smeh
Veoma poznat
- Poruka
- 13.755
Pridružujem se čestitkama... (za lepe želje nikad nije kasno
) 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Pa sto ne rece, skoknula bih ja da si rekla gde si, ali sad se vec zukavam da jos malo sredim kucu, jer cemo imati goste za rodjendan.Ja sam tu... i to ubijam vreme na poslu!
nema šanse da iko naiđe, ali... (tako je svake godine, pa sam navikla).
Uf... baš bih popila tu kafu...![]()

, salim se ,svaka cast za organizaciju

.
evo ja cu prva.torte uvek bez obzira na kolicinu porudzbina pocnem veceras ako idu prekosutra.Uradim kore i filove.Sutradan sastavljam sve i na kraju dana ukrasavam,tj nekad po celu noc,tako da ti onaj dan kad je isporuka ostaje da popravis ako se nesto ne daj boze desi.Svaku tortu posebno stavljam ufizider,yako i transportujemo i na licu mesta postavljamo na stalak.Sad sve zavisi kakav ti je stala i da li moze posebno da se transportuje.Od coko torti ti je dobra gabon s tim da kuvas fil od zumanaca,posto po receptu idu ziva zumanca sto bas nije preporucljivo,dobra je i stara zerbo,grilijas,boem..
Mislila sam da cu sigurno videti i Vas i Boru i bas mi je drago da je tako i bilo, nista se niste promenuli(ono za zube ne racunam), duh Vam je ostao isti, a i Bora kao i uvek raspolozen.Zorica se obradovala pozdravima, a dogovorile smo se da vas oboje pozovemo tj.spremamo zene da organizujemo jednu prezentaciju, tako da se nadajte pozivu.Bez obzira koliko mi znamo, daleko smo od vaseg znanja, bar ja za sebe to mogu da kazem, tako da svaki savet je dobrodosao, a pogotovo kada su novine u pitanju gde zelimo jos vise da naucimo.Znaci cucemo se i videti uskoro(nadam se).A za jagodinske domacine mislim da se nema reci, mi smo se isto tako lepo taj dan proveli kod nase Koke na kafici, jos vise se ispricali i bas nam je bilo lepo.Pozdravljam Vas i Boru.Iako sam bila u fazi pravljenja zubnog mosta i razmišljala da li zbog toga (i zbog Uskrsa, naravno) dođem, prevagnula je želja da se pojavim. Svima čestitam. Prvo vama koje ste donele torte, zatim organizatorima, a posebno Vesni i Branki, naravno.Ja nisam stigla da pravim tortu, ali sam napravila onu sa pelenama kao ideju za babine-može se napraviti i jedna okrugla, ne mora biti na sprat.Meni je moja torta bila draga, jer se sve vaše divne torte jedu, a u moju će neko sladak da ka... i piš....Ukoliko organizatori budu zainteresirani, ja sam voljna da iduće godine malo svima dosađujem demonstacijama (ne vama sa foruma, vi se profi) nego čistim amaterima i početnicima. Jaco, baš me obradovao susret, ali mi je žao što su me (bez)zubi ometali da ne meljem stalno.Dragana, Gorica i Ljubiša su se pokazali kao ljudi koji su zagrizli dobro u ovo i sigurna sam da će svaku sugestiju za iduću tortijadu da uvaže. Pratim vas redovno i nadam se da ću imati ponešto da kažem, vama-koje me obarate pred kompjuterom kad vidim slike.Svima cmooook