od nje i mm dobila novi mobilni HTC sence. Ovde je to sa fakturom za smešne pare, da mi ne zavidite da imam gomilu para.

Dobro vam jutro. Evo spremam se za skolu pa samo navratila da popijem kaficu sa vama. Obozavam ova jutra koja pocinju suncano. Digla se ranom zorom i vec napravila brdo cvetica da se suse dok se ne vratim sa posla.
Ljubim vas pa se pisemo kasnije.

Back