Kulinarsko ćoše

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Eeeeeeee, pa evo i mene, bili smo na jednom rodjendanu, pa evo dosli kuci. E imam novosti, kupila sam dekor masu od Svetlane iz Sapca ( ili Tandare), juce mi je stigla, pa to je tako dobro, evo juce i danas pravim neke stvarcice, mislim ukrase, a napravicu i jednu proba-tortu za vikend za nas da vidim kako se radi. Uzela sam Barvalov i masu Euromedia iz Sapcam za sada sam probne ukrascice napravila od Svetlanine mase i mogu vam reci da je dobra, da se fino radi i moze tanko da se razvije.Ovo nije reklama, ja nemam iskustva sa masama, ali za sada ova je bas dobra. Masu iz Barvala cu isto da isprobam ovih dana, probala sam ukus obe, cak mi je i lepsi ovaj od Svetlane, ima ukus vanile, a ona druga je bez ukusa.E al se ja raspisah, za ovu nedelju nemam mnogo torti, 3 komada i nesto od dekoracija pa imam vremena da eksperimentisem.Puno vas sve pozdravljam:bye::brus: i naravno "cujemo" se:telefon:.

Jel ta Svetlanina masa sluzi i za oblaganje torti i koja je cena.barvalova nije dobra za samostalan rad a evo i zasto da znas da ti se ne bi desio maler kao meni.U kontaktu sa slagom su pocele da pustaju boju,pa ja sad mesam taj njihov fondan sa svojom gum pastom i to je odlicna kombinacija.Narucila sam barvalovu gum pastu. Ovo obavezno procitaj Koko i dobila sam kanticu prah secera koji treba da se mesi sa vrucom vodom.Kad sam to uradila dobila sam neku ruznu masu koja se mrvila i sta god da sam pokusala nisam uspela da radim sa njom.Zato to ne narucujte.Jeste jeftinije od fondana ali to nije gum pasta.

Sa tom masom mozes da oblazes tortu, a mogu da se prave i neki ukrasi, ne one fine orhideje, ali moze lep buketic da se napravi, pocela sam jedan pa kad zavrsim videcete.Masa kosta 360,00 din ako je 5kg u pitanju, inace kg je 400,00 dinrara.Barvalova je skuplja i ne znam kako se radi, videcu i nju cu isprobati, kg je 500,00 dinara ili 5kg 2.100.00 din.Pozdrav:bye:

E pa evo i mene bez kafice ,posto sam na dijeti i smem samo jednu kafu dnevno a tu jednu sam odavno popila.danas sam bila u eurowiltu i kupila masu 5 kg kosta 32,5 evra,ali je stvarno dobra meni dosta bolja od barvalove a cena slicna,u barvalovu treba da se stavi puno secera u prahu da ne lepi a u ovu balina skoro da ne treba uopste i laksa je za oblikovanje i bolje i lakse se rastanji.Otisla sam po masu i neke boje a na kraju 250 evra jos ovo jos ovo kao sitnice i skupi se,ali nije mi zao pa se nadam da ce mi dosta toga olaksati

ja koristim barvalovu gum pastu i mogu reci da mi je fantasticna....Probala sam ja i pravu vilton masu i fondon ali su daleko losije od barvalove ....E sad ovo kod svetlane je izgleda nesto novo.verujem da je dobro posto ona sama to koristi a tortilje su joj fantasticne ....ljubac za svetlanu

Ja sam isto dobila neku wiltonovu gum pastu u prahu i nista a njom nisam uspela da napavim
Zavrsila je u kontejneru, Ja sam najzadovoljnija ovom mojom koju sama prvim. Probala sam i Balina. Nije los za neke stvari, ali ne mogu da je razvucem onoliko tanko koliko zelim.
Pre sam narucivala od Vere iz Krusevca. Njena je isto dobra ali mi je malo skupa.:bye:

ja sto sam kupovala od barvala je kantica od 1 kg pise GAM-PASTA+ i pise da je masa za oblaganje.meni je teze da radim sa njom mada ja i nisam nesto merodavna posto mnogo vise radim sa slagom a sa masom sam pocelo ne davno.pozz

Ja sam pre par meeci kupila Barvalovu Gum pastu u prahu i dozivela sto i vi.Posto imam njihov telefon jer se cujemo cesto nazovem da pitam.I to bas radionicu,jer je Barvalo dve firme u jednoj i zena mi je rekla da rade sve njihove ukrase od tog praha(sto ne verujem) i da ne dodaju nista sem vode.Ja sam probala sve i svasta i nista od toga.Namera mi je da sledeci put ,kad budem isla za N.S da ponesem tu moju kanticu i da ih zamolim da mi na licu mesta pokazu kako se "to" radi.Jako me boli nepravda i prevara.
Sto se tice njihove mase za presvlacenje torti,ja nisam imala prilke raditi sa drugom i ova mi je fantasticna. Ne znam zasto je neko spomenuo da treba puno secera.Ja ga koristim samo za posipanje radne povrsine.
I jos jedno upozorenje.Nemojte kupovati njihove sprejeve u boji jer imaju nekih sitnih zrnaca koji zapuse pisak na spreju.I to su mi reki kod njih u prodavnici da znaju da se to desava i prihvatili i zamenili za nesto drugo.

Jaoooo nemogu da verujem...Cela poruka mi se izbrisala, a ja kuckala i kuckala....
Poenta cele moje price koju vi sada nemozete da procitate:evil: je da su oni u Barvalu toliko zbrkani i neorganizovani, sastavljeni ne od dve nego od ko zna koliko firmi i tamo se ne zna ko kosi ko vodu nosi......

Covek koji se pretstavlja kao direktor barvala dolazi na tortijade u interu i reklamira njihove proizvode koje inace nemate gde da kupite, pa zaista neznam zasto se uopste i pojavljuje. Nudio je tu gumpaste plus, ali ako ga pozovemo da nam posalje, i one modelirane figurice koje takodje nemozete nigde da kupite, a ako ih narucite niko vam ne garantuje da ce to do vas stici neosteceno, a nemaju nikakav organizovani transport...

E sad sto se te gum paste u prahu tice....Preprosle godine na sajmu poslasticarstva demonstrirali su pravljenje nekih aranzmana, pa su usput prodavali i tu gum pastu u prahu po nekoj simbolicnoj ceni i to je bila dobra smesa, znam to jer je jedna zena iz Jagodine kupila i nije nista losija od ovih nasih. Kada sam ja zvala da pitam za to, zena se cudila, i kao nikada oni nisu to prodavali, pa cak ni na sajmovima??????? Sigurno me ova zena slagala:hahaha: !!!!!!!!!!!

Zato kazem da se tamo ne zna ko kosi, a ko vodu nosi.........

Ali Daco ti si kupila neki prah, a ja sam Vesnu razumela da je to gotova masa i mislim da nikako ne moze da se nadje ako samo pozoves Barvalo i to sam ti rekla (bar je meni taj covek tako rekao - da mora direktno od njega da se poruci:roll:.....- ma luda kuca na vodi:cool: )

cek cek neko ovde brka loncice .....gam pasta plus kantica od 5kg smesa vec gotova...samo se umesi sa gustinom ne sa prah secerom.....smesa fantasticna od toga se oblaze torte i prave se dekoracije____ima dosta elastina u sebi i jako tanko se razvalja.....EEEEEEEE sta vam je sad taj prah niko ga nije spominjao....Gos .DANILO to je vlasnik barvala nikad nije spomenuo gam pastu u prahu.....imaju oni ajsing to je u prahu i melonzira se sa vodom .....ja imam jako lepu saradnju sa barvalom...doduse ja sam isla direkt kod njih malda oni i posalju postom i imaju transport posto _to sam svojim ocima videla _ skoro sve nase slasticarne narucuju kod njih__videla sam komandu koju su bili spremili za taj dan ljudi pa svi narucuju kod njih posto oni prave po porudzbini__narucis sta pozelis i oni ti naprave ----koliko sam shvatila sve rade od svoje mase koju naprave----

Pa znaci da sam te ja dobro razumela Vesnice... Ali sto se njihove organizacije tice, to je stvarno strasno lose. Sta reci, kada, ako pozoves telefonom da pitas za tu gumpaste plus, oni ti kazu da nikada nisu ni culi za to????

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back