Kulinarsko ćoše

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
mmmmm i ja, a jos kada dodam i malkice alkohola... :whistling::D
Prosle noci nismo spavali, padamo s nogu. Rade danas cak i za Bg isao. Odosmo na spavanjac sada, jer ustajemo u 6. Za sutra pored 8 decijih imamo i svadbenu na 3 sprata, a nista od toga nismo ni poceli da ukrasavamo (osim sto su figurice i cvetovi napravljeni). Sva sreca pa konacno imamo laminator. Sada nam sve ide mnogo mnogo brze. Bice i slicice neki dan...
Ljubimo vas sve :cmok2::cmok2::cmok2::cmok2::cmok2:
Laku noc!

Dobro jutro. Evo pravim pauzicu pa navratila na kafocu. Tortice sam sinoc isporucila evo sada kuvam mami i onoj baki ruckove pa zurim za seminar. Danas cu ceo dan biti tamo. Upropastise mi ceo dan i vikend a ja taman mislila da malo odmorim. E sta cu kada me odmor nece.
Koko cestitam na novij spravi i molim pojasnjenje cemu taj laminator sluzi? Izvinite nisam upucena.
Ljubim vas sve i uzivajte u vikendu,

Dobro jutro, ja popila kaficu odavno. Malo dete ispratila na opštinsko takmičenje iz geografije. Juče bio drugi u opštini iz srpskog. Ide na okružno u aprilu. Kod nas duva neki vetar, prilično je hladno, i zato ne mrdam napolje. Do večeras, a onda
e050.gif
k050.gif
g150.gif

Teta Ira:
cemu taj laminator sluzi?

To je valjda sprava za razvijanje fondana. Kao mašina za rezance, samo veeeeliko, da se razvijaju veliki komadi za prekrivanje torti.

Dobar dan i od mene.
Svima Vama se zahvaljujem na čestitkama za kola, sa komšijama i drugovima smo ih juče zapili, već je bila i komšijska kafa, polako se krčka ručak a uveče na kumin rodjendan. Samo pijanke i proslave ovog vikenda. Ali, umerena količina kvalitetnog vina ne može da naškodi. Sutra još na policiju da prijavim kola i od utorka na zarade naveliko.
Još danas da podelim bonice koliko daju, jer opet ću biti u zaostatku, ali šta da radim kad imam takav posao.
Sve vas volim i ljubim za sada.
Još posle ručka da odem do skladišta i obavim jednu mušteriju, u medjuvremenu.
Samo što su ponekad ti dani kratki.

Dobar dančić!!! Spremam se za posao, ali ne mogu da ne virnem ovde.Danas nedelja?Pa kad radim nemam pojma koji je dan.Srećom deca kod bake i dede spavali, mogla sam ih još otpratiti u školu :D.
Jao Koko divno što ste nabavili laminator.Ja kad bih ga stavila u kući, garant bi neko morao da se iseli :D. Ali ponekad maštam o njemu naročito kad me ruke i ramena zabole od oklagijanja

laminator je zakon imala sam prilike da radim na njemu i skracuje posao oklagijanja za 90% divna spravica jednog dana kad budem imala svoju radionicu obavezno ga moram kupiti to ce biti za nekih desetak godina otprilike:zcepanje::zcepanje::zcepanje:.Ja isporucila moje tortice i sredila kucu jer mi je kuhiinja bila blago ruzicasta od kompresora mogu zamisliti samo kakva su mi pluca strasno moram nabaviti neku masku ,bas me zanima da li se to vama desava kad radite sa kompresorom:dash::dash:

meni je najteze kad prskam sa sedefom pa mi padne po naocarama a ne primetim pa pomislim kako mi se svaki dan dioptrija povecava ha ha ha jesam glupa plavusa a kad se radi sa kompresorom stvarno boja leti svuda ali se lako i izbrise najbolje bi bilo da postoji posebna prostorija za to

Evo moji ruckaju, ja na postu pa rucala pre njih neku povrcnu corbicu...
Jednom sam prskala sa crvenom bojom tortu sa komp.posle sam sve obrisala, a na klimu nisam ni pomislila, kada sam posle par dana htela da ocistim klimu i kada sam otvorila da izvadim one mrezice...sve je bilo crveno...kakao je uvukla toliko boje nemam pojma...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back