Kulinarsko ćoše

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zavrshila sam za danas sa mojim poslom u firmi, sedim ovde dok se rucak podgreva i citam shta ste pisale, jeste sve ste u pravu, sve ima svoje i shto kaze Smeh, sreca da ih imamo, tj da smo mogle da ih imamo, i da treba u njih ulagati i uzivati u njima.:)
Sve vas ljubim za sada, a posle se opet pishemo.:heart::zag::bye:

Kod nas suncano vec par dana....
Vreme idealno.
A ja nocas kupila kartu...
Idem kuci (mada vise i ne znam sta da zovem kucom...) 26.06. i do kraja avgusta uzivam!!!!
Jedva cekam da proskitam beogradskim vrelim ulicama!!!

Pozdrav za sve , stigoh sa posla, hvala svima na pozitivnim kritikama, prija shta da vam kazem, ali iza toga stoji trud sve vi to vec znate koje radite ovaj posao.
Fotografije za bukete je uradio moj stariji sin Dushan, pravi je majstor, ali sam mu rekla da nema doterivanja fotografije, htela sam da bukete vidite u njihovoj pravoj izradi i boji jer ce takvi biti i na torti.Kompresor je cudo, josh jednom, blagosiljam ga kad god radim torte.Sve vas ljubim, odoh ceka me poooooooosla!:heart::zag::bye:

Moram samo malo da virnem sta radite,pa idem dalje raditi.Ja sam ovih dana pun gas,jer spremam cerku za matursko vece.Kao i obicno obecala sa i tortu i kolace,pa sad moram i ispuniti.A sutra...ko prezivi pricace.Za danas sam imala i porucenu tortu-automobil.Kako je lepo raditi natenane kad imas jednu tortu pa se posvetis samo njoj.I kako Jaca spomenu blagosloveni kompresor je odradio majstorski svoj deo posla.A kako se jos uigravam sa njim ,na par mesta mi je procurila boja,ali boze moj to se desava i profesionalnim farbarima.Ja sam bas zadovoljna.Inace sam skromna i uvek moze bolje.Pozdrav svima,pa kad stignem javim se ,sa slikama mog andjela.

Moje dete stiglo veceras, divno se proveo, osvojili su 7 mesto juniori i 3 mesto stariji tim, prezadovoljni su , gostovali su timovi iz raznih zemalja evrope.Obishli su Amstrdam slikao je puno mesta, kad budem imala vremena postavicu vam slicice.Dok su shetali Amsterdamom ugledao u izlogu poslasticarnice jednu lepu tortu i rekao drugu:"Ovo moram da slikam za moju mamu." Naviklo dete na torte:hahaha::rotf:
Sad sam mirna kad je stigao srce mi veliko kao kuca.:heart:
Zavrshih za danas, al sam se umorila, nazove gospodja shto su trebale torte da joj budu gotove za subotu- 6 kom, hoce sve za petak uvece, ja odlepila, punom parom i ja i muz, pa bice gotovo, mada imam josh torti sve za petak uvece, ali cu da skiknem:mrgreen::sad2::(
Pozdravljam vas, ljubim i laku noc:zag::bye:

Drage moje, vidim da se bas radi, ja sad zavrsila neke kolacice, pa ustajem ujutru rano da to isecem i spakujem, pa ponovo spremanje za petak i subotu. Ujedno se spremamo i za malu maturu, pa kad preguramo i to, saljem fotke. Ljubac svima.

E ja sam bogami pregurala sve mature. Doduse u petak idem da lumpujem sa mojim drugarima iz gimnazije sa kojima sam maturirala. Naravno oni se nebi ni pokrenuli da ih ja nisam pokupila i sakupila. Sta cete mora neko.
Sad jurim da nosim mami rucak, pa da joj idem po lekove pa u skolu.
Zorice auto je ispao super. kako vam zavidim na kompresoru. ja se mucim sa ovim decijim, a u subotu kada sam imala najvecu guzvu oko svadbene torte on otkazao.:dash::dash:
Cujemo se kasnije:zag::brus:

Drage moje, vidim da se bas radi, ja sad zavrsila neke kolacice, pa ustajem ujutru rano da to isecem i spakujem, pa ponovo spremanje za petak i subotu. Ujedno se spremamo i za malu maturu, pa kad preguramo i to, saljem fotke. Ljubac svima.

Mi pregurasmo noćas tu malu maturu............. hajd srećno i na predstojećim prijemnim ispitima, upisima
:rtfm::udriglavu:

Dobro jutro vrednice...

Torte su super,ne zna se koja je bolja.Jacini aranzmani takodje...

Mi juce obrali grasak,bilo 200kg,pa vi vidite koliki je to posao,ljubvmogzivota bio na kvantu i prodao rekordno brzo...danas se opet namesta kisa,a vec je preterala...

Imam da napravim neke kolace,da veceras odnesem do moje mame,pa ce ih kod nje preuzeti.Imam da peglam,a ja forumasim.

Mi smo proslog juna pregurali dve mature,tako da smo sada jos tri godine mirni.Ali zato ja idem 12.06.na proslavu dvadesetogodisnjice moje mature,da ja sa mojim drugovima gimnazijalcima djuskam.Jedva cekam.

A do tada,jos da u nedelju idemo da rostiljamo,u ponedeljak u NS,u utorak jos jednom da se spremimo za kvantas,i daj boze da iskrsnu neke torte,da malo i uzivam radeci...Pa da na miru idem u provod.

Poslednja izmena:
E ja sam bogami pregurala sve mature. Doduse u petak idem da lumpujem sa mojim drugarima iz gimnazije sa kojima sam maturirala. Naravno oni se nebi ni pokrenuli da ih ja nisam pokupila i sakupila. Sta cete mora neko.
Sad jurim da nosim mami rucak, pa da joj idem po lekove pa u skolu.
Zorice auto je ispao super. kako vam zavidim na kompresoru. ja se mucim sa ovim decijim, a u subotu kada sam imala najvecu guzvu oko svadbene torte on otkazao.:dash::dash:
Cujemo se kasnije:zag::brus:
Ne znam da li si procitala taj moj post,ali u prodavnici "Aleksandro" (kozmetika i oprema za salone) ima mali prenosni kompresor koji kosta oko 6 hiljada i moze se taj nas pistolj od aviomodelara prikopcati.Drugarica iz Novog Sada koja radi torte ga koristi a i zena iz Veternika koja se bavi izradom dekoracija(privatno ali po kolicini i kvalitetu u rangu Barvala"Ako ti to nesto znaci,mada znam da nam je problem s vremena na vreme odvojiti pare za takve stvari.Pozdrav.

Zlatna devojcica i haljina joj prilici njenim osobinama.Slatka ti je cerkica, a pored lepote prema onome shta sve znam o njoj ima se majka zashta i ponositi:)
Mirko, ne pada iver daleko od klade.:D
Ja sa tortama za nocas kraj, ustajem ujutru u 5 pa nastavljam do 7, a onda na posao, pa kad se vratim opet.Ljubac svima vama za laku noc:zag::bye::heart:

Zorice cerka ti je slatka. Mnogo lici na tebe. O Jacinim sinovima da ne govorim. Mogle bi vas dve lepo da poradite na tome da upoznate decu, pa sta bidne.:lol: Mozda padne i neko veselje.Ja kao provodadzija racunam na haljinu:rotf::rotf:

Samo pod uslovom da dodjesh na svadbu sa onim tvojim migom pa da se mladenci lepo provozaju:hahaha::rotf:
Kad bi nas videla deca ubila bi nas shta pishemi, kao mismo neko pa da im krojimo sudbinu, hvala bogu tako sam i vaspitana, kakvu ruzu uberesh takvu cesh i mirisati, rece moj otac kada sam imala 18 godina;) Bio covek u pravu.:)
Odoh na posao pa se pishemo:heart::zag::bye:

Gde ste lepotice...

Meni sinoć ,baš kada sam došla na red za kompjuter,crko Internet.Nije radio ni od jutros,evo ga tek sad dođe.

Zoki,ćerka ti je mnogo lepa.I divno je obučena.Moj stariji sin je samo 1 godinu stariji od nje.Kada bi se upoznali,ko zna...

Ne znam kako možete da ležete posle ponoći,a ustajete pre zore?!Ja ako ne spavam barem 6 sati,ne funkcionišem uopšte.

Zato vam se sve više divim,i sve više sam zavisna od ovog foruma.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back