Kulinarsko ćoše

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ma nema problema, platiće, ali mene nervira to nepoštovanje dogovora, i ponašanje u stilu da je meni lako, ja imam. Ja sam u međuvremenu morala da platim i telefon, i total TV, i mobilni, i internet, i struju, i deca svaki dan moraju da jedu, i mašina svaki dan mora da pere, i svašta nešto, jer ja neću da budem dužna za ono što koristim. Nikome nije lako, svi se dovijamo na razne načine, ali me nervira to da ako znaš da nisam u dugovima i kreditima, nisu mi ni ti tvoji novci za tortu hitni. Pa izvinjavam se, ali ja ako imam, imam za sebe. I kada nemam, ne zna niko da nemam, jer ne kupujem na "crtu".

Drage moje i ja imam radosnu vest danas sam postala Francuzica(dobila napismeno) e sad se lakse dise i krece.....sutra ce da padne cast(kafa sok kolacici)ako je ko u prolazu slobodno navratite

Mada sa zakašnjenjem, ali ipak od srca ti draga Verice Korice čestitam. Znam kako je to, i šta nam znači taj papir, kada živimo u inostranstvu, ali kući je uvek samo kući. Domovinu imamo samo jednu. U inostranstvu se samo živi zbog posla, ali srce ima potpuno drugo mišljenje.

Drage moje, konačno sam došla malo ovamo da sednem i da Vam se javim. Već više od sata čituckam, šta ste sve napisale za ovih par dana. Ja bila kući, ali kao i da nisam bila. Ona mećava u sredu i juče, grozno. Skoro sam ostala do danas ujutru, ali dok sam stigla do Subotice, ni mećave, a iza grane ni snega. Ovde je +8, sunce sija, polako će i proleće valjda, mada najavljuju padanje snega. I kući su rekli malo će, a kad ono, skoro me zavejalo. Zbog nevremena se nisam ni srela sa Teta Irom i PrincessAndjelom, mada smo bile dogovorene, ali po tom groznom vremenu je bilo najbolje samo put pod jorgan u toploj sobi.

zdravo!!ja dosla sa posla,ispricala se sa mojom svekrvicom i malo da virnem ovde,sta raite.dobila sam broj od nekog coveka koji mozda moze da nabavi dvokomponentni silikon ili da da informaciju gde ga ima i da li ga ima.zvacu ga sutra pa javljam

Vidim svakakve teme su se obrađivale. :)
Ja posle čitavog dana traženja, telefoniranja, jurenja delova, zivkanja dužnika (eh, Domaćice, kao da taj ko je neodgovoran i ne drži se dogovora, razmišlja o drugoj strani i brine ga da li mu je "lako" ima li troškova, dugova, kakvi su mu prihodi i rashodi... sa kakvim pričama, izgovorima, pa i bezobrazlucima se mi srećemo - nije ni za priču), unosa robe, kucanja računa, blejanja u raspored i položaj delova na automobilima, traženju šifara... imam samo toliko snage da vas pozdravim i odoh ... ne znam ni gde.
I sutra se radi... trebalo bi da bude malo mirnije.

Ima li koga ..sto sam ja uvak sama u trecoj smeni .Imam za sutra da napravim pepu na biciklu tako sve i da hocu da spavam nebih mogla od razmisljanja kako da to izvedem :think::think:
Sve sam za ovaj vikend zavrsila i onda pripreme za 8 Mart al ce da bude ludilo .Svake godine slavimo nas 40 zena zajedno .Joj jedva cekam da se malo :hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

Dobro jutro :) jest da sam kasna ustala ,ali nikako nemogu da dodjem sebi. Evo pijem drugu kafu .Sinoc sve poslove zavrsila pokasno i sednem da vidim sta ima na tv privuce mi paznju nas domaci film i ostadoh jutros do 3 sata.Za danas imam onu pepu na biciklu da isporucim a jos nisam skontala kako to da izvedem,..valjda ce mi sinut ideja kad pocnem raditi :think::think:

eheeejj,askice,hocu ja baklavu sa pistacima!!!ja sinoc zapocela petra pana i zvoncicu,veceras kad dodjem sa posla da napravim kuku i debeljka.ako imate neki link za njih dvojicu,necu se ljutim ako posaljete!!!
a tako mi se spava,odoh da se spremam za posao

Dobar dan (sramota me da kažem dobro jutro :) ). Ja sam odavno popila nesić, da bi mi i druga već dobrodošla.Završila jednu torticu,.samo danas da je isporučim kad krenem na posao.sela malo da se presaberem sama sa sobom.MM rešio da pomogne pa dok ja predahnem on uleti u kuhinju i opere plehiće i ono što ja isprljam.inače sam šanpion da isprljam milion posuda :D. sad će sledeća tura kora, većeras kad se vratim s posla filovi i tako.
Puno poljubaca

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back