Daca_Su
Ističe se
- Poruka
- 2.734
Uh, evo i ja sad stigoh da malo virnem ovdje i vidim kako ste is ta radite. Predadoh onu jednu jedniu tortu za ovaj vikend i bas super, sjedim i pravim figurice, jest da sam se ukocila i da su djeca opet kod babe i dede iako sam milsila da cu imati vremena za njih, ali ja u tisini fino odmaram dušu uz valjanje i oblikovanje fondana, odlično za živce
Što se tiče cijena naših usluga, raspravljale smo već više puta o tome. Ja sam 100% pobornik toga da ne treba odstupati što cile kaže od svoje računice, jednostavno NE VRIJEDI raditi za džaba, ma jok, ne mogu niti hoću. Nedavno me žena zvala i pitala da li radim samo dječije torte, ja tek onda skontam da su moji albumi pretrpani dječijim, malo svečanim, nikako mladenačkim tortama (to mi je žao
ali još ni jedna da svarati kod mene). Pa zna se šta je u pitanju, nemaju ljudi para, rijetko ko može sebi da priušti fondan tortu za godišnjicu braka, za bilo kakve male svečanosti, ljudi imaju želju, ali ne i mogućnosti, a za dječiji rođendan se skupi parica, jer se djetetu naravno ispunjavaju sve želje.

Što se tiče cijena naših usluga, raspravljale smo već više puta o tome. Ja sam 100% pobornik toga da ne treba odstupati što cile kaže od svoje računice, jednostavno NE VRIJEDI raditi za džaba, ma jok, ne mogu niti hoću. Nedavno me žena zvala i pitala da li radim samo dječije torte, ja tek onda skontam da su moji albumi pretrpani dječijim, malo svečanim, nikako mladenačkim tortama (to mi je žao