zvoncica_vila
Primećen član
- Poruka
- 601
Laku noc Snezo :*
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
. Mama i ja udarnički radile predhodna 2 dana naručene kolačiće za sutrašnju slavu.Pravo sposla odem tamo i uveče se vratim.I mnogo mi bilo lepo.Smejale smo se, da nam je tata često svraćao u kuhinju da proveri šta nam je.Onaj rum,izgleda da deluje malo šire 

.Uglavnom jutros gomila kolačića odneta, večeras završena torta, sutra samo da je obučem u fondan. Sinoć malo švrljali,proslavili 11-rodjendančić moje ljubimice i prvenice.Doduše spektakl tek predstoji 23.10. kad budemo zvanično slavili rodjendan i njoj i bati.Skromni su došli su do 47 dece, a odraslih -još nisam stavila na papir.Ko nečija svadba.Al nek ide život, za koga ću ako neću za njih
e princes bas si me nasmejala ...sta ces dobro kazes za koga ako ne za njih 
PrincessAndjela:Skromni su došli su do 47 dece

Bojim se da hoće i malo više.Svako zove svoje društvo plus rodbina i prijatelji. Ali zakupili smo celu igraonicu.Ima preko 400 m2.-Mnogo mi se svidja-Imaju diskoteku (za princezu i njene drugare), teren za mini fudbali košarku-znam tačno ko će tamo da budeNeće valjda zaista biti 47 - oro dece na rođendanu?
Laku noć drugari...
Samo da vas sve pozdravim, Zadovoljna čestitam godišnjicu, a Princes srećan rodjendan devojčici. Ja sam sva slomljena, ali šta da se radi, takav je život.
Gde ste sve pobegle?

Blago tebi, moje torte nece niko!
jutro drugari.srećan rođendančić princeska,domaćice vama godišnjica(malo kasnim)......Gužva ovih dana,sve spojilo,bez pauze od prošle srijede do sl nedjelje.ne stižem često ni da svratim ovdje.Hvala vam puno na lijepim komentarima,na neke bih rado odgovorila da je vremena.prijatan dan vam želim!

Dobar dan i od mene ...Princes srecan rodjendan cerki i lepo se provedite
a ostalima lep dan zelim
![]()

slavlje u subotu....ta bi sa ovom? sklonila sve slike ili.....?
i nama je danas deveti rodjendanslavlje u subotu....