Kulinarsko ćoše

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nisam valjda okasnila, jos malo pa ce ponoc, ali za cestitke valjda nikad nije kasno.
Jaco srecna godisnjica braka, i kao sto neko rece da docekate zlatnu svadbu zajedno.
Ja sam mrtva umorna, celog dana sam mesila torte, deci je sutra matura, frka po kuci, ali prezivecu...Samo da prigvirim sta radite, pa da pravim sundjer boba. Ljubim vas. Laku noc.

Da odahnem malo, od jutros rano vec radim .Hvala na cestitkama svima josh jednom, pa valjda cemo doziveti duboku starost, ali kojim tempom zivimo sve vishe sumnjam , a manje se nadam.:mrgreen:
Zadovoljna domacice i ja koristim one najobicnije shto rece Zorica najjeftinije plasticne cinije sa pijaca, to su one mlecno bele ili neke druge boje, a ne one od providne plastike.
Ljubac pa se pishemo dovece kad dodjem sa posla.:zag::bye::heart:
U mislima sam sa mojim detetom, juce sam bila toliko bezbrizna, a danas kada sam videla prazan krevet njegov uhvati me neka tuga, pa valjda ce proci?

Poslednja izmena:
Pozdrav Olive, odi na slane zalogaje tamo ima raznih divnih stvari zqa ukrasavanje, a imam i ja nesto na mom albumu za slane stvari. valjda ces naci nesto sto ti odgovara.
Ja isto zaverila na trenutak pa bezim dalje. danas imam ispite u Surcinu. Cujemo se kasnije.

Evo subota je, mozete vi sve sve ste zene zmajice, malo kafica, malo trac partija na coshetu i vec ste kao nove, a shta nama torta moze shta nam moze shta nam sme...Ako nishta drugo pojeshcemo je:hahaha::rotf: Ma mi smo neunishtive biljcice!!!

Evo ja tek sada ustala:rumenko:, jedva sam docekala malo da se naspavam, muz danas radi , Stefan nije tu, Dushan spava, a ja uz kaficu i vas uzivam u jutarnjoj tishini , cujem samo pticice kako cvrkucu u obliznjem drvecu , verujte u z i v a m (ali samo danas), do sutra.Pozdrav za sve i za one koje odmaraju i za one koje i danas vredno rade:zag::bye::heart:

Evo i mene konacno. ovih dana sam totalno u autu. Sve mi se nagomilalo, a pomoci niotkuda. Konacno sam sve najglavnije privrsila i evo sada sam skuvala kaficu i sela da se druzim sa vama.
Mislim da kada bi legla tri dana se nebi budila.
Ali necu da kukam ja sam uvek bila optimista. nadam se da ce Smeh uskoro naci neku mogucnost da se negde nadjemo na nekom mini odmoru i posteno se odmorimo i ispricamo.

Izgleda je ovaj vikend bio koban za mnoge.Ne pamtim od kada radim da sam imala ovakvu frku.Sve se zavrsilo kako treba i na vreme,ali nisam verovala do zadnjeg momenta.Torti ko blata a struje nema.Bar ne onoliko kolko treba.Ovih par dana svaka kisa i nevreme nas je zakacilo.A kad kod nas padne kisa odmah i struje nestaje.Bas ne mogu da verujem u kom veku zivimo.E da nam je Tesla ziv!?!? dvanaest torti za vikend ,pecem od cetvrtka spavala dva sata u proseku nocu i opet jeeedva stigla.Pri kraju je vec pocela panika da me hvata. Rekla sam da sutra idem na tavan, traziti zicu za lupanje slaga.Ocigledno ce mi trebati.Verujem da je svaka od vas imala slicnih situacija.Cesto u poslednje vreme razmisljam o tome ,kako nam je posao cudan i nezgodan.Imam jos zivu i baku i roditelje,svekrvu i svekra, hvala bogu.Ali razmisljam ,sta da se desi vikend kao ovaj ,a ne daj boze desi se nesto?Mislim na smrtni slucaj.Ni da ti razumes ni da tebe razumeju.Ili jos blaze i manje crno, bolest ,kao sto se deilo nasoj Daci.
Ali proslo je i ne bi da vam kvarim raspolozenje.Slede slikice onoga sto sam u vanrednoj situaciji uradila.Nisam zadovoljna,kao sto sam planirala,ali s obzirom na situaciju,dobro se zavrsilo.Ljubim vas sve i pozdravljam.

Za razliku od tebe, ovaj vikend laganica, imala sam 4 torte i dva ukrashavanja, ali te potpuno razumem.Najvishe shto sam imala torti za vikend je bilo 20, veoma, veoma zategnuta situacija, samo te ja ne razumem, zashto cekash zadnji momenat da pecesh kore?Ako mislish da nece biti sveze, nije tako veruj mi, a olakshash sebi posao kad sve lepo rasporedish.Shta mislish kako bi ja stigla kad bi cekala cetvrtak, bila bi verovatno ustreljena jer ne bih stigla sve da zavrshim, a mrtva umorna.Ali da ja ne pametujem svako zna svoje, samo zelim da pomognem.Pozdrav i ljubac za tebe tako vrednu:):zag::heart::bye:

Razumem te potpuno ali nije problem u pecenju ,vec finisu koji ne mozes odraditi u cetvrtak.A sto se pecenja tice,ja nisam zaposlena i to mi je jedini posao.Kad za svadbu imam kolace i torte,kolace zavrsim u cetvrtak i onda krecem sa pecenjem torti i nikad nije bilo problema,do sad.U subotu treba mutiti slag prskati torte kompresorom...a struje nema!?

evo i mene sa posla na posao.ovaj vikend i onaj kad sam tresnula su u zadnjih dva meseca najgusci,muz stalno razvozi torte a frizideri stalno puni.sad sam dosla sa posla idem da zavrsim jos tri torte za sutra,pa na posao,pa kad dodjem sutra sa posla al cu da spaaaaavvvvaaaammmmm.Samo sam navratila da vas pozdravim.

Ne brini Jaco,niste samo ti i Teta Ira luftike...I ja danas luftirala,ali kod mojih....A tamo nema kompjutera,ni foruma....

Kako vam zavidim kada čujem koliko torti pravite....U stvari,zavidim nije prava reč,jer nisam zavidna,nego bih volela da sam na vašem mestu.Ja imala jednu za subotu,i sada do kraja jula,ako bude još neka,biće dobro.Onda krajem jula imam posla,ali opet samo taj jedan vikend,pa praktično do oktobra,dok ne počnu slave,nema ništa.A ja bih tako volela da ukrašavam.A ni finansijski momenat nije zanemariv...Da mi je koja od vas bliže,da dođem na ispomoć...

Tih 12,15,20 torti za vikend meni deluju kao naučna fantastika...Ne znam ni kako bih se sa njima izborila.Nekada se pitam šta uopšte tražim ovde,autsajder među znalcima...

Draga moja,nemoj da se sekiras.Sve mi smo tako pocele.Mada ponekad i ja zavidim tebi.Ponekad razmisljam da mozda ne bi bilo lose imati malo posla.Tako razmisljam kada nema posla.Mislim da imam jedan takav post nedavno.Pa onda naidje puno torti.A onda kada sve prodje,sva frka,malo odmoris onda ti nedostaje.Bilo bi dobro kada bi moglo da bude stalno ali u normalnim kolicinama i normalnim uslovima.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back